Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
A serulese + egy igazi idiota csicska az ember, minden tekintetben. Kar erte.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, hol ment felre ennyire a karrierje.
bar volt az a komoly serulese, de azert egy europa liga szintu csapat stabil kezdoje szintre attol fuggetlenul visszakuzdhette volna magat, mert annyit lattam benne.
lehet, hogy nem volt legfelso polc material, de a mai fociban egyaltalan nem vilagklasszis jatekosok rohangalnak a sevillakban, napolikban, leipzigekben sem.
talan a mentalis gyengeseg, mint deulofeunal, akivel ugy tunt, hogy a jovo spanyol valogatottjanak ket szelsoje lehetnek, meg csak most jonnenek papiron az igazan prime eveik, aztan azota egymaset multa alul a karrierjuk.
bar volt az a komoly serulese, de azert egy europa liga szintu csapat stabil kezdoje szintre attol fuggetlenul visszakuzdhette volna magat, mert annyit lattam benne.
lehet, hogy nem volt legfelso polc material, de a mai fociban egyaltalan nem vilagklasszis jatekosok rohangalnak a sevillakban, napolikban, leipzigekben sem.
talan a mentalis gyengeseg, mint deulofeunal, akivel ugy tunt, hogy a jovo spanyol valogatottjanak ket szelsoje lehetnek, meg csak most jonnenek papiron az igazan prime eveik, aztan azota egymaset multa alul a karrierjuk.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Már nem úgy kell tekinteni rá, mint egy olyan játékosra, aki számít bárhol is bármit. Neki a hajó elment már. Kérdés fel tudja e építeni magát egy La Liga szintre legalább. Nagyon melyről jön vissza, kérdés meddig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azt is büntetőből, egy másodosztályú csapatban. Mutatós.Remy írta:Na, Jesé végre beköszönt.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, Jesé végre beköszönt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ráadásul ugyan végül Varane hibázott bele, de ha nem ő teszi, akkor megteszi más.
Olyan szintű letámadást tolt a City, hogy teljesen megfojtottak minket, a középpálya ott hatástalan volt, a védők "magukra" lettek hagyva.
Nevezhetjük egyéni hibának, de tulajdonképpen ott csapatszinten domináltak le úgy, hogy belehibáztunk.
Olyan szintű letámadást tolt a City, hogy teljesen megfojtottak minket, a középpálya ott hatástalan volt, a védők "magukra" lettek hagyva.
Nevezhetjük egyéni hibának, de tulajdonképpen ott csapatszinten domináltak le úgy, hogy belehibáztunk.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha Varane nem csinal egy hibat se a visszavagon akkor se jutunk tovabb szerintem. Nem rugtunk eleg golt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Jaja, tavaly bár simán kiestünk, Varane élete legrosszabb meccse kellett ahhoz, hogy egy jó formában lévő City jusson tovább...Realista24 írta: Én nem értem ez a madridista kishitűség honnan fakad?
Mindig megy a picsogás valaki után, miatt, valakiért. A Bayern így, az Atma úgy, a Barca meg aztán húha amúgy, a Cityről és PSGről nem is beszélve.
Nem is értem, hogy honnan van ennyi energiátok erre.
Van egy szerethető csapatunk, akinek a magja még mindig világelit és versenyben van a két legjelentősebb címért, ezzel a kerettel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Big joke, nagy viccRealista24 írta: Na, a spanyol szövetség szerint MOdric szabálytalan volt és maradt a sárga.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, a spanyol szövetség szerint MOdric szabálytalan volt és maradt a sárga.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem értem ez a madridista kishitűség honnan fakad?
Mindig megy a picsogás valaki után, miatt, valakiért. A Bayern így, az Atma úgy, a Barca meg aztán húha amúgy, a Cityről és PSGről nem is beszélve.
Van egy szerethető csapatunk, akinek a magja még mindig világelit és versenyben van a két legjelentősebb címért, ezzel a kerettel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
semmi kulonos nincs ebben, focikazni azt tudunk, de ha van egy gyors, lelkes, szervezett ellenfelunk, akkor mindig megszenvedunk.
ha meg az minoseggel is parosul, akkor bele tudunk szaladni a kesbe.
nyilvan a ligaban ez a kombo ritkabban jon szembe (pl a par evvel ezelotti csapatotok hulyere verne a mi mostani csapatunkat.)
de a bl-ben minden evben tudnek 3-4 csapatot mondani, akik atrohannanak rajtunk es ami fontosabb, a minoseg is meg van naluk, hogy ki is vegezzenek.
ettol fuggetlenul a psg ellen a ket meccs kepe alapjan lehetett volna boven szorosabb is.
ha meg az minoseggel is parosul, akkor bele tudunk szaladni a kesbe.
nyilvan a ligaban ez a kombo ritkabban jon szembe (pl a par evvel ezelotti csapatotok hulyere verne a mi mostani csapatunkat.)
de a bl-ben minden evben tudnek 3-4 csapatot mondani, akik atrohannanak rajtunk es ami fontosabb, a minoseg is meg van naluk, hogy ki is vegezzenek.
ettol fuggetlenul a psg ellen a ket meccs kepe alapjan lehetett volna boven szorosabb is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ebbe a nagy tavaszi sormintába vhogy nem fér bele a PSG elleni meccs.
Furcsa ez a Barca nekem.
Furcsa ez a Barca nekem.
- 'shutterisland
szerintem meg szepen leikszelunk a klasszikuson es kolcsonosen elcsesszuk a masik bajnoki almait.

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hatot vertek katalánék?
Rendesen felszívták magukat .
Rendesen felszívták magukat .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Az biztos h inkabb nyerjen az atma mint a barsza.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha bukjuk a Clásicot, akkor elkezdek szorítani az Atléticonak, hogy még véletlenül se nyerjen a Barca.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De addigra Dembele is 28 lesz.'shutterisland írta:mondjuk a mai eppen inkabb egy minden osszejon meccs, nem tudom mikor volt ilyen helyzetkihasznalasunk.Remy írta: Hát ezek ma sem akarnak kikapni... Csúnyán feljavultak.
van most egy (esetenkent mersekelten, de) tehetseges, viszont mindenkeppen lelkes fiatal mag, akikkel szepen korbe lehetne epiteni a kovetkezo alient, legyen az a norveg vagy a francia, es minimalizalni a post messi eraban a leepulest.
araujo, mingueza, dest, puig, ilaix, pedri, fati, trincao + de jong es dembele is csak 23.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
mondjuk a mai eppen inkabb egy minden osszejon meccs, nem tudom mikor volt ilyen helyzetkihasznalasunk.Remy írta: Hát ezek ma sem akarnak kikapni... Csúnyán feljavultak.
van most egy (esetenkent mersekelten, de) tehetseges, viszont mindenkeppen lelkes fiatal mag, akikkel szepen korbe lehetne epiteni a kovetkezo alient, legyen az a norveg vagy a francia, es minimalizalni a post messi eraban a leepulest.
araujo, mingueza, dest, puig, ilaix, pedri, fati, trincao + de jong es dembele is csak 23.