Ramos még biztos nem.....soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 25., péntek 8:43
Ramos még biztos nem.....soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 25., péntek 8:39
wow, kihagyott egy tizenegyest, soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.Én is linkeltem a dél-amerikai topicbaHol van ilyenkor hehe, hogy megmagyarázza, hogy abban a helyzetben nem is Pato volt a ludas, hanem Dida.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 25., péntek 8:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 25., péntek 8:05
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 25., péntek 7:46
Már 2 évvel ezelőtt el kellett volna hozni. A Juve aprópénzért vette. Pereznek most már egy pöppet többe fog kerülni.tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 25., péntek 7:25
in fact:tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 25., péntek 0:03
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. október 24., csütörtök 23:30
Amúgy ha megnézed nem is a beszámolóra reagáltam, hanem az egyik fórumtárs hsz-éreistimester írta:Hol volt a beszámolóban, hogy a gól Casillas hibája?
Olyan dolgokat láttok a szövegbe, amelyek ott sincsenek.
Hosszú előzetes lesz, szóval eljöhetnél ide is kifesteni a szobám, ha nagyon profi vagy benneR.M.C.F írta:sszehányom magam ha hallgatom őket....inkább kimegyek és kifestem a melléképületet minthogy ezeket hallgassam.
Én is linkeltem a dél-amerikai topicba
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 24., csütörtök 20:37
Az nagyszerűTBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóbanszó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 24., csütörtök 20:35
TBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóbanszó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 24., csütörtök 20:16
Hűha. Ez talán még akkor is elakad Dida lábaiban, ha előre elvetődik.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. október 24., csütörtök 19:34
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 24., csütörtök 19:28
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 24., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. október 24., csütörtök 13:17
Hol volt a beszámolóban, hogy a gól Casillas hibája?besteve7 írta:Hát ha ez gól Casillas hibája, én felszállok az űrbe. Lassan tényleg csinálhat akármit...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 13:14
De ha jól emlékszem,a 2004-es olimpián sem védett egy percet sem...Realista24 írta:Olimpiai bajnok volt, felnőtt válogatott egyszer sem.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. október 24., csütörtök 9:48
Vagy nincs kipattanó, mert nem is védi ki.... Vagy már a beadást megfogja.... Vagy a védelmet jobban irányitja, és nem tudja elrugni Llorente...Anthony írta:Én pedig ki merem jelenteni, hogy azt a fejest Lopez fogta volna, nem lett volna semmiféle kipattanó. Na most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. október 24., csütörtök 9:42
+1besteve7 írta:Tudom,hogy lassan Casillas válik a főellenséggé, de azért nézzük már meg azt az esetet.Legkisebbtobi írta:3. Mi az hogy hatalmasat vedett? Full gyenge kiszoritott helyzetbol fejelt labdat odauti az ellenfelnek...
1. Teljesen üresen fejelhet Pogba, aki abból a helyzetből a legjobb megoldást választotta.
2. Casillas a másik oldalról sasszészik átfelé, valamint a labda meg is pattan előtte, nem azt mondom, hogy emberfeletti bravúr, de eléggé résen kellett lenni.
3. Kiüti, majd a szintén üresen álló LLorente elé kerül, aki bevágja.
Hát ha ez gól Casillas hibája, én felszállok az űrbe. Lassan tényleg csinálhat akármit...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 24., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. október 24., csütörtök 9:38
Megértem. De aki nem látta a meccset, másképpen fogja értelmezni a szavait, mint pl te, vagy én, akik tudják,h. hogyan is volt pontosan.pavel írta:Mentamas! Nem akarom védeni Istit (meg tudja ő védeni magát), de miért ne legyen elfogult? Hmmm? Te is az vagy, ez nem egy szaklap, nem egy polkorrekt weblap...Sz'al lehet vele egyet érteni vagy nem, de el kell fogadni mint véleményt...
Amúgy én sem úgy vetteh, hogy Casillas odaütötte...
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem