Ha minden igaz:M1Ö írta: Srácok! Melyik a hivatalos regisztrációs oldal a vakcinára? Tudnátok linkelni légyszíves?
https://vakcinainfo.gov.hu/
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 8:05
Ha minden igaz:M1Ö írta: Srácok! Melyik a hivatalos regisztrációs oldal a vakcinára? Tudnátok linkelni légyszíves?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. március 11., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 0:33
Jaja. Van egy jó kis applikáció. Ha van folyamatos wifi a kecóban, akkor megy a távvezérlés és még egy pár hasznos dolog.Realista24 írta:Wifis? Nekem olyan kéne, hogy ha megyünk le, akkor már meleg fogadjon, illetve télen ne menjen mondjuk 8 fok alá a házban.kiserik írta: Ősszel építettem be a tetőteret, oda vettem Adax wifi norvég paneleket. Még nincs kész teljesen, nem lakjuk, de nekem eddig tetszenek. 2db 1200W-os és egy 750es a fürdőbe. Ha bármi érdekel a hosszú távú tapasztalatokon kívül, akkor állok rendelkezésre.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 20:53
Igyekszünk.Realista24 írta:
Amúgy ha a ház megfelelően lesz szigetelve, jó a tető és nyilaszarok akkor az rengeteget jelent.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 20:42
Amúgy ha a ház megfelelően lesz szigetelve, jó a tető és nyilaszarok akkor az rengeteget jelent.csababarca írta:jaa, bakker, egyszerűbb mint gondoltam:Dkiserik írta:
Kibontottam a dobozból és bedugtam a konnektorba. Vettem hozzá lábakat is, így még nem fúrtam fel a falra. Azóta is működik![]()
csak akkor ki kell találni előre hova telepítenénk.
de örülök, hogy a gázt ki lehet váltani, francnak sem hiányzik arra is éveket várni mire bekötik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 20:42
Wifis? Nekem olyan kéne, hogy ha megyünk le, akkor már meleg fogadjon, illetve télen ne menjen mondjuk 8 fok alá a házban.kiserik írta: Ősszel építettem be a tetőteret, oda vettem Adax wifi norvég paneleket. Még nincs kész teljesen, nem lakjuk, de nekem eddig tetszenek. 2db 1200W-os és egy 750es a fürdőbe. Ha bármi érdekel a hosszú távú tapasztalatokon kívül, akkor állok rendelkezésre.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 20:41
jaa, bakker, egyszerűbb mint gondoltam:Dkiserik írta:
Kibontottam a dobozból és bedugtam a konnektorba. Vettem hozzá lábakat is, így még nem fúrtam fel a falra. Azóta is működik![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 10., szerda 20:40
Kibontottam a dobozból és bedugtam a konnektorba. Vettem hozzá lábakat is, így még nem fúrtam fel a falra. Azóta is működikcsababarca írta:jah őket néztem én is.kiserik írta:
Én neten rendeltem a nordart-tól, black friday alkalmával még kedvezmény is volt. Gondoltam, ha nem jön be, akkor visszaküldöm. Maradt.
beszerelést is ők végezték, vagy villanyszerelő?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 20:36
jah őket néztem én is.kiserik írta:
Én neten rendeltem a nordart-tól, black friday alkalmával még kedvezmény is volt. Gondoltam, ha nem jön be, akkor visszaküldöm. Maradt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 10., szerda 20:33
Én neten rendeltem a nordart-tól, black friday alkalmával még kedvezmény is volt. Gondoltam, ha nem jön be, akkor visszaküldöm. Maradt.csababarca írta:köszi szépen.kiserik írta: Ősszel építettem be a tetőteret, oda vettem Adax wifi norvég paneleket. Még nincs kész teljesen, nem lakjuk, de nekem eddig tetszenek. 2db 1200W-os és egy 750es a fürdőbe. Ha bármi érdekel a hosszú távú tapasztalatokon kívül, akkor állok rendelkezésre.
egyelőre esetleg a beszerzési helyet meg tudnád mondani?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 20:27
köszi szépen.kiserik írta: Ősszel építettem be a tetőteret, oda vettem Adax wifi norvég paneleket. Még nincs kész teljesen, nem lakjuk, de nekem eddig tetszenek. 2db 1200W-os és egy 750es a fürdőbe. Ha bármi érdekel a hosszú távú tapasztalatokon kívül, akkor állok rendelkezésre.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 10., szerda 20:25
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 20:01
Infrarol sok rosszat hallottam. Azt kilottem. Norvég panel a cél, csak kell a madridom népének véleménye.Babinho írta: Most nincs időm hosszan írni, de ajánlom az infrapanelt, nézz utána. Komplett ház futes megoldható, nem drága, és tényleg nagyon jó meleget ad.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. március 10., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 19:21
https://www.pelletkalyhawebshop.hu/gyrck írta:Pelet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 18:54
Na ez a téma engem is érdekel.csababarca írta: Jah hát van ismerős az önkormányzatnál, eleve polgival intézzük a telekügyet, ő mondta hogy keressük fel...szóval lehet:D
nézegetem ezeket a norvég paneleket, nem olyan ormótlanok mint egy radiátor annyi szent.
meg most ugyanott szembejött elektromos padlófűtés is, az sem tűnik egy elvetendő ötletnek.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 18:46
Ja, még arra vontakozott hogy biztos nem adják meg? Ehelyett írtam kijelentésben.csababarca írta:Kiépítése gondolom mindegyiknek drágább, mint a gáz. Hogy mikor térül meg az a jó kérdés.kiserik írta:
Sokféle villanyfűtés létezik. Amikről tapasztalatom van, az a légkondi és a norvég panel.
Légkondi: fűtés mellett hűteni is tud (mily meglepő). A mai modern légkondik nagyon jó hatásfokkal működnek, negyede villamos energiát használnak fel 1 egység hőenergia előállításához. Hátránya, hogy zúg, fúj, illetve elég macerás úgy kiépíteni, hogy mindenhol jó legyen a hőmérséklet. Kiépítése drágább, fenntartása olcsóbb.
Norvég panel: ezek kis villanyradiátorok faszányos termosztáttal. Megveszed, bedugod a konnektorba és megy. Előnye, hogy baromi egyszerű és olcsó kiépíteni egy komplett ház fűtésrendszerét, hátránya, hogy sokat eszik.
Ott van még a legjobb rendszer, a hőszivattyús, de az egy vagyon, illetve a központi fűtés + villany vagy fa kazán, de ezek kiépítése elég drága és a villany kazán sokat eszik, a fa meg melós dolog és nem is olyan olcsó.
Köszi a tippeket, hőszivattyúra gondoltam, de kb árat se találtam mondjuk egy 110nm-es házhoz.
várom:DRealista24 írta:
Kérdést akartam feltenni![]()
Majd elmegyek holnap, beszélni a szomszéddal, hogy ők hogy oldották meg a vizet.
Apum már mondta hogy maszekba, engedélyek nélkül kell, de ő még a régi rendszer szülötte, nem tudom ma miket lehet megtenni:D
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem