nemár..Anis írta:amúgymeg a Batman filmek tervbe vannak véve valamikor Freeman és Hathaway miatt.
Mozi, filmek
- mocsok
Re: Mozi, filmek
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem lehet véleményem a filmekről úgy is, hogy csak a trailereket láttam. Illetve magát a karaktert lehúzhatom, hiszen ahogy írtam a rajzfilmes verziót láttam a Batmanből, és Superman storyt is nagyjából ismerem.Faust írta:Általában mindenről úgy nyilatkozik hogy fingja nincs róla.![]()
mert mi az a normális vélemény ezen témában?tubatibi írta:de normális véleményt nem lehetne formálni?
amúgymeg a Batman filmek tervbe vannak véve valamikor Freeman és Hathaway miatt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Raisen, fáj nézni amiket írsz.
Komolyan mondom, tényleg az, hogy a DC karaktereket így lehúzod, amikor az egyik legjobb film a közelmúltan épp Batmanről szólt, én elhiszem ,hogy valakinek a Marvel, valakinek a DC, mert nemvagyunk egyformák, de normális véleményt nem lehetne formálni? Nem ilyen süket, mellébeszéléseket csak, hogy több hozzászólásod legyen?
Off vége
Lehet így estére meglesem a vőfélnyek annyi című darabot, valaki látta már esetleg? nagyon hamar befogok rajta aludni ?
Komolyan mondom, tényleg az, hogy a DC karaktereket így lehúzod, amikor az egyik legjobb film a közelmúltan épp Batmanről szólt, én elhiszem ,hogy valakinek a Marvel, valakinek a DC, mert nemvagyunk egyformák, de normális véleményt nem lehetne formálni? Nem ilyen süket, mellébeszéléseket csak, hogy több hozzászólásod legyen?
Off vége
Lehet így estére meglesem a vőfélnyek annyi című darabot, valaki látta már esetleg? nagyon hamar befogok rajta aludni ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Általában mindenről úgy nyilatkozik hogy fingja nincs róla.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
BazzegAnis írta: amúgy számomra is a Marvel fényévekkel jobb mint a DC. Batman rajzfilm-sorozatot néztem anno ahol adták (talán RTL), de egyik filmet sem láttam, így van ez a superman filmekkel. Viszont aZ X-menek a kedvencek, Vasember és Pókember szintén jók (és a sorozatuk is jó volt anno gyerekként megnézve), Thor és Hulk is jó karakterek. F4 is bejött. szerintem több van bennük mint a DC karakterekben. érdekesebbek.
így azért nehéz összehasonlítani
Mondjuk ezek alapján ne nézd meg a Batmeneket mert betolsz rájuk egy 5/10-et, aztán mehet is az instant bann
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
akkor ajánlom, hogy nézz bele a Bosszúállókból készült rajzfilm-sorozatba (=The Avengers: Earth's Mightiest Heroes), az is nagyon jó lett. laza, néhol vicces beszólásokkal amit Vasembertől és más szereplőktől megszokhattunk.Marky írta:hogy egy szuperhősös sorozatot még így felnőtt fejjel is képes vagyok megnézni,
amúgy számomra is a Marvel fényévekkel jobb mint a DC. Batman rajzfilm-sorozatot néztem anno ahol adták (talán RTL), de egyik filmet sem láttam, így van ez a superman filmekkel. Viszont aZ X-menek a kedvencek, Vasember és Pókember szintén jók (és a sorozatuk is jó volt anno gyerekként megnézve), Thor és Hulk is jó karakterek. F4 is bejött. szerintem több van bennük mint a DC karakterekben. érdekesebbek.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
annyit hozzáfűznék még az előző hozzászólásomhoz, hogy egy szuperhősös sorozatot még így felnőtt fejjel is képes vagyok megnézni, mert abban tényleg hűen ábrázolják a karaktereket, nem a csillogó effekteken van a hangsúly stb. az ultimate spiderman sorozat például nagyon is szórakoztató tud lenni, hiszen egy tizenéves srác pókember, egyértelmű, hogy komolytalan, laza, poénkodó és abban minden benne van. a tavalyi film is pont ezért tetszett, mert ezt a vonalat követi. olyan megfogható az egész.
ezek a marvel filmek és az avengers viszont nagyon kisarkítják az egészet. egyedüli jó pont a vasember. na azt a karaktert nagyon eltalálták, tony starknak a lehető legjobb színészt választották és a történeti szál is értelmes, folytatólagos és viszonylag kerek.
ezek a marvel filmek és az avengers viszont nagyon kisarkítják az egészet. egyedüli jó pont a vasember. na azt a karaktert nagyon eltalálták, tony starknak a lehető legjobb színészt választották és a történeti szál is értelmes, folytatólagos és viszonylag kerek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Megyek is a premierreGabo írta:Lehet nem új dolog, de most vettem észre. Insidious 2 kijön a magyar mozikba október 31.-én.
YEEEAH.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2013. október 25., péntek 21:50-kor.

- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Lehet nem új dolog, de most vettem észre. Insidious 2 kijön a magyar mozikba október 31.-én.
YEEEAH.
YEEEAH.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tökéletesen igazad van... CSAK az új 100x jobb, mint a Tobeyscsabi* írta: azért ezt a tavalyi pókembert ne hasonlítsuk az előtte lévőkhöz ..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
azért ezt a tavalyi pókembert ne hasonlítsuk az előtte lévőkhöz ..realistahuni írta:Volt egy Pókember amit kölyökként néztem meg havertól kölcsönkért DVD-n, tisztára emlékszem, hogy jól szórakoztam akkor, most meg tavaly megnéztem ezt a remaket, kb. ötször aludtam be.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez egy érdekes kijelentés. Miért, csak a fiataloknak jöhetnek be a szuperhősök? Komolyan kérdezem.
Saját véleményemet írtam, engem abszolút hidegen hagy, hogy milyen korosztálynak jön be. Volt egy Pókember amit kölyökként néztem meg havertól kölcsönkért DVD-n, tisztára emlékszem, hogy jól szórakoztam akkor, most meg tavaly megnéztem ezt a remaket, kb. ötször aludtam be. Ugyanez volt Batmannel, Vasemberrel, Hulkkal, Amerika Kapitánnyal stb, számomra túl sablonos, nem tudom élvezni, ennyi.
-
csabi*
realistahuni : azért a batman trilógia odabasz ,jobb az összes szuperhősfilmnél
Remy : doomsdayhez meg csak annyit ,hogy galactus
amúgy bírom én a dc-t (kedvenc szuperhősöm batman) de a marvel jobb
Remy : doomsdayhez meg csak annyit ,hogy galactus
amúgy bírom én a dc-t (kedvenc szuperhősöm batman) de a marvel jobb

- Remy
- Kapcsolat:
Doomsday aztán szedheted össze a Thanosodatcsabi* írta:ha lenne egy marvel és dc összevont univerzum akkor Thanos félkézzel lecsapnáRemy írta:Supermant mert nem lehet megölni
a DC simán lezúzza a Marvelt
Így is kiakadtak, hogy mennyiben eltér a képregénytől. Ha azt is megváltoztatják, akkor még jobban utálni fogják. Egyszerű a helyzet. Sokan azért utálják, mert olvasták a képregényt és a film nem olyan lett. Ha olyan lett volna, akkor meg az a baj, hogy más unalmas. Tök mindegy milyen lett volna a film egy adott csoport úgyis utálta volna a filmet. Nem lehet Supermanből hibátlan filmet készíteni. Egy Isten, aki majdnem sebezhetetlen. Nem lehet úgy ábrázolni, ahogy Batmant.Marky írta:felkap egy öltöny-szemüveg kombót a végén, álcaként... 12 éves gyerek rajzfilmekben még elmegy, de egy elvileg komoly egész estés movieban, amit dollármilliókért forgattak...
Ez egy érdekes kijelentés. Miért, csak a fiataloknak jöhetnek be a szuperhősök? Komolyan kérdezem.nem nekem való ,talán már öreg vagyok hozza,
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez az Acélember egy végtelenül irritáló film, borzasztó volt számomra, nagyon nem nekem valóak az ilyen filmek.
Egy jó indulatú 5/10
Csak én vagyok ezzel így
Ugyanígy vagyok, de most nem fogom kritizálni mert le leszek oltva mint múltkor.
Viszont elhatároztam, hogy egy jó ideig, vagy talán végleg befejeztem a szuperhősös filmekkel, nem nekem való ,talán már öreg vagyok hozza, 12 évesen biztos jobban élvezném őket.
Amúgy te az "ilyen filmek" alatt melyikekre gondoltál még? Csak kíváncsiságból kérdezem.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
szimplán hülye a forgatókönyv, nagyon vontatott és érdektelen az egész. az meg, hogy felkap egy öltöny-szemüveg kombót a végén, álcaként... 12 éves gyerek rajzfilmekben még elmegy, de egy elvileg komoly egész estés movieban, amit dollármilliókért forgattak...
az új pókember ezerszer átélhetőbb, megfoghatóbb volt. bemutatták a karakter emberi oldalát, nem csak egy shounen fight anime nyugati filmes feldolgozásának tűnt.
az új pókember ezerszer átélhetőbb, megfoghatóbb volt. bemutatták a karakter emberi oldalát, nem csak egy shounen fight anime nyugati filmes feldolgozásának tűnt.
-
csabi*
ha lenne egy marvel és dc összevont univerzum akkor Thanos félkézzel lecsapnáRemy írta:Supermant mert nem lehet megölni

- Remy
- Kapcsolat:
Nem. Az Acélember nagyon sok embernek nem tetszik. (bár nagyon nem értem, hogy miért, mert nagyon jóSierra írta:
Csak én vagyok ezzel így?![]()
Alapból Supermanért sokan nincsenek oda, és így a film sem jön be nekik. De a kedvenc kifogásom, hogy azért nem szeretik, mert nem lehet megölni
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Talán itt van a legjobb helyen.
Tavaly Velencében jártunk.Építészeti Biennálé "képekben".
BGSZ_La Biennale di Venezia_2012
Kritika jöhet PM-ben.
Jah én építőmérnök leszek, nem filmes.
Mielőtt belelendülne valaki és szőrszálhasogatásba kezdene.
Tavaly Velencében jártunk.Építészeti Biennálé "képekben".
BGSZ_La Biennale di Venezia_2012
Kritika jöhet PM-ben.
Jah én építőmérnök leszek, nem filmes.
Mielőtt belelendülne valaki és szőrszálhasogatásba kezdene.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyakornokok
Azt a pénzt amiből készült, fel kellett volna ajánlani valami segélyszolgálatnak. Hasznosabb lett volna.
Acelember nekem sem adja. Eddig háromszor aludtam bele, de lenyomom.
Azt a pénzt amiből készült, fel kellett volna ajánlani valami segélyszolgálatnak. Hasznosabb lett volna.
Acelember nekem sem adja. Eddig háromszor aludtam bele, de lenyomom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema