Keményen megdolgoztam vele, de hár Marco is nagyon sokat tett érte, megérdemli amíg nálunk kamatoztatja tehetségétBerti írta: Eddig az év avatarja a tied.![]()

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 8., hétfő 13:38
Keményen megdolgoztam vele, de hár Marco is nagyon sokat tett érte, megérdemli amíg nálunk kamatoztatja tehetségétBerti írta: Eddig az év avatarja a tied.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. március 8., hétfő 11:57
Eddig az év avatarja a tied.wZoLee7 írta:jó áron tudnék ajánlani pár játékost, bosszút is állhatnának Figoért, Vini, Bale, Asensio, hatalams erősítés lenne nekikRemy írta: Vigyék csak Alabát. Még egy nagy gázsis játékos. Egy a lényeg, csak a Haaland / Bappé kettős közül senki ne menjen oda. Bárki mást vihetnek, nem érdekel. Nincs olyan szintű player jelenleg a fociban ezen a kettőn kívül, akire azt mondanám, hogy na baszki, most aztán erősödnek.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 8., hétfő 11:41
jó áron tudnék ajánlani pár játékost, bosszút is állhatnának Figoért, Vini, Bale, Asensio, hatalams erősítés lenne nekikRemy írta: Vigyék csak Alabát. Még egy nagy gázsis játékos. Egy a lényeg, csak a Haaland / Bappé kettős közül senki ne menjen oda. Bárki mást vihetnek, nem érdekel. Nincs olyan szintű player jelenleg a fociban ezen a kettőn kívül, akire azt mondanám, hogy na baszki, most aztán erősödnek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 8., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 8., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 8., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. március 8., hétfő 9:50
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 8., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 8., hétfő 7:20
Of course.tcskhun írta: az ellen oldalon találtam egy összegzést a gazdasági terveiről,ha erdekel valakit idéznék ottan,de elöször szeretném R24 hözzájárulását![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 8., hétfő 7:15
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 8., hétfő 7:07
"Imádjuk a klubot" ez a szlogenRealista24 írta:Na, miután ezt is megbeszéltüktcskhun írta:
nem vettem magamra egyáltalán.....![]()
, a stabil gazdasági állapotot hogy kívánja elérni? Arról olvastál? Az az adósság, nagyon masszív.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. március 8., hétfő 7:01
Kisebbségi komplexus megtestesítője.tcskhun írta: Stabil klub és gazdasági modell,Messi marad meg az ő elnöksége alatt a Madrid nem nyert bl-t,meg a bernabeu mellett is rakott fel plakátot,hogy neki mindent lehet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 8., hétfő 7:00
Na, miután ezt is megbeszéltüktcskhun írta:nem vettem magamra egyáltalán.....Realista24 írta:
Ezt is magadra veszed, jól van. Komoly üldözési mániád lehet, pedig csak magát Laporta lépését kommentáltam.![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 8., hétfő 6:58
nem vettem magamra egyáltalán.....Realista24 írta:Ezt is magadra veszed, jól van. Komoly üldözési mániád lehet, pedig csak magát Laporta lépését kommentáltam.tcskhun írta:
csak érdekességként irtam...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 8., hétfő 6:55
Ezt is magadra veszed, jól van. Komoly üldözési mániád lehet, pedig csak magát Laporta lépését kommentáltam.tcskhun írta:csak érdekességként irtam...Realista24 írta:
A Bernabéu mellé én is tehetek plakátot, ha van rá elég pénzem. Hatalmas feature![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 8., hétfő 6:52
csak érdekességként irtam...Realista24 írta:A Bernabéu mellé én is tehetek plakátot, ha van rá elég pénzem. Hatalmas featuretcskhun írta:
Stabil klub és gazdasági modell,Messi marad meg az ő elnöksége alatt a Madrid nem nyert bl-t,meg a bernabeu mellett is rakott fel plakátot,hogy neki mindent lehet![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 8., hétfő 6:37
A Bernabéu mellé én is tehetek plakátot, ha van rá elég pénzem. Hatalmas featuretcskhun írta:Stabil klub és gazdasági modell,Messi marad meg az ő elnöksége alatt a Madrid nem nyert bl-t,meg a bernabeu mellett is rakott fel plakátot,hogy neki mindent lehetwZoLee7 írta:
nem követtem, de épp akartam kérdezni, Ő mivel hirdette magát? Messi marad, Xavi lesz az edző, a két sztár tinire is rámegy?
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 7., vasárnap 21:57
Stabil klub és gazdasági modell,Messi marad meg az ő elnöksége alatt a Madrid nem nyert bl-t,meg a bernabeu mellett is rakott fel plakátot,hogy neki mindent lehetwZoLee7 írta:nem követtem, de épp akartam kérdezni, Ő mivel hirdette magát? Messi marad, Xavi lesz az edző, a két sztár tinire is rámegy?tcskhun írta: https://www.marca.com/futbol/barcelona/ ... b4606.html
Azért van ott arc laportánál,meg ugye tudjuk,hogy mivel kampányolt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 7., vasárnap 21:42
nem követtem, de épp akartam kérdezni, Ő mivel hirdette magát? Messi marad, Xavi lesz az edző, a két sztár tinire is rámegy?tcskhun írta: https://www.marca.com/futbol/barcelona/ ... b4606.html
Azért van ott arc laportánál,meg ugye tudjuk,hogy mivel kampányolt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 7., vasárnap 21:36
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem