Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
A legjobb hogy olyan a tempó mint ha 2-1 re vezetnének. Borzalom.
welcome to my worldsebydani írta: Lucas Vazquez konkrétan fizikai fájdalmat okoz nekem minden meccsen

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
A jó meccs nem jellemző.Sorrentino írta:3 meccs formába lendülés, 1 jó meccs, discomfort majd 2 hónap Sanitas? TheHazardway!Jim írta:
Big Mac-et triplázott ma?![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem győzöm hangsúlyozni, van egy Raúl Guti nevű játékosuk, konkrétan cheat code.petiamadridista írta: Komoly csapat az Elche. Mindig is félemetesek voltak.
Érthető ez a szenvedés.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Komoly csapat az Elche. Mindig is félemetesek voltak.
Érthető ez a szenvedés.
Érthető ez a szenvedés.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Iveles, és a végén vagy Karim vagy Case fejel. Félelmetes.Süti írta: De hogy folyton Casemironak kell helyzetbe kerülni, mert a többiek nem csinálnak SEMMIT, az óriási.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
3 meccs formába lendülés, 1 jó meccs, discomfort majd 2 hónap Sanitas? TheHazardway!Jim írta:Big Mac-et triplázott ma?sebydani írta: Na megjött a mai triplázónk![]()
- Süti
De hogy folyton Casemironak kell helyzetbe kerülni, mert a többiek nem csinálnak SEMMIT, az óriási.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt nem láttam vagy nem gondoltam objektívnak.kiserik írta:Írtam már azt is nem egyszer.Realista24 írta:
Hasonlóan objektív Vinicius jellemzés?![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
Lucas Vazquez konkrétan fizikai fájdalmat okoz nekem minden meccsen
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Írtam már azt is nem egyszer.Realista24 írta:Hasonlóan objektív Vinicius jellemzés?kiserik írta:
Sajnos az elejétől jellemző rá, hogy méterekre pattannak el tőle néha a legalapabb passzok is. Ez már nagyon sokszor okozott meleg pillanatokat hátul. Mint írtam, szerelésben, fizikai tulajdonságokban kiváló, de minden másban nagyon gyenge.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
jo kiegeszito ember, Hazard hibaja, hogy jatszikRealista24 írta:Hasonlóan objektív Vinicius jellemzés?kiserik írta:
Sajnos az elejétől jellemző rá, hogy méterekre pattannak el tőle néha a legalapabb passzok is. Ez már nagyon sokszor okozott meleg pillanatokat hátul. Mint írtam, szerelésben, fizikai tulajdonságokban kiváló, de minden másban nagyon gyenge.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Teljesen megertem, ez jo kombo, neha egy steak, napkozben egy kis rehabilitacios training, hovegen milliok... kozben kozelrol nezheti Benzemat, alom eletsebydani írta:Sok volt a patatas bravas meg a Mahou, de majd most lefutja.ziro4vr írta: Ez a Hazard úgy néz ki a chelseashez képest mint valami 5 euros wish utánzat. Felpuffadt mint R24 a kefir után.
K
K
- sebydani
Már bent láttam..madridronie írta: hát bazdmeg....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hasonlóan objektív Vinicius jellemzés?kiserik írta:Sajnos az elejétől jellemző rá, hogy méterekre pattannak el tőle néha a legalapabb passzok is. Ez már nagyon sokszor okozott meleg pillanatokat hátul. Mint írtam, szerelésben, fizikai tulajdonságokban kiváló, de minden másban nagyon gyenge.Realista24 írta:
Benne van a veszély? Azóta beton a bal oldalunk amióta ő játszik. Nyilván hibázik. De másfél éve Ramos és Varane is mind többet hibaztak.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
hát bazdmeg....
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Big Mac-et triplázott ma?sebydani írta: Na megjött a mai triplázónk

- sebydani
Sok volt a patatas bravas meg a Mahou, de majd most lefutja.ziro4vr írta: Ez a Hazard úgy néz ki a chelseashez képest mint valami 5 euros wish utánzat. Felpuffadt mint R24 a kefir után.
Sajnos az elejétől jellemző rá, hogy méterekre pattannak el tőle néha a legalapabb passzok is. Ez már nagyon sokszor okozott meleg pillanatokat hátul. Mint írtam, szerelésben, fizikai tulajdonságokban kiváló, de minden másban nagyon gyenge.Realista24 írta:Benne van a veszély? Azóta beton a bal oldalunk amióta ő játszik. Nyilván hibázik. De másfél éve Ramos és Varane is mind többet hibaztak.kiserik írta:
Nyugodtan olvass vissza mi volt a véleményem róla mióta itt van. Mindig is egy fölösleges, pénzszóró igazolásnak tartottam. Előre nulla és a sutasága miatt hátul is benne van a veszély, habár labda nélkül beton.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyszerűen nem megy Modric és Kroos nélkül, velűk jön a minőségi passz és a csatáraink Karim és Casemiro
talán be tudnak kotorni egyet.
Döbbenet fogalmatlan a többi és Elche szint. Egészen kiábrándító, hogy ez a Real Madrid. Mindegy lesz ez még jobb is. Ezt Perezéknek is kell látniuk.

Döbbenet fogalmatlan a többi és Elche szint. Egészen kiábrándító, hogy ez a Real Madrid. Mindegy lesz ez még jobb is. Ezt Perezéknek is kell látniuk.