Elektronika
- ___Samy___
Re: Elektronika
Sracok, rendelt mar valaki a timestore.hu-rol orat? Kineztem lagzria egyet, csak a boltot en eddig nem ismertem, szoval fogalmam sincs mennyire megbizhato.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sajnos meg mindig jelen. Talan a 8-as szeria ota vannak ilyenek. De csak nehany telefon, szervizben sem tudjak mi a fasz, de garisakat kivizsgalas utan cserelik.
Meg tavaly nyári vélemény volt amit irtam, akkor ezek szerint az őszi uj iosben sem lett kijavitva?nmate írta:En hasznalok, amire gondolsz az iphone problema nem esim. Nekem is jelentkezik neha, hogy nem ernek el, a normal simen sem. Sajnos tok random.kodo írta: Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
En hasznalok, amire gondolsz az iphone problema nem esim. Nekem is jelentkezik neha, hogy nem ernek el, a normal simen sem. Sajnos tok random.kodo írta: Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Adott egy régebbi okostelefon, amiben "teljes" SIM kártya való még. Azt használtuk egy darabig, de menet közben megmurdelt (nem csörög, ha hívnak, de minden más okés). Végül megvettem azt a bizonyos Iphone 4-est, ebbe ugye már kisebb SIM való. T-mobilnál megoldották nekünk a cserét. Viszont az előző telefonban át lett írányítva a hívás, ha nem vesszük fel, s elfelejtettük kikapcsolni. Így most a jelenlegi telóban (Iphone) is átirányítódik az összes hívás menet közben. Ezt így utólag hogy lehetne megoldani / visszacsinálni? Próbáltuk már azt, hogy az Iphonében átirányítottuk a hívást, aztán kikapcsoltuk, de semmi, ugyanúgy megy a hívás a másik telóra...
Valami ötlet? Be kéne menni a T-mobilba esetleg?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
koszi a helpet, ugy nez ki, sikerult megoldani.
habar ezt az android system view-et sehogy sem engedte letolteni sem, eleg volt a chrome-t frissitsem es a messenger is megjavult.
habar ezt az android system view-et sehogy sem engedte letolteni sem, eleg volt a chrome-t frissitsem es a messenger is megjavult.
- ___Samy___
Nekem is ezt csinálja a gmail-el, illetve az xmeye-al. Legalábbis egy ideig csinálta, most jó. De mástól is hallottam a mai nap ilyen problémáról.'shutterisland írta: valakinek volt mar hasonlo gondja a fb messengerrel telon ? (android)
ahogy belelepek egy uzenetbe, par masodpercen belul lefagy es kidob.
probaltam ujrainditani a telot, aztan az alkalmazas gyorsitotarat is torolni, egyik sem segitett.
ezutan letoroltem az appot es ujra feltelepitettem, nehany uzenetet sikerult elkuldjek de aztan ujra elkezdte ezt a leallogatast.
baromi idegesito.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://9to5google.com/2021/03/22/andro ... -webview/'shutterisland írta: en nem is talalom ezt az android system web view-et az alkalmazasok kozott.![]()
https://play.google.com/store/apps/deta ... id.webview
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
szerintem jó döntés - sok jót hallottam róla különbözö youtube csatornákon, anno nálam is versenyben volt. Ha jól tudom a GTN csatornát is ök szponzorálják.wZoLee7 írta: Végül az órával kapcsolatban, egy polar vantage m lett a befutó, leárazva sikerült behúznom és nagyon tetszik. Jól is néz ki, kezelni is teljesen gyorsan megtanultam, mondjuk edzésen kívül ritkán van rajtam, home officeban annyira nem szükséges![]()
Használd egészséggel!
U.i.: szerintem az ismertebb márkákkal (suunto, garmin, polar stb) nem nagyon lehet egyébként mellélöni, ha az ember a célnak megfelelöt választja.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Végül az órával kapcsolatban, egy polar vantage m lett a befutó, leárazva sikerült behúznom és nagyon tetszik. Jól is néz ki, kezelni is teljesen gyorsan megtanultam, mondjuk edzésen kívül ritkán van rajtam, home officeban annyira nem szükséges

- 'shutterisland
en nem is talalom ezt az android system web view-et az alkalmazasok kozott.

- h3x0r
Nekem tegnap este nem akart elindulni az egyik jatek. Ma reggel a fejlesztok discordon irtak, hogy az Android System WebView-val van a gond, azota mar ki is jott hozza az uj frissites es a chrome-ot is frissiteni kell, valamiert az is bezavar.'shutterisland írta: valakinek volt mar hasonlo gondja a fb messengerrel telon ? (android)
- 'shutterisland
valakinek volt mar hasonlo gondja a fb messengerrel telon ? (android)
probaltam ujrainditani a telot, aztan az alkalmazas gyorsitotarat is torolni, egyik sem segitett.
ezutan letoroltem az appot es ujra feltelepitettem, nehany uzenetet sikerult elkuldjek de aztan ujra elkezdte ezt a leallogatast.
baromi idegesito.
baromi idegesito.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekem Garmin Fenix 5 van, bár én biciklizéshez, úszáshoz és síeléshez is használom. Àrban éppen a kereteden kívül van, de használtan biztos lehet kapni jó áron (mivel már kijött a 6) vagy bele lehet futni jó akciókba.
A garmin appot meg össze tudod kötni Stravaval.
Az elején alapont építeni fontos, mert ha túltolod nem rogtön fog fájni hanem 6-8 hét után.
A garmin appot meg össze tudod kötni Stravaval.
Az elején alapont építeni fontos, mert ha túltolod nem rogtön fog fájni hanem 6-8 hét után.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Garmin vonal jó lehet, nekem FR 745 van, de egyébként van egy garmin face adokveszek csport is, ott is vannak nagyon jó garis darabok, vagy a Suunto Polar front ami még elég minőségi. https://www.facebook.com/groups/3880948 ... oup_headerwZoLee7 írta:Jogos, át is hoztam. Hát szeretném 250 euró alatt/körül megúszni. Nálunk szlovákiában is nagyon lehetetlen most ilyen dolgokban "intézkedni". Elmennék boltokba, megnézni, felpróbálni órát is cipőt is, de lehetetlen küldetés lenne.nmate írta:
Óránál legfontosabb: mennyi a keret? Ezt elektronikában érdemes folytatni szerintem.
Futócipőnél is kérdezhetném, de ott legjobb lenne elmenni egy talpvizsgálatra, ami ingyenes (sajnos ez most kilőve egy hónapig minimum szerintem). Aztán ha megvan, hogy neutrális vagy stabil cipő kell, akkor úgy választani. Ha nem bírod addig, megnézed van-e valamennyi lúdtalpad (vizes talp a kövön). Egyébként a 15 ezres decathlonos is bőven megteszi, a modern futócipő dolog egy kicsit túl van tolva amatőr szinten.
Ha komolyabban tervezel viszont fontos, hogy iktass be erősítést, főleg a seggedre és a törzsizmokra, mert rakás egy sérülésed lesz csak (tapasztalat).
Havernak van egy honor gs pro-ja, de az pl nem csatlakozik stravahoz, máshoz sem nagyon csak a saját apphoz. Olvasgattam teszteket, lehet ezt a strava kompatibilitást kénytelen leszek elengedni
Suunto 5 van havernak.
Cipőből is megteszi az alap, én múltkor a SPURI BALATON SZUPERMARATONon 4 napon keresztül versenyeztem, és bőven elvoltam egy Dorkoval, valami 10 ezer fölött vettem akcióval. Van persze hegyrevölgyre 50-60 ezres cipőm is, de az speciális, meg a testem is igényli a törődést.
Jól írják az erősítést is, a törzs és a stabilitás jelentős szerepet játszik az egészben, azok a központi mély izmok fontosak és sokan hanyagolják. Nagyon jó funkcionális, stabilizációs edzések is vannak. Utána némi regenerálódás is jól jön, hengerezés, gerinctorna és nyújtás.
Az elején pedig építs ki egy jó alapot, ne szaggasd meg magad, kisebb terhelésen mozogj, legyen mire építkezni stb..
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Nekem akkor csinalta ezt a gep, amikor az egyik ram elszallt. Szedd ki egyenkent es probald elinditani ugy, kiderul, melyik a ludas.
Gép sipolás:
Kilett szedve a ram, majd visszalett helyezve, ezután a gép nem akar indulni. 5 db sipolas, majd egy kis szunet es ismet 5 sipolas. Van valami megoldas ra vagy a ram az elszallt?
Kilett szedve a ram, majd visszalett helyezve, ezután a gép nem akar indulni. 5 db sipolas, majd egy kis szunet es ismet 5 sipolas. Van valami megoldas ra vagy a ram az elszallt?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Muter is a 45-öst nézte ki. Nekem van egy Samsungom, azt próbálom most visszaboltolni Emaggal, aztán becserélem neki arra.nmate írta:Garmin Forerunner 45? Strava az sallangmentes vele. Létezik hozzá óratartó bringára is, Kínából ezer forintos mutatvány rendelni.wZoLee7 írta:...
Ha nem, akkor kínai vonalon Amazfit GTS, az jóval olcsóbb, de sporthoz azért gyengébb.
Decemberben vettem, semmi értelmet nem találtam benne, úgy értem, hogy az én életvitelembe, munkámhoz, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema