A töltés animáció is rendben van már, nekem is csak körbe körbe járt.... most már ok a reklám.
Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Javaslataitok
Nem, nem találkoztam ezzel a problémával...nem rémlik, sosem nem.
A töltés animáció is rendben van már, nekem is csak körbe körbe járt.... most már ok a reklám.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Senki többet harmadszor?lordgabi írta: Lehet, hogy a fórum terheltsége miatt, de ma többször is be kellett vissza jelentkeznem amikor megnyitottam az oldalt, korábban nem volt rá példa, maximum ha lemerült a telefon fórumozás közben. Valaki másnál is történt ilyen?
Nekem sem volt ilyesmi amúgy egyelőre, de figyelem azóta, hogy írtad - hátha elcsípem.
Más:
Mókolnom kellett a sütikkel picit az oldalon, így mindenkinek meg fog jelenni megint a sütis felugró ablak, bocsi! Ezzel elvileg megoldódik most már azoknak is a gondja, akik csak a betöltést jelző sárga animációt látták folyamatosan a hirdetési zónákban.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, hogy a fórum terheltsége miatt, de ma többször is be kellett vissza jelentkeznem amikor megnyitottam az oldalt, korábban nem volt rá példa, maximum ha lemerült a telefon fórumozás közben. Valaki másnál is történt ilyen?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én már így foglaltam a repjegyem. Megyek a TV2hoz.d.gergo írta:Uh köszi, javítottam is!Muszi05 írta: A főoldalon a mai meccskezdésre 18:30 van írva, de 16:15től játszunk az Eibar-ral! Pls. javítsátok, nehogy valaki emiatt maradjon le a meccsről!Kösziii
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kapcsolat:
Uh köszi, javítottam is!Muszi05 írta: A főoldalon a mai meccskezdésre 18:30 van írva, de 16:15től játszunk az Eibar-ral! Pls. javítsátok, nehogy valaki emiatt maradjon le a meccsről!Kösziii
- Muszi05
A főoldalon a mai meccskezdésre 18:30 van írva, de 16:15től játszunk az Eibar-ral! Pls. javítsátok, nehogy valaki emiatt maradjon le a meccsről!
Kösziii
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 
- e.gergo
- Kapcsolat:
Meg is vagyok, köszönöm a türelmet és elnézést az okozott kellemetlenségekért!d.gergo írta: Bocsánat mindenkitől az ideiglenes elszállásokért, turkálok a szerver konfigurációjában éppen. Biztos ami biztos további jelzésig hsz küldés előtt másoljátok azért vágólapra a hozzászólást, nehogy elvesszen emiatt.
Jelzem itt, amint befejeztem a konfigurálást!
- e.gergo
- Kapcsolat:
Bocsánat mindenkitől az ideiglenes elszállásokért, turkálok a szerver konfigurációjában éppen. Biztos ami biztos további jelzésig hsz küldés előtt másoljátok azért vágólapra a hozzászólást, nehogy elvesszen emiatt.
- e.gergo
- Kapcsolat:
És meg is javítottadArjenMagicRobben írta: Nálam most a főoldalon a fórumajánló valamiért nagyon hosszú lett lefelé, minden doboz kb. 10-szer olyan hosszú, mint normális esetben.
Csatolok egy képet róla: https://i.imgur.com/c5r1ZIY.png
Win10-et és Operát használok. Most jött elő először ez a probléma.
Az én kisregényem hülyítette meg, épp nézegettem hogy hogyan tudnám orvosolni, mire eltűnt.
Szerk.: szerintem meglett így is a hiba forrása, legközelebb nem fog tőle már szétesni remélhetőleg a fórumajánló
-
ArjenMagicRobben
Nálam most a főoldalon a fórumajánló valamiért nagyon hosszú lett lefelé, minden doboz kb. 10-szer olyan hosszú, mint normális esetben.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
St.Louis Blues Utah Utes
- e.gergo
- Kapcsolat:
Reklám témában frissítés:
Süti törlés úgy tűnik bizonyos felhasználóknál megoldja a dolgot, hogy AdBlock nélkül ne pörögjön a betöltést jelző ikon, hanem fussanak rendesen a reklámok. Nem kell minden böngészősütit törölni, elég csak a madridom.hu alá tartozó sütiket. Chrome böngészőben mobilon és desktopon egyaránt úgy lehet ez megtenni, hogy az URL sávban lévő lakatra kattintva megjelenő legördülőben ki kell választani a "Cookie" menüt. Az így megjelenő ablak mobilon egyszerűbb, ott a kuka ikonra kell kattintani. Desktopon pedig nyomogatni a "Remove" gombot amíg a fenti listából el nem tűnik minden sor.
Cookie törlés után egy frissítés, cookie policy beállítása a felugró ablakban, és elvileg jó is lesz. Többi böngészőt nem tudom hirtelen, de valószínűleg hasonló lesz azokon is az eljárás
B-terv, ha ez esetleg nem oldaná meg a dolgot:
Lakat ikon -> Site settings -> Clear data gomb (ez elvileg töröl minden adatot a madridom.hu-hoz tartozik). Utána egy frissítés, Cookie felugró elfogadása/kezelése.
