Én már értem. Nem akar ebben a harmadik számú mezben játszani.ziro4vr írta: Azért én elkezdenék aggódni a gyerekért, ilyen sérülések ennyi idősen, nem jó ómen.
https://pbs.twimg.com/media/ExUXWmQXEAA ... name=small
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 25., csütörtök 12:21
Én már értem. Nem akar ebben a harmadik számú mezben játszani.ziro4vr írta: Azért én elkezdenék aggódni a gyerekért, ilyen sérülések ennyi idősen, nem jó ómen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 25., csütörtök 12:10
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. március 24., szerda 21:37
Realista24 írta: Catalunya radiora hivatkoznak amúgy. Nem tudom mennyire hiteles.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 24., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. március 24., szerda 21:32
Realista24 írta: Fatira újabb műtét vár, teljes szezon off.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 24., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 23., kedd 14:31
Ki tudja, de sokat nem tesz hozzá, még ha most néha rúg is pár gólt.Realista24 írta: Amúgy GR7 egyáltalán menne?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 23., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 23., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 23., kedd 14:06
Én csak ötletelek.ToniKroos írta:Szabadon igazolható játékosok. Hát nem tudom, de szerintem azok általában a normál felett keresnek, mivel nem kell értük átigazolási díjat fizetni. Laporta két szép szeméért nem fognak aláírni, keményen meg kell őket fizetni. Ezekkel a játékosokkal a bérállomány nem nagyon fog csökkenni. Ha nem fizetik meg őket, azért ne legyen kétség, lesz más csapat aki megadja nekik, mint ahogy Agueronál már írták is, hogy lehet anglián belül vált klubot.csababarca írta: Itt az a cél most, hogy a bérállományt csökkentsük.
Ha ezek a játékosok kevesebbet kérnek fizunak, mint akiket ki kellene ebrudalni a csapatból (Pjanic, Coutinho, Griezman, Umtiti, stb), akik semmit nem tesznek hozzá a dolgokhoz, akkor azzal már jól járunk.
Most dobálják a neveket, kíváncsi vagyok mi lesz.
Valamennyit adnának értük, mai fociban aki csak rátette a lábát a pályára azért adnak 15-20at.ziro4vr írta: Mondjuk a grízesért nem tudom ki fizetne, PSG max akkor ha elmegy MBappé, az angolok sztem észbe kaptak már hogy híg a leve, ahogy Coutinhonak is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 23., kedd 14:05
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. március 23., kedd 13:42
Szabadon igazolható játékosok. Hát nem tudom, de szerintem azok általában a normál felett keresnek, mivel nem kell értük átigazolási díjat fizetni. Laporta két szép szeméért nem fognak aláírni, keményen meg kell őket fizetni. Ezekkel a játékosokkal a bérállomány nem nagyon fog csökkenni. Ha nem fizetik meg őket, azért ne legyen kétség, lesz más csapat aki megadja nekik, mint ahogy Agueronál már írták is, hogy lehet anglián belül vált klubot.csababarca írta: Itt az a cél most, hogy a bérállományt csökkentsük.
Ha ezek a játékosok kevesebbet kérnek fizunak, mint akiket ki kellene ebrudalni a csapatból (Pjanic, Coutinho, Griezman, Umtiti, stb), akik semmit nem tesznek hozzá a dolgokhoz, akkor azzal már jól járunk.
Most dobálják a neveket, kíváncsi vagyok mi lesz.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 23., kedd 9:17
Itt az a cél most, hogy a bérállományt csökkentsük.sonic írta: Szerintem semmivel nem lenne elorebb a Barca wijnaldummal agueroval vagy depay-al mint most. Felesleges igazolasnak tunnek.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. március 23., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. március 23., kedd 9:01
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 23., kedd 9:00
Jelenleg biztos nincs, de ha el tudják adni a selejtet odaát, akkor Laporta biztos bepróbálkozik.Realista24 írta: Elvileg a Barcának nincs pénze Haalandra.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. március 23., kedd 8:48
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. március 23., kedd 8:16
Azzal az adósságal ami nekik van, csoda hogy kenyére futja.Realista24 írta: Elvileg a Barcának nincs pénze Haalandra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 22., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. március 21., vasárnap 18:15
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem