Ez már teljesen komolytalan, amit a játékvezetők művelnek, a Var-ral együtt. Itt miért nem szóltak a fülére, hogy nagyon maximum sárga, de ez sehol nem piros?Remy írta: Nyilván piros.![]()

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jordi Alba kezezés sem ért 11-estRemy írta: Nyilván piros.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyilván piros.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
| If Lionel Messi and Frenkie De Jong receive a yellow card tomorrow, they will be suspended for the Clasico. #rmalive
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem is lefőtt. Egy-egy meccsre képes felpörögni, egy komoly BL meccs vagy válogatott meccsek, de hosszú távon jó teljesítményt nem fog nyújtani már.Sierra írta: Viccesek ezek a Neymar visszatéréséről szóló hírek.
Biztos költene rá súlyos euró tízmilliókat a Barca egy jövőre 30 éves játékosért, aki állandóan sérült.
Annak a csávónak már lefőtt, nem lesz tényező már sztem.
Haalandot én is a Cityben látom jelenleg sajnos.
Rohadt araboknál pénz van dögivel így azzal nem lesz probléma a részükről, Pepnek szüksége van egy befejző csatárra Agüero távozása után, illetve valószínűleg elég jó projektet is tudnak vázolni a norvégnak.
De ne legyen igazam....

Viccesek ezek a Neymar visszatéréséről szóló hírek. 
Biztos költene rá súlyos euró tízmilliókat a Barca egy jövőre 30 éves játékosért, aki állandóan sérült.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Meg is lepődtünk volna, ha picit is optimistább lennélYazid írta: haaland menni city, jesus pad, aguero exit, bappé marad párizs, ennyi lesz a nyár

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
haaland menni city, jesus pad, aguero exit, bappé marad párizs, ennyi lesz a nyár
- Sorrentino
Amúgy nagyon kíváncsi leszek erre a Haaland sztorira nyáron, hogy végül hol köt majd ki.Realista24 írta:Voltak. Már Anglia felé vették az irányt.dennson írta: Nem kell aggódni. Turnéznak. A norvég lapok szerint már Madridban vannak.
Raiola természetesen minél nagyobb pénzt akar majd szakítani rajta. Apuka gondolom ugyanúgy. Viszont az ügynök %-ot kap, Apuka meg zsebbe.
- h3x0r
Valamikor hétvégén futottam bele egy hírbe, hogy bartóék még a szezon elején összehoztak egy 200 milliós szponzori szerződést, amit szinte már csak alá kell írni. Valaki tudja a részleteket? Már nem találom a hírt

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Voltak. Már Anglia felé vették az irányt.dennson írta: Nem kell aggódni. Turnéznak. A norvég lapok szerint már Madridban vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
áhh, sztem ég és föld a kettő. Ronaldo mindig is sikerre éhes volt, felszánjta a pályát, megy, küzd, hajt, bármi történjék. 5-0-nál is ugyanúgy megy, és basztatja az egoja ha 5-0-nál kihagy egy helyzetet.babaking írta: Mondjuk CR-röl is ez volt a véleményem (pedig neki akkor már volt egy lasztija) aztán nagyon sokat nött a szememben. Plusz az ö személyisége is pozitív irányba változott az évek alatt - lehet Mbappe is hasonló lenne.
MBappé meg úgy tűnik jól érzi magát, jó sokat keres, hazai pályán van, elfocizgat, de nagyon nem az a kaliber mint Céronaldo.
Nem kell aggódni. Turnéznak. A norvég lapok szerint már Madridban vannak.
Hagyjuk már ezt a cukormázas világot, ez nem létezik.babaking írta:..kodo írta: Aki a Barcaba megy a Real helyett az annyit is ér.
Ha őket választaná Haaland, úgy hogy közben választhatna minket is akkor nem is kell ő ide.
Mondom úgy, hogy az utóbbi időben nálam átfordult a dolog és inkább a norvég kéne mint Mbappe.
A többivel egyetértek. Ha valaki a Barca és a Real között választhat és oda megy mert az álmai klubja akkor itt valóban nincs szükség rá. Olyan jöjjön aki meghal a mezért, nem csak a magasabb fizut keresi itt.
..
A saját kapitányunknál is bizonytalan, hogy a címert választja-e vagy +10%-ot.
Max Nacho az, aki meghal a mezért, de ő is valószínülege amiatt, mert lehet máshol ennyi lehetőséget sem kapna.
Üzleti és szakmai minden döntés a fociban, semmi egyéb.
Nem teszem oda hogy "madridista szemmel" es ez van.
A szememben természetesen.
Amugy alatta levo sorban szinte meg is magyaraztam a kijelentésem.
A szememben természetesen.
Amugy alatta levo sorban szinte meg is magyaraztam a kijelentésem.
ezt mondjuk én sem értem. A barca még mindig a világ egyik legjobb csapata, úgy írod mintha vmi főbenjáró bűn lenne a Barcába igazolni. Egy fiatal játékosnak mindig is csábító lesz a barcelona.kodo írta: Aki a Barcaba megy a Real helyett az annyit is ér.
Ha őket választaná Haaland, úgy hogy közben választhatna minket is akkor nem is kell ő ide.
Mondom úgy, hogy az utóbbi időben nálam átfordult a dolog és inkább a norvég kéne mint Mbappe.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
kodo írta: Aki a Barcaba megy a Real helyett az annyit is ér.
Az elsö mondatod elég furcsa - attól mert valaki a Barcát választja még nem lesz se rosszabb ember se focista. Bár gondolom nem erre gondoltál, csak a megfogalmazás nem szerencsés.
A többivel egyetértek. Ha valaki a Barca és a Real között választhat és oda megy mert az álmai klubja akkor itt valóban nincs szükség rá. Olyan jöjjön aki meghal a mezért, nem csak a magasabb fizut keresi itt.
Nekem is egyébként a Norvég kellene jobban. A tininidzsateknöc egy kicsit elszállt magától.
Mondjuk CR-röl is ez volt a véleményem (pedig neki akkor már volt egy lasztija) aztán nagyon sokat nött a szememben. Plusz az ö személyisége is pozitív irányba változott az évek alatt - lehet Mbappe is hasonló lenne. Természetesen az esélyt megkapná

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Aki a Barcaba megy a Real helyett az annyit is ér.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat nem tudom, szerintem a francia egy kicsivel jobban illene a stilusunkba, de megmondom oszinten azert 1-2 szezonon at megneznem azt a messi-haaland duot is egyutt.
a penzrol meg annyit, hogy elvileg mar par eve se volt penzunk szines patronra a nyomtatoba.
olyan dolgok mennek itt a hatterben, hogy szerintem a sajat konyvelonk sem tudja.
a penzrol meg annyit, hogy elvileg mar par eve se volt penzunk szines patronra a nyomtatoba.
olyan dolgok mennek itt a hatterben, hogy szerintem a sajat konyvelonk sem tudja.