Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 8., hétfő 5:56

ToniKroos írta:
Realista24 írta: Valaki linkeljen egy videót, amin ezt látni. Akármit néztem eddig, nem láttam.
Köszi.
https://www.youtube.com/watch?v=kmcr4WG0W9A

itt is látszik 0:48-nál, de én meccs közben egy hátsó kamera állásból még egyértelműbben láttam, de azt nem találom.
Ez tipik Karim megoldás, semmi botladozas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 7., vasárnap 22:28

Iszonyatosan örülnék, ha Benzema és az ő “botladozásai” lenne a legnagyobb gondunk. Sőt annak is örülnék ha vén korára a padról jönne beugróként néha és nem rá épülne minden..

De nem látom azt a kemény konkurenciát jelenleg, akik legalább ezt a “botladozást” lehoznák. Ha itt lesznek szóljatok. :agree:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 7., vasárnap 22:09

Mezőnyben magához képest gyenge volt, ezt be lehet tudni a sérülésnek. Befejezésben soha nem volt elit, ezen kár fennakadni. De ég és föld ha jelenleg ott van vagy ha nincs ott, mert a gólt első sorban tőle lehet várni, és ma is eltett egyet. Ennyi. A kézfeje mondjuk vszeg úgy néz ki mint Shaquille O'neal makkja de hát valamit valamiért.
Nem illik.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. március 7., vasárnap 22:05

No igen. En sem tudtam eldönteni, de ujrazva, valoban. Ugyanezt akartam beirni, mint dupla d kolléga.
Ugy latszil ez ilyen special move ja Karimnam az atleti ellen.

Hege, én ertem az allaspontod, viszont nincs igazad. Annak ellenere, hogy a modi szive csucske Karim, szvsz ebbe a topicba jott be az indulás ota a legtobb szitok es negativ komment. Szvsz Laci ia tisztaban van vele, hogy karim is büdöset szarik, jobb napjain be is ismeri :-*
Teljesen vilagos, hogy a palinak rengeteg hianyossaga van, mint kilences. Sosem lesz gyilkos, mint pl suarez.
Rendszerint elő van véve emiatt. Es elo is kell.

Viszont extra a pali. Univerzalis. Regebbem irtam mar, hogy ha nincs Karim, akkor CR sincs ott ma, ahol.....
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. március 7., vasárnap 22:00

Realista24 írta: Valaki linkeljen egy videót, amin ezt látni. Akármit néztem eddig, nem láttam.
Köszi.
https://www.youtube.com/watch?v=kmcr4WG0W9A

itt is látszik 0:48-nál, de én meccs közben egy hátsó kamera állásból még egyértelműbben láttam, de azt nem találom.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 7., vasárnap 21:48

Én nem érzem azt, hogy nagyon rosszul játszott volna. Felüdülés volt őt látni Mariano és Isco után. Viszont a helyzetkihasználásban már soha nem fog javulni. Sajnos a kapu előtt nem gyilkos.

Először amúgy én is azt hittem, hogy átbotlott a labdán a gól előtt, de nem. Hasonlóan passzolta tovább, mint amikor '18-ban kihozta az alapvonalról 3 matracos mellett.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 21:45

Hogyne lehetne, hiszen azt csináljátok :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2021. március 7., vasárnap 21:43

Realista24 írta:
el magico írta: Tényleg rosszul játszott, de a gólt nem kell megmagyarázni.
Pedig úgy látszik meg kell.

Igazából azt sajnálják hogy ő rúgta a gólt mert így nem lehet annyira fikázni :lol:

Imádom, hogy itt mindenkit lehet fikázni csak öt nem. Meg csak nagyon rosszat se írtunk róla. De ha vini lett volna ma a helyében, akkor már szét lenne savazva. Mindenki imadja Benzt, de ha jobb formába van ezt a meccset megnyerjük.

Ja, meg ha megvesszük a bírót. Na, akkor is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 21:22

ToniKroos írta:
realbeckham írta: Nem akarom elrontani a bulit, mivel imadom Karimot, de nem botlott ő bele a lasztiba és úgy került Case elé? Tudatosnak is tűnhetett az egyik lábáról a másikra poccintes, de én úgy láttam, hogy makunk volt. Aztan lehet cseh 2 néztem.
Dehogynem, de itt nem nagyon lehet Benzemára rosszat írni, mert akkor jön az, hogy ő már bizonyított, neki szabad. Kondogbia rúgta rá Benz lábára, ahonnan szerencsésen Casemiro elé pattant. Itt aki szépen csinálta az Case volt. Karimnak nagy szerencséje, hogy így kiszolgálták, mert amgy pocsék meccse volt.
Valaki linkeljen egy videót, amin ezt látni. Akármit néztem eddig, nem láttam.
Köszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2021. március 7., vasárnap 21:15

Realista24 írta:
Hege írta:

Persze, mindenki belátja. Csak az se lenne baj ha Karim nem négy rossz megoldásra nyomna egy jót. Ugye?

Azzal nem sokra megyünk, ha villan egyet, melle meg négy helyzetet elszórakozik.
Egy ajtó ablak volt, amit rontott, egyet berugott, pont mint Suarez.
Az uru a gólja után még egy jó passzt sem volt képes felmutatni.

Itt inkább azt kellene nézni, hogy fejben elbirta ismét a dolgot. A hibák, a hátrány és a tét is nyomta a vállát. Ahogy a csapatet is, és az utolsó percig nyomták, hogy meglegyen legalább az iksz.

Néha lássátok a jót is, ne csak jó magyar módjára csak a szart. Ugyanez igaz Vinire is.

X éve látom a jót. És annak ellenére, hogy így gondolom a sok Facebook Huszár ellen meg is védtem, hogy bőven adott annyit nekünk hogy ezt elviseljuk. De. Az elmúlt években pont ezért nem lesz ő nálam akkora világsztár, mint sokan látják. Egy gólt mindig hoz, csak a kihagyott lehetőségek melle túl sok nekem. Ilyenkor jut eszembe, ha egy Lewa van elől, kegyetlen mód kihasználja ezeket. Játékban nagyon hasznos, de amikor nézem a meccset, taktikailag ezzel együtt be is határolja a jatekunkat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 21:13

h3x0r írta: Nem jatszott jol, de volt ket ziccere, egyet belott.

Ha nincs Oblak meg Courtois, ez a meccs 2-2.
Ennyi. Plusz Hernandez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 7., vasárnap 21:12

Nem jatszott jol, de volt ket ziccere, egyet belott.

Ha nincs Oblak meg Courtois, ez a meccs 2-2.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. március 7., vasárnap 21:10

Babinho írta: Utolsó pillanatban lett összedrótozva, valószínűleg mindennel be volt lőve, fújva, szívva, ehhez képest is a legjobb támadó volt, és parádés góllal mentett pontot.

Rodrygo fizikálisan leült a sérülése alatt, úgy futott az 55.percben mint egy 40 éves.
Asensionak meg az a mentsége, hogy.....ja nincs neki, ő egy nulla.
Így van, a feltámasztott játékosunk hozta vissza a sírból a meccset, nemár hogy van aki komolyan beleáll.. Oblak meg am. kivédte a mindent is, annál a Benzi féle 5 mp alatt 2 ziccer szitunál is HOVA ért le kézzel a második mentésnél?!
KAK, idén már sokadszor.. :salute: :salute:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. március 7., vasárnap 21:04

Utolsó pillanatban lett összedrótozva, valószínűleg mindennel be volt lőve, fújva, szívva, ehhez képest is a legjobb támadó volt, és parádés góllal mentett pontot.

Rodrygo fizikálisan leült a sérülése alatt, úgy futott az 55.percben mint egy 40 éves.
Asensionak meg az a mentsége, hogy.....ja nincs neki, ő egy nulla.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. március 7., vasárnap 21:01

Szerintem is rosszul játszott egyébként.
Volt amikor egy “támadás” alatt kétszer is eladta a labdát.
Akkor ugye a labdakezelesi hiba jó helyzetben stb.
Dehogynem, de itt nem nagyon lehet Benzemára rosszat írni, mert akkor jön az, hogy ő már bizonyított, neki szabad. Kondogbia rúgta rá Benz lábára, ahonnan szerencsésen Casemiro elé pattant. Itt aki szépen csinálta az Case volt. Karimnak nagy szerencséje, hogy így kiszolgálták, mert amgy pocsék meccse volt.
Amikor benzema jól játszik, nagy labdákat ad csak a csapattársai nem lövik be akkor benzema azért nyomorék mert ő a csatár és nem pattan be a faszarol is a labda. Amikor az utolsó percben pontot ment a ligaelso ellen a góljával akkor meg casemiro csinálta jól és karim csak egy mázlista szar aki jókor van jó helyen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 20:48

el magico írta: Tényleg rosszul játszott, de a gólt nem kell megmagyarázni.
Pedig úgy látszik meg kell.

Igazából azt sajnálják hogy ő rúgta a gólt mert így nem lehet annyira fikázni :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2021. március 7., vasárnap 20:46

Tényleg rosszul játszott, de a gólt nem kell megmagyarázni.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. március 7., vasárnap 20:37

realbeckham írta: Nem akarom elrontani a bulit, mivel imadom Karimot, de nem botlott ő bele a lasztiba és úgy került Case elé? Tudatosnak is tűnhetett az egyik lábáról a másikra poccintes, de én úgy láttam, hogy makunk volt. Aztan lehet cseh 2 néztem.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. március 7., vasárnap 20:11

Nem akarom elrontani a bulit, mivel imadom Karimot, de nem botlott ő bele a lasztiba és úgy került Case elé? Tudatosnak is tűnhetett az egyik lábáról a másikra poccintes, de én úgy láttam, hogy makunk volt. Aztan lehet cseh 2 néztem.

A másik, hogy sztem nem négy helyzetet baszott el. Kettőt adok. A mendy inditast, mikor a talpa alatt ment el. Az ígéretes volt pedig. Illetve a tekerese. Na azt vinijuni is megirigyelhette volna.

A legnagyobb helyzetét en nem varnam Karim nyakába. Geci ez az Oblak nem ember. Regota tudjuk. A szemét kivedte karimnak. Most lehet okoskodni utolag, hogy bazmeg 3 meterrol illene. Meg emeld fel a léc alá. Pillabat heveben döntött. Oblak meg lehúzta a redőnyt. Ezvan.
Egy balfasz meccset rakott le karim ma sajnos. Mint ahogy hatul Nacho is kreten volt ma. Asensiot hagyom. Számomra megszűnt letezni. Sosem írom le a nevét többször. A legjobb emberünk Tbo volt...ma is. Ez meccs semmit nem jelentett, semmirol nem döntött. Arra volt csak jo, hogy a világ jelenleg top3 kapusabol 2 a pályán volt. Lépjünk tovább.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 20:09

Galacticos írta:
Realista24 írta: Egy ajtó ablak volt, amit rontott, egyet berugott, pont mint Suarez.
Hat volt az a "dupla" ziccere de abbol kettot nem lohetett volna, volt egy jo lehetosege a 16osrol amikor melle pufolt, a ket fejes az elejenmeg mikor kapasbol gyengen talalta el de ami engem legjobban zavart az az mikor a 70.p kornyeken kiugrattak es mehetett volna oblakra de atment a talpa alatt a labda. Persze ezek nagy resze nem kimondott ziccer de boven igeretesebb lehetosegek voltak mint ami lett belole. A tobbit nem vitatom, nem lehet tole elvenni hogy o legalabb kuzd es probalkozik, es nagyjabol tarsak hijan van. Nekem ezert faj hazard vesszofutasa mert ok ketten nagyon faszan kiegeszithettek volna egymast ha hozza a chelseas formajat a belga. Illetve en mar hoztam vna egy tipik magas, eros, eroszakos centert ha ennyi beadassal jatszunk es akkor benzema szabadabban mozoghatna es lenne kozepen valaki aki kozeprol nezi ahogy 10/9 beadasunk elakad az elso vedobe.
Először beadni kéne megtanulni :lol: mert lehetne ott CR is, ha nem jut el hozzá a labda. De ezt írod te is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: