Tarahumarák nem értenek egyetMickey írta: De ha mondjuk "komolyabban" belemerül az ember, akkor ott azért akad költség

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 18., csütörtök 15:46
Tarahumarák nem értenek egyetMickey írta: De ha mondjuk "komolyabban" belemerül az ember, akkor ott azért akad költség
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 18., csütörtök 15:37
Számos dolgot lehet csinálni kicsi forintból, nem csak szaladozni. De ha mondjuk "komolyabban" belemerül az ember, akkor ott azért akad költség....nem is szoktam belegondolni sem, jobb a békesség.Tjacks írta:Szegény ember sportjaRealista24 írta: Mennyi gyalogkakukk van itt, csak ziro, Kerlon meg én lógunk ki a sorból.egyébként ebben a rohanó világban, amikor kb az egész napod megvan tervezve, mennyivel egyszerűbb felhúzni egy cipőt és elmenni kocogni egyet mintsem mondjuk elmenni uszodába csapatni... drágább is, időiényesebb is. Engem fater mérgezett meg kb 6 évesen, imádtam a triatlonok/futóversenyek hangulatát.
A mutternek meg respekt![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. március 18., csütörtök 15:32
Szegény ember sportjaRealista24 írta: Mennyi gyalogkakukk van itt, csak ziro, Kerlon meg én lógunk ki a sorból.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 18., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 18., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 18., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. március 18., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 18., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 18., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 18., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. március 18., csütörtök 11:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 18., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. március 18., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 18., csütörtök 8:59
Ez nem egyedi, mármint sokan "később" ( mihez képest ) gondolják meg magukat,( bár van aki addigi életében, nem is űzte a sportokat, sőt ) és kezdenek bele pl a futásba, majd érnek el önmagukhoz vagy globális szinten nézve, szenzációs eredményeket / teljesítményeket . Ezek fantasztikusan jó dolgok, Te is büszke lehetsz rá .Realista24 írta:Anyum volt így,. Világ életében sportot, majd abbahagyta, és 40 évesen elkezdett futni.Tjacks írta:
Az 1:41 amatőr szinten jó idő bro![]()
Egész életemben utáltam nyújtani/ melegíteni, ma már másképp állnék hozzá. Mondjuk én elég hamar kiégtem, 2015ben, 26 évesen az első ultratávom (50+ km) után nem találtam motivációt.
Gondolom majd 40-50 évesen újrakezdem ha a gyerekek már felnőttek és szarnak majd a fejemre![]()
Körbe szeretném futni a balcsit![]()
Manaosag egy év alatt többet fut sztem mint amit sokan kocsival mennekkorosztalyaban amatőrök között fix első három.
Igény én vele tudok felvagnia térdemben olyan kopás van, hogy 3 km és végem két hétre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 17., szerda 20:37
Anyum volt így,. Világ életében sportot, majd abbahagyta, és 40 évesen elkezdett futni.Tjacks írta:Az 1:41 amatőr szinten jó idő bronmate írta:
Amúgy ja, tapasztalat, nekem bő 1 éve volt első félmaratonom, erősítések nélkül 3-4 hónap alatt felszívtam magamat egy 1:41-es időre (nekem ez nagy szó), egy héttel rá kezdődött az első nagyobb sérülés, azóta szépen sorban jött több is.
Most épp hamstring, az is szépen húzódik. De már rászoktam az erősítésre, hónapok kérdése és sínen leszek![]()
![]()
Egész életemben utáltam nyújtani/ melegíteni, ma már másképp állnék hozzá. Mondjuk én elég hamar kiégtem, 2015ben, 26 évesen az első ultratávom (50+ km) után nem találtam motivációt.
Gondolom majd 40-50 évesen újrakezdem ha a gyerekek már felnőttek és szarnak majd a fejemre![]()
Körbe szeretném futni a balcsit![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 17., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. március 17., szerda 18:46
Az 1:41 amatőr szinten jó idő bronmate írta:Amúgy ja, tapasztalat, nekem bő 1 éve volt első félmaratonom, erősítések nélkül 3-4 hónap alatt felszívtam magamat egy 1:41-es időre (nekem ez nagy szóMickey írta: Jól írják az erősítést is, a törzs és a stabilitás jelentős szerepet játszik az egészben, azok a központi mély izmok fontosak és sokan hanyagolják. Nagyon jó funkcionális, stabilizációs edzések is vannak. Utána némi regenerálódás is jól jön, hengerezés, gerinctorna és nyújtás.
Az elején pedig építs ki egy jó alapot, ne szaggasd meg magad, kisebb terhelésen mozogj, legyen mire építkezni stb..), egy héttel rá kezdődött az első nagyobb sérülés, azóta szépen sorban jött több is.
Most épp hamstring, az is szépen húzódik. De már rászoktam az erősítésre, hónapok kérdése és sínen leszek![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 17., szerda 15:48
Amúgy ja, tapasztalat, nekem bő 1 éve volt első félmaratonom, erősítések nélkül 3-4 hónap alatt felszívtam magamat egy 1:41-es időre (nekem ez nagy szóMickey írta: Jól írják az erősítést is, a törzs és a stabilitás jelentős szerepet játszik az egészben, azok a központi mély izmok fontosak és sokan hanyagolják. Nagyon jó funkcionális, stabilizációs edzések is vannak. Utána némi regenerálódás is jól jön, hengerezés, gerinctorna és nyújtás.
Az elején pedig építs ki egy jó alapot, ne szaggasd meg magad, kisebb terhelésen mozogj, legyen mire építkezni stb..
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. március 16., kedd 12:46
whaaaaaaaaatttttttttt-?????????Fury vs Joshua.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. március 16., kedd 12:29
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem