Kicsit megkésve irok fórumra, de az az igazság, hogy elég nehezen dolgoztam fel a keddi meccset.... Nem igazán értem, hogy 1 csapat 1x, hogy tud igy küzdeni menni hajtani előtte meg 1 meg bele sz....ni az egészbe. Nem igazán tudom, hogy ez a vezetőség hibája lenne vagy a csapaté, de szerintem inkább mind a kettő! Tegyük hozzá, hogy szerintem nagy szerepet játszik az is, hogy Mourinho félig meddig már távozott és ez kihatott a csapatra is és idehaza a közönségnek küzdöttek. Igazából mind1 ezen rágódni, mert a múltat nem lehet megváltoztatni. Előre kell nézni és bizakodni, hogy majd jobb lesz...
Kicsit hozzá akarok szólni a témához is mert most hirtelen visszalapozgattam pár oldalt és úgy látom kezdenek beindulni az agytekervények, hogy kit kéne hozni, eladni stb

Megvallom őszintén nekem a nyár akkor lenne teljesen, ha jönne: Anchelotti,Pogba,Veratti,Carvajhal,Bale,Reus és igazából itt vagyok bajban mert nem tudnék mondani hirtelen 1 csatárt akire azt tudnám mondani, hogy ő pedig igenis kell.... Az őszintét megvallva nagyon tetszett ez a Lewndowsky gyerek, mert ami elhagyta a lábát 90% életveszély volt. Az más kérdés, hogy meglepődnék ha elengedné a Dortmund és pont mi vennénk meg...
Casillas-Carvajhal-Varane-Ramos-Marcelo-Veratti-Modric-Bale-Özil-CR-Lewandowsky (igazából erre most gondoltam először, de nem hangzik rosszul. Padon:Lopez-Arbeloa-Nacho-Pepe-Coentrao-Alonso-Pogba-Reus-Jesé-Benzema-Moratta és ezek kombinálva.... Nem tudom valakinek fel fog e tűnni a lényeg!? Vélemény?