Szerintem nem belemagyarazos, most azert jóval jobbnak néz ki a Barca, mint a szezon első felében. Az Atletit meg csúnyán bearazta a Chelsea, 180percen keresztül momentumuk nem volt.Sierra írta:Csak tavaly estünk ki, Ajax ellen Solari volt az edző.Anthony írta:
Jah, azért estünk ki az utóbbi 3 vagy hány évben az első körben?
És City ellen is hogy estünk már ki... 2 Varane hiba miatt kb.
Én Atalanta ellen is sima továbbjutásra nyomtam kettős győzelemmel, végül is bejött a dolog.Most a szűkösre, de továbbjutunk.
Azért ez már erősen belemagyarázós.ateeemadrid írta:Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Barcaval amikor játszottunk teljes káosz volt náluk , illetve az Atleti tovabbra is lofasz, meg úgy általában az egész spanyol liga jelenleg."csak azért nyertünk mert a Barca gyenge volt", "nem tudták játszani a játékukat", na de kérem, ezek véletlenül nem az ellenfélnek köszönhetőek? Nem lehet, hogy miattunk voltak gyengék, mert nem hagytuk játszani őket? Azért nem volt olyan hú de gyenge akkor sem... Atlético-s részre nem is reagálok, biztos azért nyertek tizenx meccset zsinórban, mert lófaszok.
![]()
Na de nem akarok negatív lenni, csak 2 hete még az volt a téma, hogy ez a keret mennyire nagyon szar, bajnokság top4 max az elvaras, fuera ZZ, stb. Most meg a bl winrol megy a tarsalgas.