Nem furcsa, hogy nagy a barátság a mesterrel?
Megfélemlítés. Nem játszol jól? Add az ujjad.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 16., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. március 16., kedd 14:12
Voltak idők amikor meccsek után itt sem kívántunk neki sokkal jobbatRealista24 írta:True madridistaHalfkey írta:
Minden hónapban újra eltöri a csapatért![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 16., kedd 13:17
True madridistaHalfkey írta:Minden hónapban újra eltöri a csapatértRealista24 írta:
Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioas
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a még mindig törött. Durva lenne ha két év alatt nem forrt volna össze![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. március 16., kedd 11:25
Minden hónapban újra eltöri a csapatértRealista24 írta:Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioasRealista24 írta:
Azt mondtam neked, hogy ne küldd át, mert csak te vagy olyan perverz, hogy meglegyen neked.
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a még mindig törött. Durva lenne ha két év alatt nem forrt volna össze![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 15., hétfő 19:50
Biztos 2 éves cikk akkor.Realista24 írta: Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioas
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a még mindig törött. Durva lenne ha két év alatt nem forrt volna össze
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 15., hétfő 19:20
Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioasRealista24 írta:Azt mondtam neked, hogy ne küldd át, mert csak te vagy olyan perverz, hogy meglegyen neked.ziro4vr írta: Hát én nemtom, egyszer levenné, tuti E.T. ujjai vannak. De R24 biztos lefotózta valami madridi kebabosnál, jöhetnek a képek. Csak véletlenül ne vinicius farkát tegye be.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. március 15., hétfő 18:40
Most látom, hogy már kinn van az oldalon, sorryPad'em írta: Benzema:
"If the president wants me to renew, I am here."
"I can’t tell you if Ronaldo is going to return. I’m not the coach, neither the president."
"If Haaland can arrive here, let him come."
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. március 15., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 14., vasárnap 8:51
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. március 14., vasárnap 8:41
Btw akkor voltam először madridban, szóval miattam lett goat a pali.Sierra írta:Jézusom már 2 éve??? aztapicsa.kodo írta: eloszor a Sevilla elleni 2-0 alkalmaval viselte a kötest, 2019 január 19-en.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. március 14., vasárnap 8:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 14., vasárnap 8:07
Azt mondtam neked, hogy ne küldd át, mert csak te vagy olyan perverz, hogy meglegyen neked.ziro4vr írta: Hát én nemtom, egyszer levenné, tuti E.T. ujjai vannak. De R24 biztos lefotózta valami madridi kebabosnál, jöhetnek a képek. Csak véletlenül ne vinicius farkát tegye be.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 13., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. március 13., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 13., szombat 20:35
Jézusom már 2 éve??? aztapicsa.kodo írta: eloszor a Sevilla elleni 2-0 alkalmaval viselte a kötest, 2019 január 19-en.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. március 13., szombat 20:17
Benzema es Courtois. E ket jatekos tart minket eletben._Bushido_ írta: volt egy csúcsBBC
C elment, B kipukkadt
Benz maradt és megpróbálja a lehetetlent, egyedül szállítani a gólokat.
most jóformán egyedül tartja a Realt a bajnokságban. KAK.
Remélem nyáron kap társakat előre, mer' jelenleg nincsen...
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. március 13., szombat 20:14
Kabala ez már csak, mondjuk elég jó.Sierra írta: Amúgy az engem is érdekelne, hogy meddig játszik még kötéssel?Sztem már több mint 1 éve így nyomja. Vagy ez lett a kabalája?
Kajak így szoktam már meg, fura lenne csupasz kézzel.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 13., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 13., szombat 18:45
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem