Mennyei futball
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Kalmár erős csalódás volt, Nagy nincs nagy formában, Klein meg hát agilis csak nem stabilitás adás az erőssége. Szóval ott még lehet javulni.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Komoly labdatartos jatekot lehet jatszani, ha mire Kalmar Zsolti atveszi a labdat es felnez a labda mar reg nincs is ottHege írta: Hányszor volt olyan, hogy meg lehetett volna tartani a labdát, erre a sok zseni bele rúgott egyet Szalai irányába, aztán 5mp múlva már nem nálunk volt a labda. Rengeteg.

- ziro4vr
Nekem csak nb3-as van, azért remélem elismertek.Süti írta: Mókás hogy még mindig van aki megkérdőjelezi Marco Rossi döntéseit, akárhány nb1-es meccsel.![]()

Mondjuk a kolléga nem tudom ezt a hitelességének megerősítésére vagy cáfolataként mondta.
Nem illik.
Kerlon írta:Mondjál már jobbat!Hege írta:
Egy fel mondatot emelnek ki. Nemzetközi szint sebessegehez. Hat pont ahhoz nem no fel Szalai.
Ha nincs aktuálisan jobb, akkor mi volna, ha nem ezzel az ivelgetos játékkal probalkoznank?
Hányszor volt olyan, hogy meg lehetett volna tartani a labdát, erre a sok zseni bele rúgott egyet Szalai irányába, aztán 5mp múlva már nem nálunk volt a labda. Rengeteg.
Szalai 34 éves, ha nincs hozza hasonló típusú jatekos, megprobalhatna Rossi kitalálni valaki mást. Nem vagyok annyira biztos menne hogy Nikoliccal nem játszanánk szebb focit hosszútávon.
- Süti
Mókás hogy még mindig van aki megkérdőjelezi Marco Rossi döntéseit, akárhány nb1-es meccsel.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Igensebydani írta: Viszont ezen kívül nagyon szépen leszedték, Rossi nagyon jól készült erre a meccsre is.
Számomra Rossi volt a meccs legjobbja,
kihozza a keretből a maximumot, majdnem megvertük a magasabban jegyzett lengyeleket...
Legjobb szövkap 30 éve

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
5 ember között lett szabadon hagyva, ilyet nem lehet csinálni egy hasonló kaliberrel. Már látszott ahogy fordult, hogy berakja mint ló a lónak.Jim írta:
Első félidőben leradírozták Lewát![]()
Ha az nagy gólja nem lett volna....
Viszont ezen kívül nagyon szépen leszedték, Rossi nagyon jól készült erre a meccsre is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Első félidőben leradírozták Lewátfüst írta: Akkor ledobom én az atombombát. Szerintem tegnap többet tett hozzá a mi játékunkhoz, mint Lewa a lengyelekéhez, ergo...![]()

Ha az nagy gólja nem lett volna....
- ziro4vr
Látszik rajtad hogy az origo a kezdőlapod.füst írta: Akkor ledobom én az atombombát. Szerintem tegnap többet tett hozzá a mi játékunkhoz, mint Lewa a lengyelekéhez, ergo...![]()

Nevet én is várnék mondjuk, szegény Rossi behívott már minden épkézláb alkesz kinézetű 30as csatárt a válogatottba, nincs már mit tenni.
Nem illik.
Mondjál már jobbat!Hege írta:Marky írta: Komolyan kerdezem, ki jobb nala? Nikolic es Konyves mar bebizonyitotta, hogy nem kepes ilyen szinten jatszani. Nyilvan nem egy Benzema az emberunk, nem is allitja senki, de amig nincs jobb, addig a legjobb embert kell jatszatni es az tortenetesen egy 34 eves Szalai Adam.
El lehet varni a topfocit, de ahhoz topligas jatekosok kellenek, akik nem a seggukon veszik a levegot 40 perc utan es fel tudnak noni a nemzetkozi szint sebessegbeli kovetelmenyeihez. Lathattuk, hogy Cseri mit muvel az NB1-ben es mit muvelt mondjuk az oroszok ellen. Ami az NB1-ben jo, az kozel sem eleg a valogatotthoz.
Egy fel mondatot emelnek ki. Nemzetközi szint sebessegehez. Hat pont ahhoz nem no fel Szalai.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Marky írta: Komolyan kerdezem, ki jobb nala? Nikolic es Konyves mar bebizonyitotta, hogy nem kepes ilyen szinten jatszani. Nyilvan nem egy Benzema az emberunk, nem is allitja senki, de amig nincs jobb, addig a legjobb embert kell jatszatni es az tortenetesen egy 34 eves Szalai Adam.
El lehet varni a topfocit, de ahhoz topligas jatekosok kellenek, akik nem a seggukon veszik a levegot 40 perc utan es fel tudnak noni a nemzetkozi szint sebessegbeli kovetelmenyeihez. Lathattuk, hogy Cseri mit muvel az NB1-ben es mit muvelt mondjuk az oroszok ellen. Ami az NB1-ben jo, az kozel sem eleg a valogatotthoz.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Akkor ledobom én az atombombát. Szerintem tegnap többet tett hozzá a mi játékunkhoz, mint Lewa a lengyelekéhez, ergo...

-
Komolyan kerdezem, ki jobb nala? Nikolic es Konyves mar bebizonyitotta, hogy nem kepes ilyen szinten jatszani. Nyilvan nem egy Benzema az emberunk, nem is allitja senki, de amig nincs jobb, addig a legjobb embert kell jatszatni es az tortenetesen egy 34 eves Szalai Adam.
Az, hogy egy magyar válogatott csatartol többet var el az ember, az ne legyen már olyan gondolkodás. Könyörgöm. Szerintem ez az ember saját maga se érti, hogy mit keres a csapatban.kodo írta:Attól még úgy gondolkodsz, holott akkor tudhatnad, hogy egy csatár játéka többről szól mint pusztán a gólok száma.Hege írta:
85 NBI-es meccs után nem nevezném magam fotel szurkolónak, de köszönöm a bokot.
Évente rúg egy gólt. Ez meg egy kuzdos csatartol is borzasztó kevés. Ráadásul tegnap az első félidőben egy értelmes passzt se sikerült összehozni.
En pont emlékszem egyre, egy labdakihozatalnal, meg is dőlt az állításod.
Évente rúg egy gólt, fordítsuk meg: ott az adat, minden harmadik meccsen betalal.
Mainzban se véletlen akarta kirakni az edző. Az a szerencséje hogy egy viszonylag szerethető jatekos, de amíg ő a csapatban van, soha nem fogunk olyan ritmusú, és intenzitású focit játszani, amivel egy komolyabb csapat ellen lenne lehetőségünk helyzeteket kialakítani.
Attól még úgy gondolkodsz, holott akkor tudhatnad, hogy egy csatár játéka többről szól mint pusztán a gólok száma.Hege írta:ToniKroos írta:
Hát igen, a tipikus fotel szurkoló mintapéldája vagy. Lőtt gól -> jó csatár, nem lőtt gól -> ezt bárki lehozza. De én itt nem foglak és akarlak meggyőzni,aki nem szereti Szalait annál hiába csinál bármit is, úgyis le nagynullázza. Az összes szövetségi kapitány és a német csapatoknál is mindenhol hozzá nem értő emberek vannak, aki nem látják, hogy semmit sem ér. Hihetetlen. Semmit nem csinált egy éve, de ez a nyeretlen kezdő Marco Rossi mégis berakja.
Évente rúg egy gólt. Ez meg egy kuzdos csatartol is borzasztó kevés. Ráadásul tegnap az első félidőben egy értelmes passzt se sikerült összehozni.
En pont emlékszem egyre, egy labdakihozatalnal, meg is dőlt az állításod.
Évente rúg egy gólt, fordítsuk meg: ott az adat, minden harmadik meccsen betalal.
ToniKroos írta:Hát igen, a tipikus fotel szurkoló mintapéldája vagy. Lőtt gól -> jó csatár, nem lőtt gól -> ezt bárki lehozza. De én itt nem foglak és akarlak meggyőzni,aki nem szereti Szalait annál hiába csinál bármit is, úgyis le nagynullázza. Az összes szövetségi kapitány és a német csapatoknál is mindenhol hozzá nem értő emberek vannak, aki nem látják, hogy semmit sem ér. Hihetetlen. Semmit nem csinált egy éve, de ez a nyeretlen kezdő Marco Rossi mégis berakja.Hege írta: Elegánsan szeretném megköszönni neki, hogy sikerült végre valamit több mint egy év után lerakni az asztalra, azon kívül hogy nagy küzdő. Ejha. 2021. Ez már teljesítmény egy válogatott csatartol.
Ne vicceljünk már, ennyit bármelyik magyar csatár kis túlzással meg tud csinalni.
Lassú, körülményes, nem tud helyzetet kialakítani magának.
Szép volt a gólja, de egy nagy nulla volt ezt leszámítva. Várjunk meg egy évet, hátha rúg egy újabb gólt.
-
Nem tudom mennyire up to date, de jol latszik, hogy milyen golaranya van Szalainak, nagyon nincs messze mondjuk Kiprich, akit sokan az utolso ertelmes magyar csatarnak tartanak. Azt a jatekost, aki atlag minden harmadik valogatott meccsen golt lo szerintem nem erdemes a golok hianya miatt kritizalni.Remy írta: Giroud, hogy is zárta a VB-t? 0 gól? Pedig, ha jól tudom az összes meccsen kezdő volt. Viszont elég komoly melót lerakott, amiből a csapat profitált.![]()
Nyilvan nincs mar benne a 2024-es selejtezo, de szegeny ember vizzel foz. Lathattuk az NB1 huszarokat, hogy mennyire megakadt a tamadasepites miattuk, egyszeruen nincs alternativa. Novothny lehetne hasonlo szerepkorben hasznalhato, de neki meg a Bundes2 is magas.
Kesz csoda, hogy 13 jatekossal ilyen eredmenyeket tud elerni Rossi, tegnap latszodott is mit jelent az, ha a padrol minoseget lehet behozni.
- ziro4vr
Náluk is az a baj, lehozta most a nagy orrút, betette Martialt, aztán álldogált egy kellemes 20 percet középen nulla haszonnal.Remy írta: Giroud, hogy is zárta a VB-t? 0 gól? Pedig, ha jól tudom az összes meccsen kezdő volt. Viszont elég komoly melót lerakott, amiből a csapat profitált.![]()
Persze lehet mást játszani, pl a németek most jók voltak elöl 3 törpeklicskóval, de ott más a koncepció. Rossié ez a mostani, működik is.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Giroud, hogy is zárta a VB-t? 0 gól? Pedig, ha jól tudom az összes meccsen kezdő volt. Viszont elég komoly melót lerakott, amiből a csapat profitált.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nem a kritikara ertettem, hanem akinek beakad a lemez ahogy arról volt szo, meg aki pusztan a goljai alapjan itel meg egy csatart. Es mondjuk nem latja azt, amit ziro irt az iment.