AdBlock használók:
Aki tiltja a reklámokat a honlapon, és a reklámmentesség mellett zavarja az is, hogy látszanak a reklámok helyei, az alábbi filtert használhatja:
Ha valaki letiltotta a cookie-kat:
Amennyiben valaki tiltakozik a madridom.hu által használt cookie-k ellen a felugró ablakban, annál (elvileg) nem mindig fognak megjelenni a reklámok. Ilyenkor szintén pörög az animáció és ott a szürke doboz. Ebben az esetben a fentebb írt AdBlock filter lehet szintén a megoldás.
További kérdés, kérés és észrevétel esetén elértek itt. Igyekszem mihamarabb reagálni
Süti törlés úgy tűnik bizonyos felhasználóknál megoldja a dolgot, hogy AdBlock nélkül ne pörögjön a betöltést jelző ikon, hanem fussanak rendesen a reklámok. Nem kell minden böngészősütit törölni, elég csak a madridom.hu alá tartozó sütiket. Chrome böngészőben mobilon és desktopon egyaránt úgy lehet ez megtenni, hogy az URL sávban lévő lakatra kattintva megjelenő legördülőben ki kell választani a "Cookie" menüt. Az így megjelenő ablak mobilon egyszerűbb, ott a kuka ikonra kell kattintani. Desktopon pedig nyomogatni a "Remove" gombot amíg a fenti listából el nem tűnik minden sor.
Cookie törlés után egy frissítés, cookie policy beállítása a felugró ablakban, és elvileg jó is lesz. Többi böngészőt nem tudom hirtelen, de valószínűleg hasonló lesz azokon is az eljárás
B-terv, ha ez esetleg nem oldaná meg a dolgot:
Lakat ikon -> Site settings -> Clear data gomb (ez elvileg töröl minden adatot a madridom.hu-hoz tartozik). Utána egy frissítés, Cookie felugró elfogadása/kezelése.
AdBlock használók:
Aki tiltja a reklámokat a honlapon, és a reklámmentesség mellett zavarja az is, hogy látszanak a reklámok helyei, az alábbi filtert használhatja:
Kód:
madridom.hu##div[class^="hirdetes_blokk"]Ha valaki letiltotta a cookie-kat:
Amennyiben valaki tiltakozik a madridom.hu által használt cookie-k ellen a felugró ablakban, annál (elvileg) nem mindig fognak megjelenni a reklámok. Ilyenkor szintén pörög az animáció és ott a szürke doboz. Ebben az esetben a fentebb írt AdBlock filter lehet szintén a megoldás.
További kérdés, kérés és észrevétel esetén elértek itt. Igyekszem mihamarabb reagálni
Ennek utánajárok majd külön. Egyelőre én nem szaladtam bele, de ha más is tapasztalt ilyet, kérem jelezze!Remy írta: Lehet, hogy nálam a probléma, de ötödjére írom meg a kommentet, mert befagy az oldal és nem reagál semmire. De többször volt olyan, h eltűnt a komment fele írás közben.
Mobil, android, chrome.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet, hogy nálam a probléma, de ötödjére írom meg a kommentet, mert befagy az oldal és nem reagál semmire. De többször volt olyan, h eltűnt a komment fele írás közben.
Mobil, android, chrome.
Mobil, android, chrome.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kikapcsoltam az adblockert a madridistán.d.gergo írta:Gondolom AdBlocker-t használhatsz (vagy nincsenek engedélyezve a megfelelő sütik), emiatt pedig a reklámok betöltését jelző karika végül nem cserélődik a tényleges reklámra, hiszen ez nincs engedélyezve a Te oldaladon. Más tippem nincs, de azért megnézem majd, hogy kód oldalon minden rendben van-e!Anthony írta: Másnál is forog körbe-körbe a sárga karika a reklámok helyett? Gépen, telón, megőrjít!
Milyen eszköz és operációs rendszer, amin tapasztalod a jelenséget? Hátha le tudom tesztelni én is.
Win 10 64 bit van, Firefox 86.0.1
De telón is ugyanez, ott nincs is adblockerem, Android 10, Chrome 89.0.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Telefon, Google Chrome. Forog. Nem zavar, mert nincs hirdetés. Nincs AdBlock.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
Android Chrome.d.gergo írta: Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!![]()
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Win10 Chrome,IOS Safarid.gergo írta: Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!![]()
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Win10 firefox.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Chrome. Mobilon és gépen is. Gépen van ad block, telón nincs, de ugyanaz a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
ArjenMagicRobben
Nálam is forog, win10 Opera böngészővel (beépített adblock-kal).
Android telefonon ha a telefonra szánt honlap verziót nézem akkor minden rendben, de ha átváltok a Desktop site-re akkor ott is forog, pedig ott nincs ad block ha jól sejtem.
Android telefonon ha a telefonra szánt honlap verziót nézem akkor minden rendben, de ha átváltok a Desktop site-re akkor ott is forog, pedig ott nincs ad block ha jól sejtem.
Sportklub Csíkszereda
St.Louis Blues Utah Utes
St.Louis Blues Utah Utes
- e.gergo
- Kapcsolat:
Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!