gondolom lenyilatkozta, ahogy Morata is megtette a juveval 2szer, a chelseavel és az atmavalais.Csabi írta:ez miből derült ki?Realista24 írta:
Aztán ahogy az Atletibe igazolt, Kiderult, ez volt az alma

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 28., vasárnap 10:04
gondolom lenyilatkozta, ahogy Morata is megtette a juveval 2szer, a chelseavel és az atmavalais.Csabi írta:ez miből derült ki?Realista24 írta:
Aztán ahogy az Atletibe igazolt, Kiderult, ez volt az alma
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. március 28., vasárnap 9:59
ez miből derült ki?Realista24 írta:Aztán ahogy az Atletibe igazolt, Kiderult, ez volt az almaJim írta:
nem támadtalak semmivel
ilyet sosem mondtam, hogy a nemzetiség az elsődleges
de ha van 2 közel azonos képességű játékos, akkor célszerű a saját nevelést, madridistát
ne adj isten spanyolt választani, már csak a spanyol+saját nevelés kvóta miatt is![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 28., vasárnap 9:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 28., vasárnap 7:33
Jimbo.Jim írta:nem támadtalak semmivelziro4vr írta: Visszatámadás helyett inkább arra reagálj, miért fontosabb a nemzetiség a tényleges teljesítménynél?
ilyet sosem mondtam, hogy a nemzetiség az elsődleges
de ha van 2 közel azonos képességű játékos, akkor célszerű a saját nevelést, madridistát
ne adj isten spanyolt választani, már csak a spanyol+saját nevelés kvóta miatt is![]()
HozzászólásSzerző: Hege » 2021. március 28., vasárnap 0:16
ziro4vr írta: Érdemben mit adott hozzá a hozzászólásodhoz mikor beközölted az nb1 meccseid számát?
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 27., szombat 22:35
nem támadtalak semmivelziro4vr írta: Visszatámadás helyett inkább arra reagálj, miért fontosabb a nemzetiség a tényleges teljesítménynél?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 27., szombat 22:26
Na várj Jim, mióta vagyok én brazilfan?Jim írta:Ramos Nacho LV ők nem spanyolok?ziro4vr írta: Leírtam egy tényt, hogy bekem tipikus angol létére jobban tisztelte a mezt mint Jim kedvenc spanyoljai, erre az jött spanyolellenes vagyok. Ez szerinted vitakultúra:![]()
![]()
ne kollektivizáljuk a spanyolokat
a kedvenc braziljaidat sem szidjuk kollektíven, azért mert 1-2 szar közülük...
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 27., szombat 22:23
Ramos Nacho LV ők nem spanyolok?ziro4vr írta: Leírtam egy tényt, hogy bekem tipikus angol létére jobban tisztelte a mezt mint Jim kedvenc spanyoljai, erre az jött spanyolellenes vagyok. Ez szerinted vitakultúra:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 27., szombat 22:17
HozzászólásSzerző: Hege » 2021. március 27., szombat 22:10
Szemelyeskedhetsz velem is, de ez érdemben nem fog többet adni a hozzaszolashoz. Rossz napod volt, hogy mindenkibe bele állsz?ziro4vr írta: NB1>NB3 nem merek veled vitatkozni.
Leírtam egy tényt, hogy bekem tipikus angol létére jobban tisztelte a mezt mint Jim kedvenc spanyoljai, erre az jött spanyolellenes vagyok. Ez szerinted vitakultúra:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 27., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: Hege » 2021. március 27., szombat 21:56
Most épp te álltál bele random azért mert leírta a véleményét.ziro4vr írta: Jim baszod, minden egyes kommented a spanyoljaidról szól. Úgy jön ide, hogy tök mindegy milyen nemzetiségű, tegyen hozzá a csapathoz. Jó lenne ha kivennéd a fejed a salsával megkent spanyol seggből és nyitottan állnál a futballhoz, nem egyfajta nemzetnáciként.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 27., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 27., szombat 21:40
semmi bajom Beckhammel, néztem is néha a MU-ban, oda volt való,ott ő volt a sztár ennyiziro4vr írta: Ő legalább összekoszolta a mezt, a nagy spanyol hazafi haverjaid arra sem képesek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 27., szombat 20:52
Ő legalább összekoszolta a mezt, a nagy spanyol hazafi haverjaid arra sem képesek.Jim írta: jó focista volt Beckham, de hogy a marketing értékén kívül miért volt itt
nem tudom![]()
nem a posztján játszattuk, nem illett ide
neki a PL volt az ideális terep
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 27., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. március 26., péntek 23:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. március 26., péntek 22:20
Itt a video tessek bar ugysem nezed meg vagy nèzel vissza bármit szerintem.Swineherd írta: Egyikhez sem volt elég gyors és technikás.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. március 26., péntek 18:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 26., péntek 18:33
Sosem olyan szélső volt, nem is értem, hogy miért akarna valaki tőle ilyet látni. Garantálom, hogy napjainkban btb lenne, esetleg szélsővédő.Swineherd írta: Jó, akkor átfogalmazom.
Szinte mindig lelassította a labdát, nem tudott ütemet váltani, szélen elhúzni, középen betörni és aztán passzolni.
Ívelgetés ezerrel, meg lassan guruló labdák nyesése, amikor közel és távol nem volt senki.
Jöhetnek a videók...
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem