Win, loose.El Sie7e írta: lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
kaját továbbra is lehet elvitelre az étteremből hozni, virágüzletek 8-án még nyitva lehetnek, elég sok szolgáltatás kivétel a zárlat alól, mindenki happy lehet![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 5., péntek 17:09
Win, loose.El Sie7e írta: lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
kaját továbbra is lehet elvitelre az étteremből hozni, virágüzletek 8-án még nyitva lehetnek, elég sok szolgáltatás kivétel a zárlat alól, mindenki happy lehet![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. március 5., péntek 16:37
Ez tavaly és azóta is kb ugyanígy van. Akkor is bezárt minden bolt - kivéve ugye az élelmiszer, gyógyszertár, dohánybolt (minek is ez??), és pár kivétel. Most is ugyanez. Aztán az emberek megőrültek újra, megindult a pánikvásárlás. Gondolom nálatok lévő városokban is, mert itt is fullon van minden Aldi, Lidl, tesco, Spar parkolója, s maga a bolt is. Nem hallották, hogy ezek továbbra is nyitva lesznek?El Sie7e írta: lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
Nálunk az étteremben pl van egy idős néni, aki Gyöngyösről költözött ide. Itt van a lakcíme már. Viszont háziorvost még nem váltott, nem gondolta tavaly, hogy szükséges lesz. Úgyhogy ha akar oltást jelenleg úgy néz ki, hogy fel kell mennie Gyöngyösre 2x is. Hacsak nem tudja elintézni valahogy.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 5., péntek 16:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 5., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 5., péntek 15:48
Nem is az a bajuk vele, hogy szar lenne, csak mondjuk nem ártana elolvasni, amikor kritikát fogalmaznak meg.kierkegaard írta: Azért az, hogy az orosz és kinai vakcina szar lenne..csak a baloldali média kitalációja.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. március 5., péntek 14:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 5., péntek 14:46
Hát ez az. Vagy elhiszed nekik, vagy nem. Sajnos sem az oroszoktól sem a magyaroktól nem áll messze az igazság elferdítése, és az anyagi haszonszerzés is az alapvető igényeik egyike. Mindkét országgal gazdasági kapcsolatban is vagyunk és a lélegeztető gépek esetén bizonyítottuk, hogy partnerek vagyunk a furcsa dolgokban. A szükséges max 6000 db helyett 16000 db ráadásul kb 5-szörös áron.El Sie7e írta:milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?kiserik írta:
Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?
igazából bármit lehetne hamisítani, így aki nem akarja elhinni, mindenre csak legyint
de a kedvenc indokom az Gyurcsánytól a nagymama tejfölösdobozos csirkepaprikásakomoly megalapozott érv amellett, hogy az biztos nem az volt.
![]()
Mert jelenleg kísérleti szerek.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
Itt a szakmai vezetesnek kellett volna intezkednie mar februar elejen, hogy mire tenyleg lesz vakcina, addigra be tudjak adni. Most csak a Kubatov-lista frissitesere kellett regisztralni? Egyaltalan miert kell regisztralni egy olyan oltasra, ami valoszinuleg kotelezo lesz?
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 5., péntek 14:40
Ha lenne rá bizonyítéka akkor azt rég nyilvánosságra hozta volna. Így viszont csak rágalmazás ami ráadásul emberéletekbe kerülhet, elég szomorú dolog. Ilyen esetekben tuti pert indítanék ellene.El Sie7e írta:
milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?
igazából bármit lehetne hamisítani, így aki nem akarja elhinni, mindenre csak legyint
de a kedvenc indokom az Gyurcsánytól a nagymama tejfölösdobozos csirkepaprikásakomoly megalapozott érv amellett, hogy az biztos nem az volt.
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 5., péntek 14:29
milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?kiserik írta:Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem![]()
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. március 5., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 5., péntek 14:22
Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. március 5., péntek 14:20
Reggeleshez kellene egy komoly tesztet illeszteni RM történelémből na meg egy közepes IQ felmérőt sem ártanasebydani írta:Majd mikor megnyerik a kupát jönnek, nyugiziro4vr írta: Régebben legalább vicces eurobarcások regisztráltak pár nem idevaló kommentért, most politikai aktivisták.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 5., péntek 14:20
HozzászólásSzerző: flori » 2021. március 5., péntek 14:17
Mondjuk egy átcsomagolt Pfizert beadni nem állna távol a csapattól.ziro4vr írta:De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. március 5., péntek 14:17
A Föld meg lapos, Elvis él és virul, chemtrail és társai...ziro4vr írta:De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. március 5., péntek 14:16
Majd mikor megnyerik a kupát jönnek, nyugiziro4vr írta: Régebben legalább vicces eurobarcások regisztráltak pár nem idevaló kommentért, most politikai aktivisták.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 5., péntek 14:14
De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. március 5., péntek 14:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 5., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2021. március 5., péntek 13:53
De, de a hajduhadhazirol!h3x0r írta:Most akkor nem a Dumaszinhazas Hadhazirol van szo?zsuninnyo írta:
Ennel fideszesebb komment nem letezik. A masik nevenek elirasa,![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem