de nem örülnék neki, ha kimaradna illara vagy modric a kezdőből.

(már csak azért sem, mert szeretnék egy modric bombagólt negyvenről.)

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 25., péntek 16:25
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 25., péntek 16:23
Szerintem Isco kezdeni fog nálatok, nem hiszem, hogy azután, hogy nem kezdett a Juve ellen, a Clásicón is padozni fog.mocsok írta:szerintem ugyanaz lesz, mint a juve ellen.
---------------lopez
arbeloa-pepe-ramos-marcelo
----modric---khedira---illara
-------------benzema
--dm---------------------cé
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 25., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. október 25., péntek 16:04
DM középen nagyon sok labdát elszórna ezért Iscot raknám oda, ezen kívül én is így állnék fel.Géci írta:Tudom, hogy elképzelhetetlen az, hogy Khedira nélkül lépjünk pályára, de én néznék 1 ilyet
-------------------Lopez------------------
Carvajal----Varane---Ramos---Marcelo
-----------------Illarramendi-------------
---Modric------------------------DM-----
---Bale----------Benzema--------CR----
csere: DM-Isco, Benzema-Morata, Bale-Jesé
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 25., péntek 13:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 25., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 24., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. október 24., csütörtök 18:05
ennek a felállásnak nem sok esélyét látom.MARCA
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 24., csütörtök 17:18
--->hát persze. egy játékos miatt akadozik az egész játék és az egész csapat miatta ötlettelen nulla
Az egész játékunk akadozásának egyik fő oka még mindig Khedira szerintem
szomorú, hogy komolyan minden egyes meccsen szidva van ez az ember, csinálhatna bármit , ugyanúgy szar maradna a többség szemében.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 24., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 24., csütörtök 13:09
casemiro helyzetéről jó lenne valami belsős infó, mert az olasznál egyikük mindenképp játszik úgy tűnik. egy kész szisztémával, összeszokva a modric-illarra-isco hármas megoldaná a dolgot, nálam most is jobban megoldaná mint khedira-x-y de ez nem számít ugye...realistahuni írta:Az egész játékunk akadozásának egyik fő oka még mindig Khedira szerintem, még mindig nem tudom elhinni, hogy Ancelotti nem akarja padra vágni. Összevissza rohangál, kevés labdát szerez, és néha még egy sima alibi passz is nehezen megy neki.
Kiváncsi lennék egy olyan statisztikára, hogy szerzett labdák tekintetében hogy áll idén, összehasonlítva pár top játékossal akik ezen a poszton játszanak.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 24., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 23., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 23., szerda 18:42
ezzel maximálisan egyetértek.tubatibi írta:amúgy valaki azzal jön, hogy Arbeloa tapasztaltabb, nos ez igaz, de szerintem pont az ilyen meccseken kéne megadni a lehetőséget Carvajal-nak, hogy szerezze a BL tapasztalatokat és, hogy nagy csapatok ellen is ott tudjon lenni, ha kell nekünk. a juve egyébként is széleken kicsit gyengébb, ott kell őket megfogni, dm úgyis elég sokat visszazár(szerintem bale is)
nem játszik ramos?tubatibi írta:és azt lehet tudni, hogy miért pepe játszik és nem ramos?
na ez az amit most nagyon nem értek. hogy lehet egy meccs előtt 2 órával mondani hogy kit kell majd lecserélni? és ha benz lehozza élete meccsét akkor is jönne helyette jesé?tubatibi írta:lejönnek : khedira,dm,benz
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 23., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 23., szerda 17:57
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. október 23., szerda 17:32
Én mintha olvastam volna valahol hogy a juve egy komoly ajánlatot nem tudna visszautasítani mert szükségük van a pénzre.Anis írta:xabi szerződése a nyáron lejár, szóval ingyen megy, úgyhogy nincsen mit csökkenteni vele.Cobra11 írta:Szóval én megpróbálnám Xabival csökkenteni Pogba árát
Továbbá én biztosra veszem, hogy egy darabig a Pogba-Vidal páros ott fog maradni Torinóban.
Matiudit én is támogatnám. Bár sokszor nem láttam, de az a néhány meccs meggyőző volt, illetve a vidiken is látni, hogy pont egy ilyen típusú játékos kéne ide (Amilyen anno M.Diarra volt).
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 23., szerda 14:56
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 23., szerda 13:42
xabi szerződése a nyáron lejár, szóval ingyen megy, úgyhogy nincsen mit csökkenteni vele.Cobra11 írta:Szóval én megpróbálnám Xabival csökkenteni Pogba árát
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. október 23., szerda 13:06
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem