ezért kár volt regisztrálnodzsuninnyo írta:Ennel fideszesebb komment nem letezik. A masik nevenek elirasa, lekicsinylese es hiteltelenitese az elvtarsozassal (mikozben mindenki tudja melyik a kommunista iranyelveket vallo csoport), es egyben a cinizmus felsofoka amikor alszakertelemmel felvertezett megjegyzest szursz oda, hogy "aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellen".El Sie7e írta: Hadházi elvtárs szerint a kínai vakcina emberkísérlet, aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellen![]()
Ugye veletlenul sem az a baja, hogy nincs engedelyeztetve es semmilyen bizonyitekkal nem tudjak alatamasztani, hogy jo lenne es veszelytelen, csak ugy benyomtak az orszagba. De a ferdites az megy, comrad.
bocsánatot kérek, hogy nem tudom minden jött ment politikus nevét helyesen leírni (am lehet a dumaszínházassal kevertem, aztán lehet ő is y-nal írja, igazából pont leszarom, a lényeg h tudjuk kiről van szó)
álszakértelem? tényt írtam le, amit te még meg sem próbáltál cáfolni, hisz nem is lehetne, a tények makacs dolgok
azért a nevek helyes leírásának kifogásolása után a mondandód utolsó szavaként félreírni vmit, az azt hiszem priceless