Nem értem. Soha nem fogom megérteni ezeket. Lehet itt ironizálgatni. De Özil - bármennyire is fáj az Özil rajongóknak - túl volt és túl van értékelve, de nem is kicsit. Gondolom láttad DiMaria passzát CR-nek szerdán. No ha azt Özil csinálja akkor megint szana-szét lenne sz****kodva....madridronie írta:Ahogy érzed Carlo ... Mondjuk abszolút nem lep meg a dolog; eddig is világos volt, hogy a török-német távozása és annak körülményei bőven többszereplős/tényezős sztori volt; az ok-okozati összefüggést (és hogy mi miből következett ezután már) meg ki-ki döntse el magában! Mindenesetre jelenleg tele vagyunk szervező, kiszolgáló, utolsó passzos emberekkel ...Özil távozásáról ön döntött?
Igen, edzői döntés volt. A csapat kiegyensúlyozottságának érdekében inkább Di Maríára tartottam igényt. Özil magasabb minőséget képvisel, de inkább őt akartam, a jelleme miatt, és mert segíti a csapatot. Bale érkeztével fontosabbnak éreztem Di María megtartását, mint Özilét, a csapat egyensúlyát szem előtt tartva./R.M.C.F ma sem telik el nap Özil nélkül
/
Másik oldal meg Casillas vagy Benzema vagy Bale. Egyet hibázik, már megeszik reggelire.
Eszméletlen unalmas, speciel én k*rvára unom ezt. Nem azt hogy valaki elővesznek, hanem olyan szintű kettős mérce megy csapaton belül hogy az félelmetes.
Ezért is már kb heti egyszer olvasom a fórumot, amit tudom sokan lesz*rnak. Csak pont ez egy visszajelzés, hogy hova süllyed. Van egy két olyan komment, ami kegyetlen meredek. Fifa üzemmód megy itt non-stop szinte. Összerakom a csapatot és mindenkit megverek. Nincs rossz forma, hát persze....
hülye az edző,Perez,Zidane, mindenki idióta a fórumozók 90%-nak ha bejön egy gyengébb meccs. Hihetetlen. És borzasztó unalmas.
Ez most nem feltétlen neked szólt madridronie, mert azért bőven az értelmes fórumozókhoz tartozol (szerintem), de néha látnád, hogy véded a kis Özilt. Hát nem tudom..... lehet meglepődnél magadon is.
Remélem nem sétáltam senki lelkébe, de pár aktív szófosó elgondolkodhatna, hogy mi a francnak fikázza 7/24 a saját játékosait, klubját, edzőt, mindenkit. El lehet menni letenni a licenceket és eljutni ilyen szintre. Unalmas, hogy a focihoz mindenki ért és csak ő tudja a tutit....