Ballibsi, sorosista, brüsszeli ügynök, hazaáruló.babaking írta:
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?
Még választási lehetőséget is adnak!
Szerintem ez pozitív:)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 21., vasárnap 15:39
Ballibsi, sorosista, brüsszeli ügynök, hazaáruló.babaking írta:
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. március 21., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 21., vasárnap 14:59
Nem követem a Jobbikot, de ez a mondat azért meglepett :chosenone46 írta: az egész helyzetben az a legviccesebb (?), hogy kiáll egy ügyben ami jelenleg nem elfogadott viselkedés a kormányunk számára és egyből jön a nemzeti kedvenc sportlaptól a karaktergyilkosság. nem különösebben izgat Hrutka, de a ez a rendszer ami újra előtérbe került az már elég szomorú.
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?Hrutka maga is közel állt a párthoz és Vona Gábor akkori pártelnökhöz, ám miután a Jobbik szélsőjobboldali pártból balliberálissá vált, a labdarúgónál is hasonló fordulat állt be.)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 21., vasárnap 14:36
Mindjárt megsajnálom a FraditEl Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. március 21., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2021. március 21., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 13:10
ha szerinted rendben van az amit évekkel ezelőtt tett az a te bajodBlancoMark írta: Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.
Ma is jo ervelesek mennek itt.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 13:07
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 12:59
Egy szó, karma.BlancoMark írta: Azert remelem te is erzed hogy ez a 20 evvel ezelotti eset nem tul relevans annal a kerdesnel hogy valakit egy SPORTCSATORNAROL ideologia jellegu megfontolasbol kirugtak.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 21., vasárnap 12:58
Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.Realista24 írta:Milyen rendszered van amúgy?kiserik írta:
Nekem a napelemek váza azzal van rögzítve, bár gondolom az kicsit nagyobb, mint a kerítéshez való. 4 ember kellett letekerni, de baromi stabil. Nálunk agyagos barna erdőtalaj van.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 21., vasárnap 12:56
BlancoMark írta:Ez hogy jon ide?
El Sie7e írta:
nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 12:55
Úgy hogy Hrutka Jánosról van szó vagy talán tévedek?!BlancoMark írta:Ez hogy jon ide?
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 21., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 12:48
Ez hogy jon ide?El Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 12:32
nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 12:02
Milyen rendszered van amúgy?kiserik írta:Nekem a napelemek váza azzal van rögzítve, bár gondolom az kicsit nagyobb, mint a kerítéshez való. 4 ember kellett letekerni, de baromi stabil. Nálunk agyagos barna erdőtalaj van.Realista24 írta: Talajcsavar tapasztalat van valakinek? Keriteshez.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 21., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 10:59
Ah, nem. 70-90 centi. Telek elválasztó. Telek végébe meg max másfél méter.Kerlon írta:Kérdezd meg, akitől veszed, szélterhe kerítésnek nem nagy van, ha nem feded valamivel, szerintem tuti eleg, ha a homokos talaj nem jelent nagy problemat.Realista24 írta: 90 centist néztem azt meg lejjebb nyomatnam, bele az oszlop, aztan arra a kerítés. Semmi extra igény nincs. Kerítés sem lesz semmi különleges.
Talán az homokos, laza, ezért gondoltam hogy minél lejjebb kellene menni vele.
Betonozni nem akarok.
Gondollm 1,8-2mnél magasabb sem lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 21., vasárnap 10:58
Kérdezd meg, akitől veszed, szélterhe kerítésnek nem nagy van, ha nem feded valamivel, szerintem tuti eleg, ha a homokos talaj nem jelent nagy problemat.Realista24 írta: 90 centist néztem azt meg lejjebb nyomatnam, bele az oszlop, aztan arra a kerítés. Semmi extra igény nincs. Kerítés sem lesz semmi különleges.
Talán az homokos, laza, ezért gondoltam hogy minél lejjebb kellene menni vele.
Betonozni nem akarok.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem