realbeckham írta:
No igen. En sem tudtam eldönteni, de ujrazva, valoban. Ugyanezt akartam beirni, mint dupla d kolléga.
Ugy latszil ez ilyen special move ja Karimnam az atleti ellen.
Hege, én ertem az allaspontod, viszont nincs igazad. Annak ellenere, hogy a modi szive csucske Karim, szvsz ebbe a topicba jott be az indulás ota a legtobb szitok es negativ komment. Szvsz Laci ia tisztaban van vele, hogy karim is büdöset szarik, jobb napjain be is ismeri
Teljesen vilagos, hogy a palinak rengeteg hianyossaga van, mint kilences. Sosem lesz gyilkos, mint pl suarez.
Rendszerint elő van véve emiatt. Es elo is kell.
Viszont extra a pali. Univerzalis. Regebbem irtam mar, hogy ha nincs Karim, akkor CR sincs ott ma, ahol.....
Le se szarom jó ideje, hogy ki mit ír róla.
De tipik magyar mentalitást mutat, amit tegnap is csináltak páran. Beírom, hogy nesztek kutyák, erre pár becsület hőse magára veszi

és jön, hogy hóhó, ez másnak négy hét, meg milyen példát mutat a moderátor úr.

Aztán amikor rájöttek, hogy fölöslegesen vették magukra, akkor a "ja, bocs főnök" helyett nagylelkűen "elengedik" a témát, de előtte az igazság bajnokaként jó volt beleállni a "főnökbe".
Csak hogy tisztázzuk:
1. Sosem mutattam példát, ráadásul nem is akarok, minek? A fórumon már egy jót vitatkozni sem lehet személyeskedés nélkül. Mindenkit meg nem lehet kitenni, ki kattintana a reklámokra?
2. Ezer éve sem vágtam ki senkit azért, mert Karimot szidta. Ahogy írtam, felőlem szidhatja bárki. Kurvaanyázás, buzizás, és társai ne legyenek. Nem csak itt, máshol sem.
3. Az elmúlt másfél évben sem vertem itt a nyálam, amikor nélküle sehol nem lett volna a csapat. Ez a dolga, szerencsére csinálja. Hibázik? Hogyne hibázna, néha olyan vakon van, mint ziro a német tehetségekkel.
3. Viszont, ha esetleg merészelek írni egy hsz-t, mert máshogy látom, mint aki éppen szidja, akkor ezt remélem megtehetem.
Szép hétkezdést mindenkinek.