HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 3., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. április 1., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 31., szerda 21:31
hahah3x0r írta:Másik megoldás, hogy Debrecenbe költözöl
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 31., szerda 21:03
Másik megoldás, hogy Debrecenbe költözölSierra írta: Megoldottam másképp.Firefoxból átmásoltam a linket, és azt raktam könyjelzőbe, így most már fasza.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 31., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 31., szerda 17:51
Megcsináltam de sajnos így is Debrecenben maradt.h3x0r írta:chrome://settings/content/location?search=locationSierra írta: Itt is felteszem, hátha valaki találkozott már a problémával. Szóval 15 év után átköltöztem PC-n Firefoxról Chrome-ra, viszont ha a Google Maps-et megnyitom, valamiért Debrecennél nyitja meg a térképet, és rohadt idegesítő. Otthoni meg munkahelyi cím is be van állítva, firefoxban faszán a lakhelyemnél nyitja meg egyből a térképet. Mi a tosztól lehet ez? Miért pont Debrecen? És át lehet-e állítani ezt vhogy?
Allitsd at arra, hogy 'ask before accessing (recommended)'
Lent lesz egy lista tobb weboldal nevevel is, a google-t nyisd meg a kis nyilacskaval, majd a Location legyen Allow-ra rakva.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 31., szerda 6:45
chrome://settings/content/location?search=locationSierra írta: Itt is felteszem, hátha valaki találkozott már a problémával. Szóval 15 év után átköltöztem PC-n Firefoxról Chrome-ra, viszont ha a Google Maps-et megnyitom, valamiért Debrecennél nyitja meg a térképet, és rohadt idegesítő. Otthoni meg munkahelyi cím is be van állítva, firefoxban faszán a lakhelyemnél nyitja meg egyből a térképet. Mi a tosztól lehet ez? Miért pont Debrecen? És át lehet-e állítani ezt vhogy?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 30., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 30., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 30., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. március 26., péntek 16:23
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 26., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 26., péntek 11:08
Ez nem ilyen egyértelmű, lehet előre becsülni az adatokból, mert értelemszerűen összefüggés van a kórházba kerültek és az elhunytak száma között, ahogy idáig figyeltem kb 1,5 héttel lehet előre tekinteni, ha nem is pontosan, de nagyjából.Eredetileg igy kellett volna kezelni, viszont amilyen szar lett a helyzet, most pont nem az enyhitesekkel kellene foglalkozni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 26., péntek 10:40
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 26., péntek 10:19
Eredetileg igy kellett volna kezelni, viszont amilyen szar lett a helyzet, most pont nem az enyhitesekkel kellene foglalkozni. Hiaba oltjak be az iskolanyitas elott a tanarokat, az elso oltastol nem lesznek immunisak es a hatas is tobb nap utan fejlodik ki a hirek szerint....Dupla D írta:Inkább kinn állj sorba, mint a boltban. Amőgy ezt azt is jelenti, hogy megnyithatna több bolt is, nem csak az élelmiszerboltok és a barkácsáruház. Nem látok ebben kivetnivalót.p.csabi1 írta: Ez mi ez a négyzetméter alapú bolti működéses agymenés.![]()
Ráadásul majd most amikor jön a roham az üzletekbe.Így majd az utcán meg a parkolókban fognak állni az emberek.
Majd este 10-kor még sort fogol állni mert nem jutsz be az üzletbe.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 26., péntek 10:11
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 26., péntek 10:07
Inkább kinn állj sorba, mint a boltban. Amőgy ezt azt is jelenti, hogy megnyithatna több bolt is, nem csak az élelmiszerboltok és a barkácsáruház. Nem látok ebben kivetnivalót.p.csabi1 írta: Ez mi ez a négyzetméter alapú bolti működéses agymenés.![]()
Ráadásul majd most amikor jön a roham az üzletekbe.Így majd az utcán meg a parkolókban fognak állni az emberek.
Majd este 10-kor még sort fogol állni mert nem jutsz be az üzletbe.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 26., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 26., péntek 9:31
Nekem mikor covidom volt a Neo Citran+Algopyrin kombó segitett. A legjobb barátom a covid intenzíven orvos ő is azt ajánlotta, hogy a láz levitelre+alvás+ivásra figyeljek, amíg nincs tüdőgyulladás és egyéb jelek.Caraway írta: Annyira meg nem durva, csak meg szeretnem elozni a bajt. Tegnap volt a legtobb 38,6-tal, a hutofurdo utan mindig visszament ilyen 37,5-re. Aztan este sikerult is reggel 5-ig aludnom, majd reggel megint jott a reszketes es a laz. Most 37,7-en allok eppen.
Amikor reszketek akkor viszont jol beszoktam takarozni. Nem kene ?
Egyebkent jo a kozerzetem es nem is vagyok legyengulve, csak a hoemelkedes nem mulik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 26., péntek 9:18
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem