Realista24 írta: remygnek.
Más, most lesz az első bűn szar SS után egy újabb ami fixan ugyan olyan szar lesz?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 26., péntek 20:35
Realista24 írta: remygnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 26., péntek 20:29
Most is ezért remegnekFaust írta: Oszinten sajnalom azokat, akik minden honapban ezekert a szarokert remegtek a covid elott.
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. március 26., péntek 20:27
Faust írta: Roli: már kurvára várom, nem is tudtam, hogy felrakták már, tologatták a dán premiert hónapokig...azonnal nézős amint van felirat.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 26., péntek 20:14
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. március 26., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. március 26., péntek 20:03

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 26., péntek 20:00
Kameraman, megvolt már ez a film?Faust írta: Oszinten sajnalom azokat, akik minden honapban ezekert a szarokert remegtek a covid elott.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. március 26., péntek 19:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 26., péntek 18:23
Pedig a vége mindent megérKerlon írta:trailer felénél kaszáltamsoadroli írta: The Suicide Squad | Official Trailer![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 26., péntek 18:14
trailer felénél kaszáltamsoadroli írta: The Suicide Squad | Official Trailer
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 22., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. március 22., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. március 22., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 22., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2021. március 22., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 21., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 21:45
B mozi? Már a plakát is dupla zs.Remy írta: MONSTER HUNTER: Ez egy tök király és látványos B-mozi lehetett volna. Jovovich és Jaa jók, a látvány pazar, az akciók se rosszak, DE annyira rosszul van mesélve a "sztori", annyira hosszú a felvezetés és annyira rosszak a zenék, hogy nem tud kiteljesedni.
Mondjuk tény, Paul W.S. Anderson a rendező.Viszont R24-nek tökéletes lenne alváshoz.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 21., vasárnap 20:52
Nekem a CGI összességében nem volt gagyi, inkább kontrasztos volt helyenként...Steppenwolf pl sztm rohadt jól festett, ellenben Cyborg nem jött be. Loist én is így véltem, elsőre...aztán másodjára elvoltam vele, annyit kapott amennyit, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Supermant visszahozta a földre, ez elég jelentős dolog volt tőle De viszont Cyborg sztm igen jól fel lett építve, neki és a családjának volt bőven szerepe az egészet tekintve, én inkább Flasht nem tudtam hova tenni, másodjára sem. Illetve Batmannel sem mindig egyeztem ki, magával azzal a személyiséggel, amit ebben a filmben ráhúztak. ( de ugye erre írtam máskor, hogy nem lehet egyszerű ilyen csuda emberekkel, meg bele is volt már fásulva rendesen a karakter, de neki is voltak jó pillanatai, az elején-közepén és a végén is, ami tetszett nekem )ziro4vr írta: JL Snyder Cut
Egy jó film. 4 órás, nyilván moziba nem küldhető, de ha azt nézem ezzel a 4 órával Snyderék csak behoztak kb 4-5 filmnyi marvel fillert, azért nem rossz. Kerek, egész, van saját arca és hangulata, nekem bejött.
Negatívumok: Persze a cgi-re rá lehet fűzni hogy képregényes meg minden, de azért a marvelhez képest elég gagyi. Lois Lane totális filler, Cyborg érdektelen és gagyi, Flash karaktere meg aranyos, csak ez nem flash.
Luthort én kihagytam volna, illetve Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a Leto-s jelenet a végén nagyon ütött, tiszta képregényes volt, sajnálom hogy ennyi jutott a Jokerének. Viszont én nem a végére raktam volna, így nagyon utólag elforgatott, a film végére odabacott fan fiction volt, inkább a film közepére tettem volna, gyakorlatilag ez az álomjelenet bárhova beilleszthető lett volna
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem