Mickey írta:
Újráztam a Snyder verziót...
Eredeti nyelven fényévekkel jobb a "gonosz" karakterek orgánuma, szinkronnal borzalmas volt ez a része, így sokkal jobb. A képarányt is megszoktam, már nem zavart, ahogy a lassításokat is kevésbé találtam soknak, bár ezekből elvéve, talán lehetett volna valamely gonosz vagy nem gonosz karakterhez hozzáadni némi tartalmat. ( akár Flash akár Steppenw ) Lois Lane szerepeltetésével is bajban voltam, aztán rájöttem hogy szerepelt ő már eleget, annyi jutott neki, amennyit az adott epizód éppen megkövetelt, ez van.
Flash jelenetei meg úgy az egész képregényes mozzanatok nagyon telitalálat, némelyiket mintha egyenesen valamelyik lapról ültették volna át a filmbe, ehhez a jó pár DC easter egg is hozzátesz, bár ez inkább csak azoknak nagy plusz, akik képregényesek, de azoknak nagyon.
Összességében egyáltalán nem tűnik hosszúnak ez a 4 óra, sőt...Ez az új köntös nekem nagyon bejön, nem túl színes és elég mélabús is, de a kinézete és a hangzása végig remek, kezdve a nyitó képsorokkal, majd folytatva az új jelenetekkel és karakterekkel-megjelenésben is. Igaz a CGI ben van "némi" kontraszt, Steppenwolf megjelenése nagyon durva, ezzel szemben nekem Kiborg volt kissé gyengébb hatású,plusz egy egy jelenet... viszont "Badass" jelenetekből nincs hiány, a szuperhősös feeling végig megvolt,látszik hogy odatette magát Snyder ezen a téren.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az epilógus pedig hatalmas a Batman - Joker párbeszéddel
Előrelépés, hogy kibontották a történetet, és jól felvezették összességében a karaktereket, pláne azokkal a bevezető muzsikákkal volt királyság... kellett ez a plusz idő, így érthetőbb volt az egész.
Jót tett az arculatváltás, jók a zenék, a hősök ( Batman is odatette magát a végén ) az új karakterek és jelenetek, DC utalások, na meg a látvány. Nekem egyébként nem is a végső csata, hanem az előtte lévő pillanatok, meg az odáig vezető út ami bejött, na és tovább is lehet ezt gondolni, jó lenne folytatni ( vannak már érdekességek ) .
Az acélember, és a bővített Batman vs Superman mellett, ez egy erős darab számomra, így összességében korrekt film.