Persze hogy nem, hol nyert volna?'shutterisland írta:es bl-t sem tudtommal

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 10., szerda 19:47
Persze hogy nem, hol nyert volna?'shutterisland írta:es bl-t sem tudtommal
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 10., szerda 19:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 10., szerda 19:20
Ennyi röviden és tömören.Sierra írta: Isten ments h maradjon a törpe. Takarodjon csak el végre a spanyol ligából, a barca meg essen vissza legalább egy kicsit. Vissza is fognak, baromi fog nekik is hiányozni az az évi 25-30 bajnoki gól tőle.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 10., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 10., szerda 18:43
Jelenleg nem úgy nézünk ki, mint akik a jövő világverő alakuta lennedzsi91 írta: Ez a szurkolói támogatás elég csövesnek hangzik![]()
Amúgy én örülök laportának,meg hogy messi marad. Nem bírják elengedni a múltat. Még jöjjön csávi edzőnek és élmény lesz őket elverni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. március 10., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 10., szerda 18:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 9., kedd 17:33
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 9., kedd 16:12
Sztem nem tudjuk majd elkerülni, ha továbbra is az elitben akarunk maradni. Lassan mindenki erre az útra lép. A kérdés csak az, h ki mennyit tud leakasztani érte.Dupla D írta: Én nálunk se lennék a stadion nevének az eladása ellen, ha az fedezné a hitelt. Sajnálom, hogy ez a dolog elakadt. A Bernabéu-t mindenképp megtartottam volna, csak ki lehetett volna egészíteni egy márkanévvel.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 9., kedd 16:07
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 9., kedd 14:22
Már csak azért sem, mert ahogy olvastam korábban, eladják a stadion nevét jó pénzért és bevezetik a szurkolói támogatást is, ami min 30euro/év lesz.Mester77 írta:Sosem fognak csődbe menniwZoLee7 írta: Én meg szeretném ha maradna. Sokkal jobban esne ha látnám, hogy a csapat, ami több mint egy klub pénzügyileg elsüllyed a saját szarában. Messi sem lesz már fiatalabb, az a néhány meccs meg amit eldönt, régen rossz ha abban bízunk, hogy a másik nem nyer, ahelyett, hogy mi vernénk meg mindenkit akit lehet a bajnokságért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 9., kedd 13:09
Nem kell csodbe menni ahhoz, hogy nagy legyen a baj. Majd lesz Messi meg egy csomo toltelek figuraMester77 írta:Sosem fognak csődbe menniwZoLee7 írta: Én meg szeretném ha maradna. Sokkal jobban esne ha látnám, hogy a csapat, ami több mint egy klub pénzügyileg elsüllyed a saját szarában. Messi sem lesz már fiatalabb, az a néhány meccs meg amit eldönt, régen rossz ha abban bízunk, hogy a másik nem nyer, ahelyett, hogy mi vernénk meg mindenkit akit lehet a bajnokságért.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. március 9., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 9., kedd 10:52
Nekem nagyon ugy tunik, hogy nyaron behuzzuk Mbappet valahol 150-200 kozotti osszegert. A penz fele(?) elvileg mar megvan, a maradekot eladasokbol osszedobjuk. Fizetes szempontjabol remelem Bale-nel kitart a mostani forma egesz tavasszal, nem hianyzik hogy visszajojjon a nyakunkra.Professore írta: Úgy látszik kezdődik a szappanopera mármint Laporta is szeretné Haalandot (meg ugye Alabat). Mondjuk ha bezsakoljak a norvégot az nagy cumi lenne fix. Perez papa game on![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 9., kedd 9:58
Sosem fognak csődbe menniwZoLee7 írta: Én meg szeretném ha maradna. Sokkal jobban esne ha látnám, hogy a csapat, ami több mint egy klub pénzügyileg elsüllyed a saját szarában. Messi sem lesz már fiatalabb, az a néhány meccs meg amit eldönt, régen rossz ha abban bízunk, hogy a másik nem nyer, ahelyett, hogy mi vernénk meg mindenkit akit lehet a bajnokságért.
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. március 9., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 9., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 9., kedd 9:15
Az argentin rövid távon jelenthet nekik pluszt. De nem egy hosszútávú megoldás. Mondjuk akkor messi is lehet maradna.. én azok közè tartozom, akik nem akarjak, h jövőre is ott legyen. Menjen csak.Realista24 írta:Aguerot fogja vinni, mert ingyen van plusz Alaba.Professore írta: Úgy látszik kezdődik a szappanopera mármint Laporta is szeretné Haalandot (meg ugye Alabat). Mondjuk ha bezsakoljak a norvégot az nagy cumi lenne fix. Perez papa game on![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 9., kedd 8:48
Aguerot fogja vinni, mert ingyen van plusz Alaba.Professore írta: Úgy látszik kezdődik a szappanopera mármint Laporta is szeretné Haalandot (meg ugye Alabat). Mondjuk ha bezsakoljak a norvégot az nagy cumi lenne fix. Perez papa game on![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. március 9., kedd 6:22
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem