Biztos jól teljesítettek.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 6., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. március 6., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 5., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 5., péntek 10:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 5., péntek 10:12
100 millios jatekos, aki nyaron tolti a 29-et. Ha lenne egy fiatal, kesz csapatunk, jobb oldalon egyetlen hianyposzttal, akkor azt mondanam, hozzuk el, maxoljuk ki a kovetkezo par evet. Most viszont.. ne legyunk mar uj Milan..Anthony írta: Salaht én is fikáztam, de tényleg hozza magát. Kérdés, hogy meddig, ahogy látom ő is 28, ha elhozzuk 1-2 év múlva, akkor tolná a Hazard féle showt ő is?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 5., péntek 10:07
Pont ezért kicsit becsapósnak érzem a PLt mindig.ziro4vr írta:
Kicsit megint érdekes lett a PL, no nem a bajnoki cím miatt, de vannak edzők, vannak érdekességek. Mondjuk olyan embereket szopkodnak az egekig, mint ez a Grealish vagy Bruno Fernandes, hát egészségükre.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. március 5., péntek 9:56
Nem tudom, biztos én a rosszabb meccsekre ülök le megnézni, és nincs szerencsém, de én azt látom, hogy a legtöbb meccsen nincs középpályás védekezés, játék, és csak rohannak át egyik támadásból a másikba, aztán ha jön egy értelmesebb taktikát játszó külföldi csapat, akkor meg vannak fogva a "tipikus" angolok.TheBull6 írta: Egyetértek Remyvel. Messze előrébb jár az a bajnokság a spanyolnál. Nem lennénk sokkal jobb helyen mi sem mint a Pool, de lehet még ott se.
Az első 8-10 csapat olyan élvezhető focit játszik egy-egy meccsen, hogy néha még én se hiszem el, hogy nem egy top Real meccset nézek, hanem igazából egy Leicestert pl.
Egymás közötti meccsekről meg ne is beszéljünk. Mindkét csapat magához mérten legtöbbet kirakja magából többnyire, nem fosik be egyik se a másiktól.
Nálunk meg láthatjuk hogy a 4. Sevilla mit mutat be a Barca ellen pár nap leforgása alatt kétszer. Aztán más csapat említést se érdemel.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 5., péntek 9:55
Óriási pénzek vannak a PL-ben, szóval ezen azért nem lehet csodálkozni..ziro4vr írta: Poolnál beütött minden, sérülés, maxra lettek testileg és lelkileg pörgetve a játékosok, most meg kifingottak. Klopp sem képes meghúzni dolgokat (Thiago használhatatlan, Firmino, Mané is mehetne padra), ez a szezon kuka, valahogy a bl helyet meg kéne csípniük. Salah azért bizonyít (tudom itt utálatnak örvend), még ő az, aki ha a rendszer nem optimális, akkor is hozza magát.
Tuchel meg egy jó edző, ennyit tesz ha nem csak futkároznak a fiatalok mint Lampard esetében, hanem mozognak, tolódnak, vannak sémák. Persze most még hajtja őket az új lendület, le fog ez majd ülni.
Kicsit megint érdekes lett a PL, no nem a bajnoki cím miatt, de vannak edzők, vannak érdekességek. Mondjuk olyan embereket szopkodnak az egekig, mint ez a Grealish vagy Bruno Fernandes, hát egészségükre.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 5., péntek 9:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 5., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. március 5., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 5., péntek 8:41
Azert csak onnan indult a problemajuk, hogy kidolt a vedelem, a kozeppalyasok mentek hatra, ezzel a kozeppalya is visszaesett meg ugy az egesz csapat jateka. A Pool kerete eleg vekony, csak az utobbi evekben megusztak a seruleseket. Persze a kerdes adott, miert vagtak neki a szezonnak 3 kozephatveddel ugy, hogy az egyikrol jo tudjak mennyire serulekeny.Berti írta: Nagyon megrogyott a Pool.
Hülyeség annyira fogni, hogy a védelem közepe miatt. Teljesen kilátástalan az egész játék.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 5., péntek 8:39
Mégis miről?realistahuni írta: Itt az idő Kloppal tárgyalni.![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. március 5., péntek 8:14
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. március 5., péntek 8:03
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. március 5., péntek 7:41
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. március 5., péntek 7:34
jó,hát ez minden csapatnak hátrány. azért mert szépen éneklik a dalukat és minden meccs elején meg kell hallgatni..Galacticos írta:Ebben viszomt szerintem oriasi szerepe van a covidnak, mert az o stadionjuk egy erod a nezoikkel, egyertelmu hatrany az ureskapu.Caraway írta: Kb 100 eves negativ rekordot dontottek meg, egymas utan 5 hazai vereseg. 1 rugott gol, az is tizenegyesbol.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 5., péntek 5:35
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. március 5., péntek 2:00
Ebben viszomt szerintem oriasi szerepe van a covidnak, mert az o stadionjuk egy erod a nezoikkel, egyertelmu hatrany az ureskapu.Caraway írta: Kb 100 eves negativ rekordot dontottek meg, egymas utan 5 hazai vereseg. 1 rugott gol, az is tizenegyesbol.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. március 4., csütörtök 23:16
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem