Z mindig rácsap neki egyet kis kalapáccsal meccs előtt 48 órávalSteve írta: Egyébként honnan tudjuk, hogy nem folyamatosan törögeti valaki az ujját, azért hogy játsszon jól?!
Nem furcsa, hogy nagy a barátság a mesterrel?
Megfélemlítés. Nem játszol jól? Add az ujjad.![]()

Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Még a Betis elleni meccsen léptek rá, elég csehül állt neki utánaBabinho írta:Voltak idők amikor meccsek után itt sem kívántunk neki sokkal jobbatRealista24 írta:
True madridista![]()
![]()
Lehet Hazardnak is el kéne már törni néhány ujjátrosszabb már nem lesz, hátha bejön. Ezt a kis fájdalmat már kibírhatja
ki volt a végrehajtó, Arbeloa?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyébként honnan tudjuk, hogy nem folyamatosan törögeti valaki az ujját, azért hogy játsszon jól?!
Megfélemlítés. Nem játszol jól? Add az ujjad.
Megfélemlítés. Nem játszol jól? Add az ujjad.

Voltak idők amikor meccsek után itt sem kívántunk neki sokkal jobbatRealista24 írta:True madridistaHalfkey írta:
Minden hónapban újra eltöri a csapatért![]()
![]()

Lehet Hazardnak is el kéne már törni néhány ujját

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
True madridistaHalfkey írta:Minden hónapban újra eltöri a csapatértRealista24 írta:
Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioas
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a még mindig törött. Durva lenne ha két év alatt nem forrt volna össze![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minden hónapban újra eltöri a csapatértRealista24 írta:Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioasRealista24 írta:
Azt mondtam neked, hogy ne küldd át, mert csak te vagy olyan perverz, hogy meglegyen neked.
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a még mindig törött. Durva lenne ha két év alatt nem forrt volna össze![]()

Biztos 2 éves cikk akkor.Realista24 írta: Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioas
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a még mindig törött. Durva lenne ha két év alatt nem forrt volna össze

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benzema's finger is still broken since 2019 and he's been playing through pain ever since, and he refused to have surgery because it would keep him off the pitch for 2 months, and he knows the team needs him. @diarioasRealista24 írta:Azt mondtam neked, hogy ne küldd át, mert csak te vagy olyan perverz, hogy meglegyen neked.ziro4vr írta: Hát én nemtom, egyszer levenné, tuti E.T. ujjai vannak. De R24 biztos lefotózta valami madridi kebabosnál, jöhetnek a képek. Csak véletlenül ne vinicius farkát tegye be.![]()
Nem teljesen értem, hogy mit jelent a még mindig törött. Durva lenne ha két év alatt nem forrt volna össze

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Most látom, hogy már kinn van az oldalon, sorryPad'em írta: Benzema:
"If the president wants me to renew, I am here."
"I can’t tell you if Ronaldo is going to return. I’m not the coach, neither the president."
"If Haaland can arrive here, let him come."
Akkor csak egy appreciation KAK!!

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Benzema:
"I can’t tell you if Ronaldo is going to return. I’m not the coach, neither the president."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bőr alá ültetett pecsétgyűrű.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Btw akkor voltam először madridban, szóval miattam lett goat a pali.Sierra írta:Jézusom már 2 éve??? aztapicsa.kodo írta: eloszor a Sevilla elleni 2-0 alkalmaval viselte a kötest, 2019 január 19-en.![]()

Itt az ujja:
https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... _term=link
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Volt valami kép korábban, hogy olyan eldeformálódott maradt a kisujja amelyik eltört. Lehet azért is hordja a kötést.
Amúgy tuti az is közre játszik, hogy miro elvtárs folyamatosan a Real-t és főleg Benzema-t savazza az eurobarcán. Ez is amolyan Remy jinx.
Csak jó irányba, úgyhogy folytassa csak a semmirevaló...
Amúgy tuti az is közre játszik, hogy miro elvtárs folyamatosan a Real-t és főleg Benzema-t savazza az eurobarcán. Ez is amolyan Remy jinx.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondtam neked, hogy ne küldd át, mert csak te vagy olyan perverz, hogy meglegyen neked.ziro4vr írta: Hát én nemtom, egyszer levenné, tuti E.T. ujjai vannak. De R24 biztos lefotózta valami madridi kebabosnál, jöhetnek a képek. Csak véletlenül ne vinicius farkát tegye be.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát én nemtom, egyszer levenné, tuti E.T. ujjai vannak. De R24 biztos lefotózta valami madridi kebabosnál, jöhetnek a képek. Csak véletlenül ne vinicius farkát tegye be.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
olvastam valahol igen, hogy a kötés már csak kabala.
Jézusom már 2 éve??? aztapicsa.kodo írta: eloszor a Sevilla elleni 2-0 alkalmaval viselte a kötest, 2019 január 19-en.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Benzema es Courtois. E ket jatekos tart minket eletben._Bushido_ írta: volt egy csúcsBBC
C elment, B kipukkadt
Benz maradt és megpróbálja a lehetetlent, egyedül szállítani a gólokat.
most jóformán egyedül tartja a Realt a bajnokságban. KAK.
Remélem nyáron kap társakat előre, mer' jelenleg nincsen...