micsoda szurkolo taborporonty írta:Legyen inkább végleges, akkor mindenki jól járR tegyel ki ket hetre, Galacticosnak legyen legalabb jo![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 7., vasárnap 18:10
micsoda szurkolo taborporonty írta:Legyen inkább végleges, akkor mindenki jól járR tegyel ki ket hetre, Galacticosnak legyen legalabb jo![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 7., vasárnap 18:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 7., vasárnap 18:09
Hat ez jo kerdes, ebben sokkal tobb voltkiserik írta: Mi a fasz volt Modrictól ez a flegma szabadrúgás a hosszabbításban?![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 7., vasárnap 18:09
Érdekes, nekem azonnal leesettRealista24 írta:Neked is ennyi eszed van?tcskhun írta:
![]()
gratulálok ezért más megy 4 hétre szép pédamutatás
![]()
Az Atmasok a kutyák
Ennyi hülyétle se szarom ha szidjatok. Ti bajotok.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. március 7., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 7., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 7., vasárnap 18:08
Legyen inkább végleges, akkor mindenki jól járR tegyel ki ket hetre, Galacticosnak legyen legalabb jo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 18:08
Neked is ennyi eszed van?tcskhun írta:Realista24 írta: Nezstek kutyak.![]()
gratulálok ezért más megy 4 hétre szép pédamutatás
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 7., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 18:07
Csípem a mutitCobra11 írta: Ahogy anyukám szokta mondani:
"Miért szidják mindig azt a Benzemát, mindig Ő rúgja a gólt"
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 7., vasárnap 18:07
Realista24 írta: Nezstek kutyak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 18:06
Petikem, ez jobbanegy mint a buzizas.tcskhun írta:neeeeeeeeepetiamadridista írta: Kimegyek.
Rágyújtok.
A végén bejövök. Hátha közben b.szunk valamit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 7., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 7., vasárnap 18:06
menj a pridera ha egy bazdmeggel megbantottam a kicsi szivedetGalacticos írta:Ertem en hogy egyes embereknek mindent lehet a forumon mert valaki fele huznak minden hszukbe, de "bazdmeg" ha ezt vini csinalja te habzo szajjal teleirod a topikjat es mindenki lehulyezel h h tarthatja hasznosnak.Kerlon írta: leirtam, megsem helyezem Vini szintjere, akitol 2 eve varjatok bazd meg, hogy megtanuljon loni egy ertelmeset
En sem vini szintjere helyezem, osszehasonlitom a kettot, gyakorlatilag vini golpasszt adott az mar nem az o hibaja h KAK belelovi a kapusba 2x egymasutan.
Gondolom a benzema topik hasonloan fog porogni mint ahogy a vini szokott ekkora ziccerek utan.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2021. március 7., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 18:06
Mi a bajod? Ja hogy magadra vettedGalacticos írta:Ertem en hogy egyes embereknek mindent lehet a forumon mert valaki fele huznak minden hszukbe, de "bazdmeg" ha ezt vini csinalja te habzo szajjal teleirod a topikjat es mindenki lehulyezel h h tarthatja hasznosnak.Kerlon írta: leirtam, megsem helyezem Vini szintjere, akitol 2 eve varjatok bazd meg, hogy megtanuljon loni egy ertelmeset
En sem vini szintjere helyezem, osszehasonlitom a kettot, gyakorlatilag vini golpasszt adott az mar nem az o hibaja h KAK belelovi a kapusba 2x egymasutan.
Gondolom a benzema topik hasonloan fog porogni mint ahogy a vini szokott ekkora ziccerek utan.
Ha elvarjuk a szelsoktol az ertelmes jatekot (ami nincs) akkor en elvarom a 12 eve itt tartozkodo 9esunktol hogy 4 lehetosegbol egyet golra valtson, ha mar akkora rekorder meg KAK.Cobra11 írta: Igaz, de nem Benzema hibája, hogy tőle várjuk a megmentést,
Sszerk: na vegre, 6 ziccerbol egy mar sikerult.Peldamutato a modrator urtol ismet.Realista24 írta:Nezstek kutyak.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 7., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. március 7., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 7., vasárnap 18:05
neeeeeeeeepetiamadridista írta: Kimegyek.
Rágyújtok.
A végén bejövök. Hátha közben b.szunk valamit.
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. március 7., vasárnap 18:05
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem