bár jah, Karim aki 1 méterről a kaput se találta el... na mind1

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 25., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 25., péntek 21:23
Pont ez jutott eszembe mikor a lenti cikket olvastam (HVG) és a videót néztem.............R.M.C.F írta:A média rántottát csinál az emberek agyából.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 25., péntek 21:21
azt elhiszem hogy egy profi nfl, rúgó játékos (punter), az oda illő labdával (ami ugye nem akkora mint a rugby labda) eltalálná a kapufát egypárszor, de azt, hogy Karim eltalálja a kapufát...na meg amit Bale csinál, ne máááárMike írta:nehogy bárki is bevegye h ez valós![]()
az ilyen videók mind össze vannak vágva. De aki nem hiszi állítsa meg 1:45-nél. Mit keres ott Benzema mikor ő adja be elvileg? És mivel utána is van egy vágás, valószínű h a kulacsot se találta el Bale.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 25., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 25., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 25., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 25., péntek 18:50
Akkor jók voltak a sejtéseimMike írta:nehogy bárki is bevegye h ez valós![]()
az ilyen videók mind össze vannak vágva. De aki nem hiszi állítsa meg 1:45-nél. Mit keres ott Benzema mikor ő adja be elvileg? És mivel utána is van egy vágás, valószínű h a kulacsot se találta el Bale.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 25., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 25., péntek 17:37
Köszi! A kulacsos rész a rögbilabdával tűnik hihetetlennel. Kapcsiból még gömbölyű labdával is meredek így eltalálni de aztán az is lehet hogy két hétig vették fel...Géci írta:Megtalálod a videók topicban, de amùgy igen igaz...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 25., péntek 17:24
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 25., péntek 17:21
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 25., péntek 15:38
Ez így van, aláírom és soha egy percig nem tagadtam, hogy nyakig sáros abban, hogy ez a történet végül így alakult!Szerk:Tomi,csűrhetjük-csavarhatjuk,de voltak ott motivációs problémák bőven,mégha ő saját magán nem is vette észre...
Lehet, hogy párszor túlzásba esek vele kapcsolatban, de nem tehetek róla; én a negatívumaival együtt is kedveltemEz most nem feltétlen neked szólt madridronie, mert azért bőven az értelmes fórumozókhoz tartozol (szerintem), de néha látnád, hogy véded a kis Özilt. Hát nem tudom..... lehet meglepődnél magadon is.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 25., péntek 15:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 25., péntek 15:19
De,láttam egy jópárat,szélről vezette befelé,aztán 20 környékéről elválalta,vagy levitte az alapvonalig mint egy gőzmozdony,aztán beadta,vagy megérkezett a támadással a kapu elé,és az 5-ről bekotorta....de semmi rövidpasszt,kényszerìtőt,konbinativ játékot nem láttam...AVB rosszul cserél most meg ez :lol:Mondom én, nem kellene úgy ítélkezni, hogy az előző szezonban alig láttál Spurs meccset
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 25., péntek 15:04
Kerül 1-2...olyan is, amelyik nem négylevelű lóherét keres a gyepen, amikor az ellenfél támadásban van, ha elveszti a bogyót, nem az égiek felé csapkod, hanem visszatámad.Mindenesetre jelenleg tele vagyunk szervező, kiszolgáló, utolsó passzos emberekkel ...
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 25., péntek 15:01
Nem bizony, ugyanis Wenger elárulta, hogy csak azért játszott rosszul a BVB ellen, mert beteg voltmadridronie írta:ma sem telik el nap Özil nélkül
AVB rosszul cserél most meg ezmorientes írta:A két szélen.Ennyit arról hogy bárhol.Ugyanakkor Bale is bevethető a támadó részlegben bárhol
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 25., péntek 14:53
Nem értem. Soha nem fogom megérteni ezeket. Lehet itt ironizálgatni. De Özil - bármennyire is fáj az Özil rajongóknak - túl volt és túl van értékelve, de nem is kicsit. Gondolom láttad DiMaria passzát CR-nek szerdán. No ha azt Özil csinálja akkor megint szana-szét lenne sz****kodva....madridronie írta:Ahogy érzed Carlo ... Mondjuk abszolút nem lep meg a dolog; eddig is világos volt, hogy a török-német távozása és annak körülményei bőven többszereplős/tényezős sztori volt; az ok-okozati összefüggést (és hogy mi miből következett ezután már) meg ki-ki döntse el magában! Mindenesetre jelenleg tele vagyunk szervező, kiszolgáló, utolsó passzos emberekkel ...Özil távozásáról ön döntött?
Igen, edzői döntés volt. A csapat kiegyensúlyozottságának érdekében inkább Di Maríára tartottam igényt. Özil magasabb minőséget képvisel, de inkább őt akartam, a jelleme miatt, és mert segíti a csapatot. Bale érkeztével fontosabbnak éreztem Di María megtartását, mint Özilét, a csapat egyensúlyát szem előtt tartva./R.M.C.F ma sem telik el nap Özil nélkül
/
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 25., péntek 14:52
mert erőltették....szerencsétlen egy nyomoronc egy döntés volt...BIZTOS hogy nem volt 100% os még.Alig edzett nyáron, simán kelett volna egy hónap mire szépen lassan fel és beépül...és 100%-os lesz még ebbe a kva életbe...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 25., péntek 14:45
Rendben,RMCF,nem vitázunk,várjuk ki akkor,feltéve ha felgyógyul,és 100%-os lesz még ebbe a kva életbe...Nyugodtan beteheted középre is....persze nem ezt a kockás muzgású,félszeg félig sérült játékost. Hanem azt aki átgázolt a pl-en oda vissza.....
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 25., péntek 14:30
Ahogy érzed Carlo ... Mondjuk abszolút nem lep meg a dolog; eddig is világos volt, hogy a török-német távozása és annak körülményei bőven többszereplős/tényezős sztori volt; az ok-okozati összefüggést (és hogy mi miből következett ezután már) meg ki-ki döntse el magában! Mindenesetre jelenleg tele vagyunk szervező, kiszolgáló, utolsó passzos emberekkel ...Özil távozásáról ön döntött?
Igen, edzői döntés volt. A csapat kiegyensúlyozottságának érdekében inkább Di Maríára tartottam igényt. Özil magasabb minőséget képvisel, de inkább őt akartam, a jelleme miatt, és mert segíti a csapatot. Bale érkeztével fontosabbnak éreztem Di María megtartását, mint Özilét, a csapat egyensúlyát szem előtt tartva.
Összetettebb dolog volt ez azért szerintem! Igen, az apja által kezdeményezett fizuemeléssel kezdődött valóban /azóta egyébként már lecserélte az öreget a testvéréreÖzil meg elment,mert nem akart küzdeni a helyért.Ès azt hiszem,látva az arsenalba mutatott teljesítményt,nem is döntött rosszul.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem