Nem Hrutkát kell igazán sajnálni, hanem azokat akik nem értik, hogy ez a húzás miért problémás.El Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. március 21., vasárnap 17:54
Nem Hrutkát kell igazán sajnálni, hanem azokat akik nem értik, hogy ez a húzás miért problémás.El Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 17:10
Ezzel kijossz nullára bőven nem?kiserik írta:Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.Realista24 írta:
Milyen rendszered van amúgy?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 21., vasárnap 16:41
Remélem Gula is max kispados lesz, mert beállt a család az család támogatók közé!!!4444!!!!4El Sie7e írta:ha szerinted rendben van az amit évekkel ezelőtt tett az a te bajodBlancoMark írta: Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.
Ma is jo ervelesek mennek itt.![]()
ha viszont szerinted sincs, akkor nincs mit magyarázni ezen, természetesen ok-okozati összefüggés nincs a két eset között (hogy is lenne?) én csak érdekességképpen linkeltem egy cikket, hogy egy ilyen embert nem feltétlenül tudok sajnálniegyébként sem volt egy pótolhatatlan szaktekintély, még ha az lett volna, akkor megértem hogy ki kell mellette állni, de így igazából eggyel kevesebb selejt van a selejt2 csatornán
és az, hogy miért rúgták ki?! mellékes, mivel egy forprofit cégről van szó, nem tartozik a nyilvánosságra
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 21., vasárnap 15:39
Ballibsi, sorosista, brüsszeli ügynök, hazaáruló.babaking írta:
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. március 21., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 21., vasárnap 14:59
Nem követem a Jobbikot, de ez a mondat azért meglepett :chosenone46 írta: az egész helyzetben az a legviccesebb (?), hogy kiáll egy ügyben ami jelenleg nem elfogadott viselkedés a kormányunk számára és egyből jön a nemzeti kedvenc sportlaptól a karaktergyilkosság. nem különösebben izgat Hrutka, de a ez a rendszer ami újra előtérbe került az már elég szomorú.
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?Hrutka maga is közel állt a párthoz és Vona Gábor akkori pártelnökhöz, ám miután a Jobbik szélsőjobboldali pártból balliberálissá vált, a labdarúgónál is hasonló fordulat állt be.)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 21., vasárnap 14:36
Mindjárt megsajnálom a FraditEl Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. március 21., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2021. március 21., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 13:10
ha szerinted rendben van az amit évekkel ezelőtt tett az a te bajodBlancoMark írta: Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.
Ma is jo ervelesek mennek itt.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 13:07
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 12:59
Egy szó, karma.BlancoMark írta: Azert remelem te is erzed hogy ez a 20 evvel ezelotti eset nem tul relevans annal a kerdesnel hogy valakit egy SPORTCSATORNAROL ideologia jellegu megfontolasbol kirugtak.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 21., vasárnap 12:58
Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.Realista24 írta:Milyen rendszered van amúgy?kiserik írta:
Nekem a napelemek váza azzal van rögzítve, bár gondolom az kicsit nagyobb, mint a kerítéshez való. 4 ember kellett letekerni, de baromi stabil. Nálunk agyagos barna erdőtalaj van.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 21., vasárnap 12:56
BlancoMark írta:Ez hogy jon ide?
El Sie7e írta:
nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 12:55
Úgy hogy Hrutka Jánosról van szó vagy talán tévedek?!BlancoMark írta:Ez hogy jon ide?
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 21., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 12:48
Ez hogy jon ide?El Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 12:32
nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 12:02
Milyen rendszered van amúgy?kiserik írta:Nekem a napelemek váza azzal van rögzítve, bár gondolom az kicsit nagyobb, mint a kerítéshez való. 4 ember kellett letekerni, de baromi stabil. Nálunk agyagos barna erdőtalaj van.Realista24 írta: Talajcsavar tapasztalat van valakinek? Keriteshez.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem