Dehogy lesz itt.....Realista24 írta: Akkor ennyit a 23-ai nyitásról.
Ráadásul oltóanyag ellen is lesz "ágaskodás", egyre több a rossz hír az egyik típussal kapcsolatban.
Elengedem a tavaszt, de lehet a nyarat is.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 15., hétfő 11:53
Dehogy lesz itt.....Realista24 írta: Akkor ennyit a 23-ai nyitásról.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 15., hétfő 11:52
még nem töltötte fel a nav gondolomp.csabi1 írta:Nekem is ezt írja akkor valószínűleg valami technikai baj van.El Sie7e írta:
Önnek most nincs jóváhagyandó adóbevallása.
nekem ezt írja
Köszönöm szépen!![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 15., hétfő 11:49
Nekem is ezt írja akkor valószínűleg valami technikai baj van.El Sie7e írta:Önnek most nincs jóváhagyandó adóbevallása.p.csabi1 írta: Srácok!
Kellene egy kis egítség.Akinek van ügyfélkapuja megtudná nézni hogy neki már feltöltötték az adóbevallását az eszja oldalára?
Elméletileg mától rajta kellene hogy legyen,de nekem nincs semmi.
Köszönöm előre is.
nekem ezt írja
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 15., hétfő 11:47
Önnek most nincs jóváhagyandó adóbevallása.p.csabi1 írta: Srácok!
Kellene egy kis egítség.Akinek van ügyfélkapuja megtudná nézni hogy neki már feltöltötték az adóbevallását az eszja oldalára?
Elméletileg mától rajta kellene hogy legyen,de nekem nincs semmi.
Köszönöm előre is.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 15., hétfő 11:45
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. március 14., vasárnap 9:00
Több mint ezren lélegeztetőn..Realista24 írta: Akkor ennyit a 23-ai nyitásról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 14., vasárnap 8:54
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. március 13., szombat 23:53
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 11., csütörtök 15:45
Erről eszembe jutott a Silicon ValleySteve írta:Viszont nem hiszem, hogy valaki a kávégépet, fűtést törné fel.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 11., csütörtök 13:38
Kicsit modernizaltak'shutterisland írta:az elso az wtf.
Igen, altalaban valami durva hirrel sokkoljak az embert, es ramenosen ragaszkodnak a penzhez, nem kell nekik semmilyen mas segitseg.'shutterisland írta: gondolom ez lenne az "unokazos" csalas kategoria ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 11., csütörtök 12:30
az elso az wtf.A nigeriai herceg/unokazos csalas is viragkorat eli.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 11., csütörtök 11:57
Persze, a sajat felelosseged, ha benezed akkor te jarsz szarul. A bankkartyas/hitelkartyas csalasok mar evtizedes multra tekintenek vissza, de meg a mai napig rengeteg ember esz nelkul megadja az adatait egy adathalasz oldalon. A nigeriai herceg/unokazos csalas is viragkorat eli.Steve írta: Szerintem ez a megosztás és online élet mindenkinek a maga egyéni felelősség vállalása. Ha szarsz bele és ész nélkül online-kodsz, akkor vállald a felelősségét. Viszont szerintem megfélemlítve sem kell lenni. Kikapcsolni meg mindig lehet mindent.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 11., csütörtök 11:45
Ezért nem vettem kamerás robotporszívót.Realista24 írta:Igen-igen, ezért is nem akarok pl. kamerát bentre, csak a ház elé és mögé. Ott nem látják, ahogy majszolom a kefírt.Marky írta:
Az internetre kiengedett haztartasi eszkozokkel vigyaznek. Ha egy vicces kedvu orosz hulyegyerek bejut, komoly anyagi karokat tud okozni.
Az otthoni kamerakkal mar sokan befurodtek.
A villanyfutes szerintem egy ujonnan epult, rendesen szigetelt hazban teljesen jo alternativa, ha a mostani telet nezzuk, akkor komolyabban csak 3-4 heten at volt fagy.
Ha a fűtőtesttel szórakozna valaki, akkor azt csak észreveszem, mármint gondolom az appon keresztül láthatom, hogy mi van beállítva mint hőfok, meg az aktuális hőmérsékletet a házban. Szóval ha látom, hogy gebasz van, akkor vagy felülírom, vagy lemegyek a házhoz aztán kihúzom a konnektort.
Kiserik?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 11., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 11., csütörtök 9:36
Igen-igen, ezért is nem akarok pl. kamerát bentre, csak a ház elé és mögé. Ott nem látják, ahogy majszolom a kefírt.Marky írta:Az internetre kiengedett haztartasi eszkozokkel vigyaznek. Ha egy vicces kedvu orosz hulyegyerek bejut, komoly anyagi karokat tud okozni.kiserik írta:
Jaja. Van egy jó kis applikáció. Ha van folyamatos wifi a kecóban, akkor megy a távvezérlés és még egy pár hasznos dolog.
A villanyfutes szerintem egy ujonnan epult, rendesen szigetelt hazban teljesen jo alternativa, ha a mostani telet nezzuk, akkor komolyabban csak 3-4 heten at volt fagy.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 9:28
Azért a wifis fűtőtest nem az a kategória, mint egy ip kamera. Le meg fel lehet venni a fűtést, meg átnevezni a fűtőtestet. Én ettől nem félek, de tény, az internettel mindig óvatosan kell bánni.Marky írta:Az internetre kiengedett haztartasi eszkozokkel vigyaznek. Ha egy vicces kedvu orosz hulyegyerek bejut, komoly anyagi karokat tud okozni.kiserik írta:
Jaja. Van egy jó kis applikáció. Ha van folyamatos wifi a kecóban, akkor megy a távvezérlés és még egy pár hasznos dolog.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 11., csütörtök 9:04
Az internetre kiengedett haztartasi eszkozokkel vigyaznek. Ha egy vicces kedvu orosz hulyegyerek bejut, komoly anyagi karokat tud okozni.kiserik írta:Jaja. Van egy jó kis applikáció. Ha van folyamatos wifi a kecóban, akkor megy a távvezérlés és még egy pár hasznos dolog.Realista24 írta:
Wifis? Nekem olyan kéne, hogy ha megyünk le, akkor már meleg fogadjon, illetve télen ne menjen mondjuk 8 fok alá a házban.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. március 11., csütörtök 8:16
Meg is van a reg. Köszi
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 8:05
Ha minden igaz:M1Ö írta: Srácok! Melyik a hivatalos regisztrációs oldal a vakcinára? Tudnátok linkelni légyszíves?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem