manchester is also blue
but liverpool is still dead

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 7., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 7., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 7., vasárnap 18:22
Aranylabdás focista az elmúlt 15 évben ha jól emlékszem max. 4 játékos volt, szóval ez önmagában nem mérce. Thiago azért mégiscsak egy top4-es Bayern meghatározó játékosa volt 5 évig, szemben a fenti névsorral, akik abszolút a futottak még kategória.ateeemadrid írta:Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy ezeket leginkább hehe kiáltotta ki future balondornak.De ugyanez a kategória volt anno pl Pastore, Lucas Moura vagy Ganso is.![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 7., vasárnap 18:19
Mondjuk az esetek többségében a mentális részen buknak meg az ilyen játékosok, Thiago meg nem tud egészséges maradni. Az sem véletlen, hogy ezzel együtt kizárólag top csapatban focizott és hasznos játékos volt egy Ganso pl nem jutott el igazi európai topcsapatba, Pato-nak néhány év Milan jutott. Én Ben Arfa-t sajnálom nagyon, mert az a gyerek eszméletlen jó szélső lehetett volna (remélem Cherki nem jut hasonló sorsra), ha nem totál buta.Sierra írta:Belegondolok amúgy hány ilyen játékos volt a 2010-es évek elején, akik hatalmas reménységnek voltak kikiáltva, aranylabda materiál stb. Thiago is ilyen volt. Aztán lelépett a Bayernbe hamar, ott volt 7 évig, de sose volt kiemelkedő játékos, nyilván aranylabda közelében se volt.dzsi91 írta: Azért ez a thiago is rendesen túl volt fújva. Nem egy kroosrol beszélünk vagy Xabi alonsorol. Inkább egy ilyen fabregashoz hasonlítanám akinek voltak jó pillanatai meg van benne finesz de nem a legszűkebb elit.
Klopp meg jó abban ,hogy csúcsra pörgessen egy jó de nem world class keretet. Hosszú távú dominanciára viszont alkalmatlan.
De ugyanez a kategória volt anno pl Pastore, Lucas Moura vagy Ganso is.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. március 7., vasárnap 18:16
Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy ezeket leginkább hehe kiáltotta ki future balondornak.De ugyanez a kategória volt anno pl Pastore, Lucas Moura vagy Ganso is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 7., vasárnap 18:12
Belegondolok amúgy hány ilyen játékos volt a 2010-es évek elején, akik hatalmas reménységnek voltak kikiáltva, aranylabda materiál stb. Thiago is ilyen volt. Aztán lelépett a Bayernbe hamar, ott volt 7 évig, de sose volt kiemelkedő játékos, nyilván aranylabda közelében se volt.dzsi91 írta: Azért ez a thiago is rendesen túl volt fújva. Nem egy kroosrol beszélünk vagy Xabi alonsorol. Inkább egy ilyen fabregashoz hasonlítanám akinek voltak jó pillanatai meg van benne finesz de nem a legszűkebb elit.
Klopp meg jó abban ,hogy csúcsra pörgessen egy jó de nem world class keretet. Hosszú távú dominanciára viszont alkalmatlan.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. március 7., vasárnap 17:33
Sokkal védekezőbb szerepet kéne hoznia, mint Münchenben. Az nem ízlik neki. Nyilván technikás, seggén pörög a labda, de erre a defenzívebb szerepre,amit szerintem Klopp most elvár tőle, nem alkalmas.illgner írta: Hova hátrébb? A kapuba? Mert a Bayernben is többnyire 6-ost játszott, és általában bement a két középső védő közé labdakihozatalokkor. Legalábbis amikor én láttam őket, Goretzka, de Kimmich is általában előtte játszott, ő volt a leghátsó középpályásuk.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 7., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 7., vasárnap 17:29
Roma ellen kiesnek ha nem lejt a pálya nekik.Sierra írta:Sztem egy évvel hamarabb kezdődött, Porto elleni 5-0, aztán a Barca kiejtése majd ellenünk lejátszott BL döntő. Kb 2 évig tényleg az egyik legjobb csapat volt Európában, de tavaly a covid alatt/után elindultak a lejtőn, szépen csendesen.Kerlon írta:2019 januar - 2020 maj
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 7., vasárnap 17:27
Sztem egy évvel hamarabb kezdődött, Porto elleni 5-0, aztán a Barca kiejtése majd ellenünk lejátszott BL döntő. Kb 2 évig tényleg az egyik legjobb csapat volt Európában, de tavaly a covid alatt/után elindultak a lejtőn, szépen csendesen.Kerlon írta:2019 januar - 2020 maj
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 7., vasárnap 17:25
Itt szokás tultolni mert nem nálunk játszik.Kerlon írta:Mindig is ez volt thiago, itt szokas tultolni, mert tud szep dolgokatdzsi91 írta: Azért ez a thiago is rendesen túl volt fújva. Nem egy kroosrol beszélünk vagy Xabi alonsorol. Inkább egy ilyen fabregashoz hasonlítanám akinek voltak jó pillanatai meg van benne finesz de nem a legszűkebb elit.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 7., vasárnap 17:24
Mindig is ez volt thiago, itt szokas tultolni, mert tud szep dolgokatdzsi91 írta: Azért ez a thiago is rendesen túl volt fújva. Nem egy kroosrol beszélünk vagy Xabi alonsorol. Inkább egy ilyen fabregashoz hasonlítanám akinek voltak jó pillanatai meg van benne finesz de nem a legszűkebb elit.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 7., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 7., vasárnap 17:19
Hova hátrébb? A kapuba? Mert a Bayernben is többnyire 6-ost játszott, és általában bement a két középső védő közé labdakihozatalokkor. Legalábbis amikor én láttam őket, Goretzka, de Kimmich is általában előtte játszott, ő volt a leghátsó középpályásuk.raul 4 ever írta: Thiago egy sorral hátrébb is került, mint a Bayernben volt, az sem ízlik, meg ahogy lent is leírták már sokan, léket kapott a Pool.
Valószínű jobb lehetne Hendersonnal+Keitaval/Fabinhoval maga mellett-mögött, így azért kijön, hogy nincs PL fizikuma.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 7., vasárnap 17:16
A Bayernnél rohanósabb focit jelenleg senki nem játszik a világon, tehát ezt az értelmezést nem nagyon tudom hova tenni. Inkább arról van szó, hogy egyszerűen nincs meg a kémia a játékostársakkal, meg idegen neki a Pool játékfelfogása is._Bushido_ írta:Pont tegnap jött szembe velem egy statisztika, miszerint Sir Alex Fergusonnak 16 évébe telt, hogy 5 PL meccset veszítsen az Anfielden, míg Thiagot most vették csak és 6 hét alatt teljesítette ezt a bravúros rekordot.Caraway írta: Kb 100 eves negativ rekordot dontottek meg, egymas utan 5 hazai vereseg. 1 rugott gol, az is tizenegyesbol.Amúgy ahogy nézem, hallom, olvasom, ez a Thiago egy elég fals igazolás volt nekik, vagy a PL / Pool nem illik hozzá, vagy nem tudom. de a Barca/bayernben azért jó volt, legalábbis ennél jobb (ment neki a sok, rövidpasszos játék, a PL rohanás nem neki való?).
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 7., vasárnap 16:57
2019 januar - 2020 majdzsi91 írta:Igen hát ők voltak a korszakos poolKerlon írta:
volt korszak?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 7., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 7., vasárnap 16:54
Igen hát ők voltak a korszakos poolKerlon írta:volt korszak?dzsi91 írta: Szóljatok ha véget ért a liverpool korszak.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. március 7., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 7., vasárnap 16:52
volt korszak?dzsi91 írta: Szóljatok ha véget ért a liverpool korszak.
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem