Garmin Forerunner 45? Strava az sallangmentes vele. Létezik hozzá óratartó bringára is, Kínából ezer forintos mutatvány rendelni.wZoLee7 írta:...
Ha nem, akkor kínai vonalon Amazfit GTS, az jóval olcsóbb, de sporthoz azért gyengébb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 7., vasárnap 22:34
Garmin Forerunner 45? Strava az sallangmentes vele. Létezik hozzá óratartó bringára is, Kínából ezer forintos mutatvány rendelni.wZoLee7 írta:...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 7., vasárnap 21:03
Jogos, át is hoztam. Hát szeretném 250 euró alatt/körül megúszni. Nálunk szlovákiában is nagyon lehetetlen most ilyen dolgokban "intézkedni". Elmennék boltokba, megnézni, felpróbálni órát is cipőt is, de lehetetlen küldetés lenne.nmate írta:Óránál legfontosabb: mennyi a keret? Ezt elektronikában érdemes folytatni szerintem.wZoLee7 írta: Sziasztok! Bringázás mellett mostanság elkezdtem kacérkodni a futással is. Szeretnék egy órát ami mindkettőre alkalmas és kompatibilis stravaval. A problémám, hogy rohadtul nem értek hozzá. Sosem hordtam órát, de sosem késő valamit elkezdeni![]()
Épp ezért olyant szeretnék ami ki is néz valahogy, de a sportoláshoz minden funkciót és kényelmet megad. Nyilván ember függő, de minden tanácsot szívesen fogadok, konkrét márkákkal kapcsolatban is. Ugyan itt idehe lenne egy jobb futócipőt is beszereznem, de ezt lényegesen könnyebben oldom meg, mint egy óra választást
Futócipőnél is kérdezhetném, de ott legjobb lenne elmenni egy talpvizsgálatra, ami ingyenes (sajnos ez most kilőve egy hónapig minimum szerintem). Aztán ha megvan, hogy neutrális vagy stabil cipő kell, akkor úgy választani. Ha nem bírod addig, megnézed van-e valamennyi lúdtalpad (vizes talp a kövön). Egyébként a 15 ezres decathlonos is bőven megteszi, a modern futócipő dolog egy kicsit túl van tolva amatőr szinten.
Ha komolyabban tervezel viszont fontos, hogy iktass be erősítést, főleg a seggedre és a törzsizmokra, mert rakás egy sérülésed lesz csak (tapasztalat).
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. március 6., szombat 22:48
Nekem Kobo van, úgy másfél éve használom és teljesen megvagyok vele elégedve. Vagy a Kindl vagy Kobo szerintem.Remy írta: Köszi, közben Haxor is segített privátban, hogy a Könyv topicban nemrég téma volt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. március 6., szombat 22:05
December 20.h3x0r írta:Jah, egy éveRemy írta: Köszi, közben Haxor is segített privátban, hogy a Könyv topicban nemrég téma volt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 6., szombat 21:29
Lépcsőzni nem tud, de pl az S5 max több térképet tud menteni, így használható több emeleten.Babinho írta: Robotporszívó királyok. Mit csinál a gép emeletes házban?![]()
Mármint gondolom nem lépcsőzik, de megoldható neki a két emelet?
Felviszem kézzel dokkolóval együtt vagy mi? Eskü csak emiatt nem vettem még
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. március 6., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 4., csütörtök 21:46
Jah, egy éveRemy írta: Köszi, közben Haxor is segített privátban, hogy a Könyv topicban nemrég téma volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 4., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. március 4., csütörtök 21:40
Itt is volt többször téma, Kindle-modellekkel nem nagyon tudsz melléfogni.Remy írta: eBook olvasót használ itt valaki? 100-120 euróig van használható fajta?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 4., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 3., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 3., szerda 19:49
Roborock s5 max.Realista24 írta:Kinek milyen van?kiserik írta:
Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot?Ahogy írod, nagyon jó egy ilyen masina, ha sikerül jót választani.
HozzászólásSzerző: Béla » 2021. március 3., szerda 19:46
Roborock s5 max , májusban sikerült egyet behúzni Aliról 95 körül. Nagyon elégedett vagyok vele.Realista24 írta:Kinek milyen van?kiserik írta:
Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot?Ahogy írod, nagyon jó egy ilyen masina, ha sikerül jót választani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 3., szerda 19:31
Kinek milyen van?kiserik írta:Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot?Steve írta: Robotporszívója van valakinek? Ha igen, szívesen olvasok véleményeket a madridom mindentis tudó népétől.
Én itt már mindenkiben vakon megbíznék.![]()
Most vettem egyet. Elég szkeptikus voltam megmondom őszintén.De ez valami qva jóó cucc!Azt hittem majd itt elmaszatol, de úgy kitakarít, ahogy én nem kb.Feltérképeztettem vele a lakást, beállítottam mindet appen. Rohadt jó, hogy nem ilyen felesleges dolgokra megy el az amúgyis kevés szabadidőm, mint a porszívózás.
Simán elég lenne egy kis kéziporszívó meg ez a robot. Rohadt jó, hogy folyamatosan tisztaság van.Ahogy írod, nagyon jó egy ilyen masina, ha sikerül jót választani.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 3., szerda 19:18
Nálunk szintén egy ilyen masina teljesít szolgálatot. Egyedül a hosszú szálú szőnyeg szálait tekeri fel és így kiköti magát. Nagyon hasznos masina. Egyedül a feltörlő funkciót nem szoktuk használni. Valahogy eddig az még kimaradt.Steve írta:Még 20 napig visszavihetem, hasznàltan is.kiserik írta:
Amúgy mások tapasztalataira voltam kíváncsi, pláne más márka/fajta esetén. Szívesen olvasok tapasztalatokat, nem az én vásárlásom befolyásolása miatt.
![]()
Én az enyémet tesztek elolvasása után vettem, meg egy rakat jutyúb tesztvideo megnézése után. Rendesen rászántam az időt, hogy utána nézzek. Ahogy néztem vehetsz nagyon drágát is, ami nagyon szar és olcsó gagyit, vagy simán jót.
Én a hosszas utána olvasás után a Roborock S5 Max-ot vettem. Van jóval drágább is, van újabb fajta is pl. a 6-os de kamerás wifis cuccot nem akartam, elég, hogy egy szenzor térképezi az otthonomat.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 3., szerda 19:03
Még 20 napig visszavihetem, hasznàltan is.kiserik írta:Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot?Steve írta: Robotporszívója van valakinek? Ha igen, szívesen olvasok véleményeket a madridom mindentis tudó népétől.
Most vettem egyet. Elég szkeptikus voltam megmondom őszintén.De ez valami qva jóó cucc!Azt hittem majd itt elmaszatol, de úgy kitakarít, ahogy én nem kb.Feltérképeztettem vele a lakást, beállítottam mindet appen. Rohadt jó, hogy nem ilyen felesleges dolgokra megy el az amúgyis kevés szabadidőm, mint a porszívózás.
Simán elég lenne egy kis kéziporszívó meg ez a robot. Rohadt jó, hogy folyamatosan tisztaság van.Ahogy írod, nagyon jó egy ilyen masina, ha sikerül jót választani.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 3., szerda 18:35
Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot?Steve írta: Robotporszívója van valakinek? Ha igen, szívesen olvasok véleményeket a madridom mindentis tudó népétől.
Simán elég lenne egy kis kéziporszívó meg ez a robot. Rohadt jó, hogy folyamatosan tisztaság van.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 3., szerda 18:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 2., kedd 12:58
Androidra minden is letezikkecsu10 írta: Sziasztok!
Létezik olyan app Androidra, amivel egyszerre sok sms-t tudok küldeni? A Samsung gyári program, ha csoportokból adok hozzá, egyszerre csak 20 címzettet tud hozzáadni.
Nagyon köszönöm a segítséget!
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2021. március 2., kedd 12:42
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem