ráadásul ezek közül az északír-gibraltár a kutyaütő szint, románia a kutya szint (Kerlon írta: 0 goals vs Turkey
0 goals vs Gibraltar
0 goals vs Austria
0 goals vs Romania
0 goals vs N. Ireland
Last 5 games for Norway, Haaland hasn’t scored a goal![]()

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 29., hétfő 19:48
ráadásul ezek közül az északír-gibraltár a kutyaütő szint, románia a kutya szint (Kerlon írta: 0 goals vs Turkey
0 goals vs Gibraltar
0 goals vs Austria
0 goals vs Romania
0 goals vs N. Ireland
Last 5 games for Norway, Haaland hasn’t scored a goal![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 29., hétfő 19:34
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. március 28., vasárnap 22:57
Köszi.El Sie7e írta:Több mint 20 perces csúszással kezdődött a Svájc‒Litvánia világbajnoki selejtező, mivel a mérkőzés előtti pillanatokban ‒ amikor a partjelzők ellenőrzik a pálya tartozékait ‒ derült ki, hogy az egyik kapu nem a megfelelő méretű. Így a szomszédos edzőpályáról kellett áthozni egy kaput, ami egy kissé megcsúsztatta a programot.lordgabi írta: Svájc-Litvánia meccs eléggé elcsúszott, még csak most járnak a 90. percben. Mi történt?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 28., vasárnap 22:55
Több mint 20 perces csúszással kezdődött a Svájc‒Litvánia világbajnoki selejtező, mivel a mérkőzés előtti pillanatokban ‒ amikor a partjelzők ellenőrzik a pálya tartozékait ‒ derült ki, hogy az egyik kapu nem a megfelelő méretű. Így a szomszédos edzőpályáról kellett áthozni egy kaput, ami egy kissé megcsúsztatta a programot.lordgabi írta: Svájc-Litvánia meccs eléggé elcsúszott, még csak most járnak a 90. percben. Mi történt?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. március 28., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. március 28., vasárnap 22:05
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 28., vasárnap 20:50
Nincs perdöntő kameraállás, amin felülről látni a labda és a gólvonal pozícióját. Szerintem is gól, de csalóka, mert van olyan kameraállás, ahonnan meg nem mondanám, hogy ez biztosan bent volt. Itt a gólvonaltechnológia segített volna, nem értem, hogy miért nem lehet alkalmazni. Nevetséges.Sierra írta: Én amúgy nem értem ezt a tegnapi portugál esetet. Nyilvánvaló a képeken hogy gól volt, akkor utólag miért nem 3-2 a portugáloknak?Miért nem lehet átírni a nyilvánvalót?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 28., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 28., vasárnap 19:53
Olvass utána a technikai követelményeknek.'shutterisland írta: epp videobiro is siman lehetne, sosem ertettem, miert olyan draga dolog.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 28., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 28., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 28., vasárnap 19:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 28., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 28., vasárnap 17:15
GoalControl installation would cost about $260,000 per stadium, and a further $3,900 for each game.babaking írta: Nem tudom, hogy van a selejtező szabályozása, de el tudom képzelni, hogy minden résztvevőnek egyenlő feltételeket kell biztosítani ezért nem lehet az, hogy itt van gólvonal tech az Afrikai meg Óceániai kis országokban meg nincs.
Vagy ha területenként van a szabályozás akkor is ott vannak a kis Európai országok, mint Andorra akik nem engedhetik meg maguknak. Bár akkor meg el lehetne vinni semleges pályára.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 28., vasárnap 13:56
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 28., vasárnap 13:40
főleg egy utolsó perces gól esetében, mert ha még a 78. percben történt volna az eset, akkor oké, de így...Sierra írta: Én amúgy nem értem ezt a tegnapi portugál esetet. Nyilvánvaló a képeken hogy gól volt, akkor utólag miért nem 3-2 a portugáloknak?Miért nem lehet átírni a nyilvánvalót?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 28., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. március 28., vasárnap 10:21
Kb így beszélhettetek jovic-rol mielőtt elhoztuk volna'shutterisland írta: ez a kostic baromi jo kis wingback, a frankfurtban is nagyon adja.
tipik 3-5-2-be valo.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 28., vasárnap 7:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. március 27., szombat 22:39
Nem is értem baszki.. Pedig tényleg elég amit írsz, VAR se kell.ziro4vr írta: Kérdem én, a 21. században, miért nem lehet a labdába egy chipet tenni ami jelez ha átmegy a gólvonalon?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem