HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 12., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. április 12., hétfő 12:27
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. április 7., szerda 7:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 7., szerda 7:26
Kezelhetőbb, gyorsabb, napi takarításhoz egy álom a sepregetés helyett... Illetve én egyedül élek, ezért a nagy takarításhoz sem kell erősebb.Halfkey írta: Mi az értelme az állónak a simához képest?
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. április 7., szerda 6:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 7., szerda 1:57
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. április 6., kedd 11:03
Szia,Nika91127 írta: Sziasztok!
Állóporszívóban ki milyen típust ajánlana? Nézegettem, de okosat nem tudok mondani egyikről sem. Ilyen max 45-50ezres kategóriát nézegettem. Szívesen venném a tanácsotJelenleg Gorenje-nk van, 4. éve van meg, de az akksija már döglődik.
https://edigital.hu/allo-porszivo/elect ... erm=515830
https://edigital.hu/allo-porszivo/elect ... erm=516699
Ezeket néztem, sok különbséget nem látok, valaki kisegítene? Esetleg ebben az árban mi a tuti tipp?
Köszi előre is!
Nika
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. április 6., kedd 10:35
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. április 6., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 6., kedd 10:01
a szlovák oldalról (ami elvileg a magyart is működteti) már igen. nem volt gond. mondjuk én olyan órát rendeltem, ami nem volt raktáron és várni kellett rá pár hetet.___Samy___ írta: Sracok, rendelt mar valaki a timestore.hu-rol orat? Kineztem lagzria egyet, csak a boltot en eddig nem ismertem, szoval fogalmam sincs mennyire megbizhato.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. április 4., vasárnap 9:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 27., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. március 27., szombat 10:21
Meg tavaly nyári vélemény volt amit irtam, akkor ezek szerint az őszi uj iosben sem lett kijavitva?nmate írta:En hasznalok, amire gondolsz az iphone problema nem esim. Nekem is jelentkezik neha, hogy nem ernek el, a normal simen sem. Sajnos tok random.kodo írta: Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 27., szombat 7:32
En hasznalok, amire gondolsz az iphone problema nem esim. Nekem is jelentkezik neha, hogy nem ernek el, a normal simen sem. Sajnos tok random.kodo írta: Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. március 26., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. március 25., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 23., kedd 12:57
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. március 23., kedd 12:22
Nekem is ezt csinálja a gmail-el, illetve az xmeye-al. Legalábbis egy ideig csinálta, most jó. De mástól is hallottam a mai nap ilyen problémáról.'shutterisland írta: valakinek volt mar hasonlo gondja a fb messengerrel telon ? (android)
ahogy belelepek egy uzenetbe, par masodpercen belul lefagy es kidob.
probaltam ujrainditani a telot, aztan az alkalmazas gyorsitotarat is torolni, egyik sem segitett.
ezutan letoroltem az appot es ujra feltelepitettem, nehany uzenetet sikerult elkuldjek de aztan ujra elkezdte ezt a leallogatast.
baromi idegesito.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 23., kedd 11:52
https://9to5google.com/2021/03/22/andro ... -webview/'shutterisland írta: en nem is talalom ezt az android system web view-et az alkalmazasok kozott.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 23., kedd 11:32
szerintem jó döntés - sok jót hallottam róla különbözö youtube csatornákon, anno nálam is versenyben volt. Ha jól tudom a GTN csatornát is ök szponzorálják.wZoLee7 írta: Végül az órával kapcsolatban, egy polar vantage m lett a befutó, leárazva sikerült behúznom és nagyon tetszik. Jól is néz ki, kezelni is teljesen gyorsan megtanultam, mondjuk edzésen kívül ritkán van rajtam, home officeban annyira nem szükséges![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem