Édesapám 70 felett, alapbetegségekkel kínait kapott. Lekopogom, nem volt utána semmi baja, de szerintem kis túlzással azzal oltanak ami van.
Más,
Lakásvásárlás előtt állok, gondoltam a madridom népe mindenben IS szakértő.

Lenne pár kérdésem.
1. Van e valakinek olyan ingatlanos ismerőse, akinek ülni szoktak az előrejelzései? Mire lehet számítani, hitelmoratórium esetleges törlése csökkenti az árakat? Mi várható? Nyilván sokminden befolyásolja ezt, de talán több rálátásuk van mint nekem.
2. Első lakás, 0 tapasztalat, gyakorlatilag csak online cikkek. Részben nyilván hitelből. Érdemes szakember, ingatlanos, hiteltanácsadó segítségét kérni, vagy ez kidobott pénz, általában csak máshonnan is egyszerűen megszerezhető információkat kapok cserébe, vagy van ennek megfogható előnye, a kényelmi dolgokat leszámítva?
3. Alternatív megoldások, lefoglalt ingatlanok, árverések terén van valakinek tapasztalat, érdemes ilyesmivel foglalkozni, vagy ez egy fekete lyuk kezdőknek, és engedjem el a gondolatát is?
4. Albérlet mellett nyilván ez tűnik a legjobb "befektetésnek", minimalizálva a havi költségeimet (ok hitel, de azt legalább nem a levegőbe fizetem, vagyis egy részét...), illetve nyilván fontos pont a saját lakás minden ember életében, de "érdemes?"
Nem sürgős a kérdés, minden jellegű inputnak örülök.