Özil távozásáról ön döntött?
Igen, edzői döntés volt. A csapat kiegyensúlyozottságának érdekében inkább Di Maríára tartottam igényt. Özil magasabb minőséget képvisel, de inkább őt akartam, a jelleme miatt, és mert segíti a csapatot. Bale érkeztével fontosabbnak éreztem Di María megtartását, mint Özilét, a csapat egyensúlyát szem előtt tartva.
Ahogy érzed Carlo ... Mondjuk abszolút nem lep meg a dolog; eddig is világos volt, hogy a török-német távozása és annak körülményei bőven többszereplős/tényezős sztori volt; az ok-okozati összefüggést (és hogy mi miből következett ezután már) meg ki-ki döntse el magában! Mindenesetre jelenleg tele vagyunk szervező, kiszolgáló, utolsó passzos emberekkel ...

/R.M.C.F ma sem telik el nap Özil nélkül

/
Özil meg elment,mert nem akart küzdeni a helyért.Ès azt hiszem,látva az arsenalba mutatott teljesítményt,nem is döntött rosszul.
Összetettebb dolog volt ez azért szerintem! Igen, az apja által kezdeményezett fizuemeléssel kezdődött valóban /azóta egyébként már lecserélte az öreget a testvérére

/, amit a klub és Perez élből elutasított már a Bale sztorira, CR7 hosszabbításra, stb. is tekintettel, aztán mindenki a maga posztján játszott csak őt pakolgatták ide-oda,
Carlo ugye Di María mellett tette le a voksát /Isco úgyis megoldja alapon/ (valószínűleg már itt megrendült a játékos bizalma, la.is a nyilatkozataiból ez jön le), közben a Bale /még egy tkp. rivális a "nyakára"/ biznisz is a finisbe érkezett és kellett Pereznek illetve a klubnak a pénz --> jött is Wenger az álomfizuval és a csapat első számú sztárja bérelt titulussal + az 50 millával, a többi meg már történelem.
Mindenesetre pár napja nyilatkozott és elmondta, hogy nagyon jól esik neki, hogy a társak mennyire hiányolják, illetve hogy csapat nagy része is érthetetlenül állt a transzfer és az eladása előtt; valamint hogy ő maga is abban reménykedett, hogy a klub hosszabbít vele és megújítja /a csapat addigi 2. legfontosabb támadójátékosának/ a szerződését; hát nem jött be és rosszul számolt, taktikázott (máshol valószínűleg örömmel megtették volna, de ugye ez itt a Real Madrid

)!