Na üdv!
Kicsit megkésve irok fórumra, de az az igazság, hogy elég nehezen dolgoztam fel a keddi meccset.... Nem igazán értem, hogy 1 csapat 1x, hogy tud igy küzdeni menni hajtani előtte meg 1 meg bele sz....ni az egészbe. Nem igazán tudom, hogy ez a vezetőség hibája lenne vagy a csapaté, de szerintem inkább mind a kettő! Tegyük hozzá, hogy szerintem nagy szerepet játszik az is, hogy Mourinho félig meddig már távozott és ez kihatott a csapatra is és idehaza a közönségnek küzdöttek. Igazából mind1 ezen rágódni, mert a múltat nem lehet megváltoztatni. Előre kell nézni és bizakodni, hogy majd jobb lesz...
Kicsit hozzá akarok szólni a témához is mert most hirtelen visszalapozgattam pár oldalt és úgy látom kezdenek beindulni az agytekervények, hogy kit kéne hozni, eladni stb

... Az én részemről előbb meg kéne válni a nem Real Madrid szintű játékosoktól mint pl.: Callejón,Khedira,DM,Higuain. Ezek a játékosok nálam prioritást élveznek, pontosabban élveznének az eladás terén. Ezek mellet meg kell emliteni azt is, hogy Pepe is azok után, hogy van 1 szerintem elég stabil védelmünk amiből nagyon kilóg és mindenki láthatta azt, hogy Ramos, hogy vette le a pályáról Lewandowskit meg, hogy Pepe, hogy vette le..... Igazából cserének tökéletes. Mint ahogy cserének tökéletes Coentrao is még ha teknikailag nem annyira topp mint Marcelo. Ide Carvajal óriási fontossággal bir meg nálam Nacho eddig jobbosan nagyon is tetszett, baloson már kevésbe. Nem szabad azt sem elfeledni, hogy 1 időben Albiolt is vitte volna a MU és ki tudja mit hoz még a nyár...
Megvallom őszintén nekem a nyár akkor lenne teljesen, ha jönne: Anchelotti,Pogba,Veratti,Carvajhal,Bale,Reus és igazából itt vagyok bajban mert nem tudnék mondani hirtelen 1 csatárt akire azt tudnám mondani, hogy ő pedig igenis kell.... Az őszintét megvallva nagyon tetszett ez a Lewndowsky gyerek, mert ami elhagyta a lábát 90% életveszély volt. Az más kérdés, hogy meglepődnék ha elengedné a Dortmund és pont mi vennénk meg...
Casillas-Carvajhal-Varane-Ramos-Marcelo-Veratti-Modric-Bale-Özil-CR-Lewandowsky (igazából erre most gondoltam először, de nem hangzik rosszul. Padon:Lopez-Arbeloa-Nacho-Pepe-Coentrao-Alonso-Pogba-Reus-Jesé-Benzema-Moratta és ezek kombinálva.... Nem tudom valakinek fel fog e tűnni a lényeg!? Vélemény?