Na es ki emlekszik meg az elso konfigjara?

mi 2001ben kaptuk az elso PC-t tesommal, 850MHz-es Celeron proci, 128MB RAM, vmi 32MB-os Ati VGA, na az vmi rettenet volt, es mindezek melle jart 20GB HDD.

Emlekszem ezt meg fejlesztgettem, kapott 256MB RAM-ot, aztan eloszor egy vidikarit, talan GeForce MX400 volt 64MB-tal, majd lecsereltem egy GeForce 4 Ti4200-re, na az nagy elorelepes volt, es mar 128-as!

es utana 10 evig ezzel sinylodtunk mert bem volt penz masikra. Akkor ex-baratnomtol kaptam egy fokkal jobb gepet de hat az is egy szar volt. 2015-ben epitettem egy fasza konfigot, azota is ez van. i5-4570, 8GB RAM, GeForce GTX660 2GB, egy 128as SSD meg egy 1TB HDD, tokeletesen elvagyok vele a mai napig, persze keveset jatszom, de netezesre meg filmezesre tokeletes.
Viszont a csaladban az elso szamitogep nagyapame volt, vmikor 97-98 kornyeken. Na az volt igazan hardcore.
Vmi intel proci volt benne, 133 vagy 233 MHz-es, es 16MB RAM-mal

na az kemeny volt. VGA meg vmi VooDoo volt talan, Duke Nukem 3D meg GTA1 elfutott rajta.

A HDD meg asszem 1GB-os volt, es emlekszem amikor mi megkaptuk a 20GB-os gepet mennyire boldogok voltunk.