ToniKroos írta:
Pipita írta:
Egy jó megmozdulása volt az egész mérkőzésen, ne vegyük már el tőle azt is.
Nem tudom miért befolyásolja hogy Kongogbia lábáróls került e a balosára vagy sem, a lényeg így is az hogy a másodperc ezredrésze alatt kapcsolt és tette be 3-4 védő közt az üresbe Casemironak. Zseniális mozdulat volt mindenképpen.
Az hogy gólt lőtt, annak szerintem mindenki örül, annyi a lényeg, hogy ez nem egy zseniális mozdulat volt, hanem egy szerencsésen pattanó labda. Nehogy már bemagyarázd, hogy amit elpöckölt Kondogbia azt ő tudatosan lereagálta és tette be Caemironak, mert ha te ezt komolyan gondolod, akkor ott valami nagy baj van. Ettől függetlenül utána szépen tovább ment és berúgta az üres kapuba, ezt elvenni nem lehet tőle, és nem is kell. Annyi, hogy nem egy zseniális megmozduáls előzte meg a gólját, hanem szerencse, de bár lenne a többi támadónk is ilyen szerencsés (bár Vininek ez a része megvan) és rúgnánk így a gólokat, akkor már előrébb tartanánk, mert ugye a visszapasszokból ritkán pattan így elénk a labda...
Akkor nálam valami nagy baj van, mert szerintem tökre tudatos volt. Bocsi, hogy a kikockázott 0.25-ös lassítás nem győz meg az ellenkezőjéről

Tökre Pipitával értek egyet, ha Kondogbia bele is pöckölt, akkor is inkább az jön le a visszajátszásokból nekem, hogy így akarta. Miért szerinted a passz is véletlen volt? Belebotlott?
Ha még Viniről lenne szó, akkor azt mondom, az a valószínű, de azért Benzemától nem áll messze a finesz.
Amúgy meg leszarom, lényeg az, hogy KAK meg CAK.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"