Ezt tavaly néztem, valamikor...a Brian meg a Gyalog galopp van sűrűbben.
P. Krisz
Remélem ebből nem lesz 22 verzió
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 22., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. március 22., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. március 22., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 22., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2021. március 22., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 21., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 21:45
B mozi? Már a plakát is dupla zs.Remy írta: MONSTER HUNTER: Ez egy tök király és látványos B-mozi lehetett volna. Jovovich és Jaa jók, a látvány pazar, az akciók se rosszak, DE annyira rosszul van mesélve a "sztori", annyira hosszú a felvezetés és annyira rosszak a zenék, hogy nem tud kiteljesedni.
Mondjuk tény, Paul W.S. Anderson a rendező.Viszont R24-nek tökéletes lenne alváshoz.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 21., vasárnap 20:52
Nekem a CGI összességében nem volt gagyi, inkább kontrasztos volt helyenként...Steppenwolf pl sztm rohadt jól festett, ellenben Cyborg nem jött be. Loist én is így véltem, elsőre...aztán másodjára elvoltam vele, annyit kapott amennyit, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Supermant visszahozta a földre, ez elég jelentős dolog volt tőle De viszont Cyborg sztm igen jól fel lett építve, neki és a családjának volt bőven szerepe az egészet tekintve, én inkább Flasht nem tudtam hova tenni, másodjára sem. Illetve Batmannel sem mindig egyeztem ki, magával azzal a személyiséggel, amit ebben a filmben ráhúztak. ( de ugye erre írtam máskor, hogy nem lehet egyszerű ilyen csuda emberekkel, meg bele is volt már fásulva rendesen a karakter, de neki is voltak jó pillanatai, az elején-közepén és a végén is, ami tetszett nekem )ziro4vr írta: JL Snyder Cut
Egy jó film. 4 órás, nyilván moziba nem küldhető, de ha azt nézem ezzel a 4 órával Snyderék csak behoztak kb 4-5 filmnyi marvel fillert, azért nem rossz. Kerek, egész, van saját arca és hangulata, nekem bejött.
Negatívumok: Persze a cgi-re rá lehet fűzni hogy képregényes meg minden, de azért a marvelhez képest elég gagyi. Lois Lane totális filler, Cyborg érdektelen és gagyi, Flash karaktere meg aranyos, csak ez nem flash.
Luthort én kihagytam volna, illetve Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a Leto-s jelenet a végén nagyon ütött, tiszta képregényes volt, sajnálom hogy ennyi jutott a Jokerének. Viszont én nem a végére raktam volna, így nagyon utólag elforgatott, a film végére odabacott fan fiction volt, inkább a film közepére tettem volna, gyakorlatilag ez az álomjelenet bárhova beilleszthető lett volna
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 21., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 21., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Zidane » 2021. március 20., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 20., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 20., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 20., szombat 14:18
Snyder már elmondta hogy folytatódott volna, mert már biztosan nem fog.Mickey írta: De ilyen szempontból Darkseid karakterével kapcsolatos történés is, max rajongói hangulatfokozásra volt jó, mert sok vizet nem igen zavar a jövőben ( ha nem lesz semmi, amiben tovább épülhetne az egész történet, aminek ez most alapot adott ).
De a számos DC easter egg is lehet rajongói hangulatfokozás, biztos értékelik is sokan ezeket az utalásokat.
Mindenesetre én örültem minden apró értékelhető és plusz dolognak, még ha csak arra is volt jó, hogy megnyerje az embereket magának, legyen ez karakter, vagy más dolog/utalás..hatásvadászat, bármi.
Továbbgondolni sztm felesleges, mert nem hiszem hogy ezt továbbviszik, sajnos vagy nem sajnos, kinek mi.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 20., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. március 20., szombat 13:47
Justice LeaugeKerlon írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Manhunter cameo felesleges volt a vegen, Joker Batman parbeszed a legjobb kepregenyeket idezte...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 20., szombat 13:38
HBO Max marketing kampány része.wZoLee7 írta: Azt sem értem miért kellett 70 millát beletolni valamibe ami semmi folytatást nem kap majd.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 20., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 20., szombat 12:14
Előrelépés, hogy kibontották a történetet, és jól felvezették összességében a karaktereket, pláne azokkal a bevezető muzsikákkal volt királyság... kellett ez a plusz idő, így érthetőbb volt az egész.Mickey írta: Újráztam a Snyder verziót...
Eredeti nyelven fényévekkel jobb a "gonosz" karakterek orgánuma, szinkronnal borzalmas volt ez a része, így sokkal jobb. A képarányt is megszoktam, már nem zavart, ahogy a lassításokat is kevésbé találtam soknak, bár ezekből elvéve, talán lehetett volna valamely gonosz vagy nem gonosz karakterhez hozzáadni némi tartalmat. ( akár Flash akár Steppenw ) Lois Lane szerepeltetésével is bajban voltam, aztán rájöttem hogy szerepelt ő már eleget, annyi jutott neki, amennyit az adott epizód éppen megkövetelt, ez van.
Flash jelenetei meg úgy az egész képregényes mozzanatok nagyon telitalálat, némelyiket mintha egyenesen valamelyik lapról ültették volna át a filmbe, ehhez a jó pár DC easter egg is hozzátesz, bár ez inkább csak azoknak nagy plusz, akik képregényesek, de azoknak nagyon.
Összességében egyáltalán nem tűnik hosszúnak ez a 4 óra, sőt...Ez az új köntös nekem nagyon bejön, nem túl színes és elég mélabús is, de a kinézete és a hangzása végig remek, kezdve a nyitó képsorokkal, majd folytatva az új jelenetekkel és karakterekkel-megjelenésben is. Igaz a CGI ben van "némi" kontraszt, Steppenwolf megjelenése nagyon durva, ezzel szemben nekem Kiborg volt kissé gyengébb hatású,plusz egy egy jelenet... viszont "Badass" jelenetekből nincs hiány, a szuperhősös feeling végig megvolt,látszik hogy odatette magát Snyder ezen a téren.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az epilógus pedig hatalmas a Batman - Joker párbeszéddel
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 20., szombat 11:58
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem