HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 18., csütörtök 14:22
Minden jel arra utal, hogy feltradelnek egy QB-ért a drafton (aztán fene tudja, hogy BB mit tervez igazából). A lyukakat elég szépen betömték. A ligát tekintve a legszarabb TE group-ból, az egyik legjobb lett, Jonnu Smith egy picit drágábban jött, mint vártam, de kellett egy használható H-back. Valószínűleg jönni a fog a 12 personnel orrvérzésig, ahogy Gronk-Hernandez idejében. Agholor alapból szerintem ennyit nem ér, de kellett egy deep threat, tavaly meg a liga egyik legjobbja volt a Raiders-nél, ráadásul 1 év után mehet a cut ha nem válna be, úgy lett alakítva a szerződése. Bourne szerintem egy Meyers 2.0, kifejezetten olcsón jött. Szerintem Godcheaux is túl lett fizetve, de a NT need volt, pláne, hogy Beau Allen-t ma engedtük el (ide a draftról tuti hoznék még egy embert, vagy Shelton vissza). Judon meg KVN szerintem a legjobb ár-érték arányú FA igazolás, a pass rush halott volt tavaly, ráadásul mindketten relatíve jó cover LB-ek, és rohadt sokat fognak segíteni a run defense-ben is. Henry Anderson lényegében egy Lawrence Guy pótlék, szerintem őt is jó áron hoztuk. Azt nagyon sajnálom, hogy Andrews-ra nem maradt pénz, de Karras, amikor kellett jól helyt állt korábban, egyértelműen veterán C kellett BB-nek, és az 1/4 milla igazán barátságos ár. Nekem Mills igazolás picit fejvakarós, de alapvetően a csávó minden pozícióban, minden felállásban játszott Philly-nél, majd meglátjuk mire lesz elég.
Elvileg még van pénz igazolni egy picit. J.C. Jackson ugye csak 2. körös tendert kapott, nála nem tudom mi a terv. Elakarja BB engedni, hogy legyen egy extra 2. körös, hogy felmozogjunk egy irányítóért a drafton, vagy csak szeretné megnézni milyen pénzt vágnának hozzá a csapatok. Szerintem Ő kifejezetten jó CB2, de valaki CB1 pénzt fog adni neki. A védőfalba én még szeretnék minimum egy embert (Rankins-t nagyon adnám) illetve a támadófalba egy kis depth nem ártana, pláne belülre. Az biztos, hogy Cam most kapott elég játszópajtást, a lehetőség adott, hogy nagyot alakítson, bár én továbbra se gondolnám, hogy vele hosszútávon kéne számolni.