Köszönöm mindenkinek!
Dolgoznak a problémán, ha nem jutunk egyről a kettőre, akkor mobilon továbbra sem fog látszódni
Mickey írta:
Ez a mágnestábla is jó dolog.
Tetszik !
Én mondjuk tovább gondoltam, mi lenne ha pályára lehetne a játékosokat kirakni?
Jó, ez macera, meg már nagyon FM .
Viszont ami lehet "egyszerűbb"...
A játékosok elhelyezése, nem csak oda, hanem vissza irányba is.
Tudom, ott van a sarokban a pirossal jelölt "undo" ... de én ösztönösen vissza is akartam mozdítani, kiválasztás után is.( ide oda húzni )
Csak észrevétel, ettől függetlenül klassz dolog ez
Erre pedig akartam még külön hosszabban válaszolni! A balra visszahelyezés jó ötlet, a napokban dolgozni fogok rajta!
A pályán való elhelyezés szándékosan maradt ki, mert magában hordozza a formációk beállítását is. Pár évvel ezelőtt volt olyan mágnestáblánk, de beletört a bicskám az eredmények összesítésébe.
Annak idején nagyon le volt butítva: ha a 4-3-3 formációra szavaztak a legtöbben, akkor a kezdőcsapat aszerint állt össze, hogy 4-3-3-ban milyen kezdők lettek beküldve (így kiesett az értékelésből az összes többi formációban beküldött csapat, ami nem túl korrekt ugye). Most ezzel szemben van egy egyértelmű top 11, kérdés hogy programozva hogyan lehet ebbe bevonni a felállásokat.
Akkor nem tudtam a megoldást, de most sem vagyok biztos benne, hogy elég okos lennék a feladathoz. Ha másnak nem is, de nekem már túl FM valóban.
Ha valaki érez magában affinitást egy ilyen algoritmus kitalálására, annak örömmel fogadom amúgy a javaslatait, segítségét, útmutatását! Lehet hogy józan paraszti ésszel megoldható, és csak én bonyolítom túl.