Csabi Te hol élsz?Csabi írta: üzletek bezárnak KÉT HÉTRE? bakker nálunk december 16-tól megállás nélkül zárva vannak szerencsétlenek.![]()
![]()
És nem úgy kérdezem, mint előbb ziro a sonicot

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 4., csütörtök 15:00
Csabi Te hol élsz?Csabi írta: üzletek bezárnak KÉT HÉTRE? bakker nálunk december 16-tól megállás nélkül zárva vannak szerencsétlenek.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. március 4., csütörtök 14:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 4., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. március 4., csütörtök 13:41
Fozzel magadnak.ziro4vr írta: Kajáldák érdekelnek még hogy lehet e elvitelre kérni vagy csak rendelés. Nincs nekem kedvem 3-4 napig enni az asszony főztjét.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 4., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 4., csütörtök 12:48
Marky írta:A sargacsekk kommando fel is haborodnaEl Sie7e írta:
Nem zar be
A posta ha jól rémlik a tavalyi nagy lezárások idején is működött![]()
Fura, hogy reggel meg kotelezo FFP2 maszkrol volt szo, Gulyas Gergely meg nem emlitette. Lehet majd Viktor jelenti be Tiktokon?
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 4., csütörtök 12:16
A sargacsekk kommando fel is haborodnaEl Sie7e írta:Nem zar beshoota írta: A posta is bezár? Van valakinek infója?![]()
A posta ha jól rémlik a tavalyi nagy lezárások idején is működött
HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 4., csütörtök 11:58
5 centi? húbaze, nem kevés.h3x0r írta: OFF:
Minden Kínába érkező külföldi állampolgárnak kötelező lesz az análisan végzett koronavírus-teszt – írja a Sun. A teszthez egy 5 centis pálcikát használnak, amit fiziológiás oldattal síkosítanak be. Attól függetlenül, hogy honnan veszik a mintát, minden nagyon hasonlóan zajlik, mint a más testüregekben történő tesztelésnél: bedugják a pálcikát és egy kicsit megforgatják.
Azt hiszem Kinaba se megyunk egy darabig![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 4., csütörtök 11:56
Nem zar beshoota írta: A posta is bezár? Van valakinek infója?![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 4., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 4., csütörtök 11:54
OhEl Sie7e írta:az iskolák nem április 7ig lesznek zárva? annak nem sok értelmét látnám ha most jelentenék be h április 7 után zárnaknmate írta: Én nem vagyok covidtagadó, meg szemellenzős fidesz hater vagy egyéb ilyesmi, de ezzel mit érnek el megint? Hétvégén rohamozzák a plázákat majd és április 7-ig az iskolákban ugyanúgy terjhet minden...de kellett ez, és jó az irány, csak kicsit megkésve. én már 2 hete bevezettem volna 4 hét időtartamra
HozzászólásSzerző: shoota » 2021. március 4., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 4., csütörtök 11:52
az iskolák nem április 7ig lesznek zárva? annak nem sok értelmét látnám ha most jelentenék be h április 7 után zárnaknmate írta: Én nem vagyok covidtagadó, meg szemellenzős fidesz hater vagy egyéb ilyesmi, de ezzel mit érnek el megint? Hétvégén rohamozzák a plázákat majd és április 7-ig az iskolákban ugyanúgy terjhet minden...
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 4., csütörtök 11:50
várható volt lépni kellet - remélem húsvétra nyitnak és lehet hazautazni. Itt is hosszabbítottak. Vagy legalább júniusr.Remy írta: Bevezették otthon azt, ami nemetben mar jo ideje tartott. De imádom, hogy EUn belül ennyire külön működik minden.
Itt is zárva minden, aztan a fodraszat is most nyitott csak a heten.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. március 4., csütörtök 11:50
Az videken nincs, de a Tesco hazhozrendelest mar csinalom en is. Fodraszt is felhivtam, holnap delre mehetek is. Let the game begin.sebydani írta:Kifli.hu, a kedves fiatalok felviszik a harmadikra is neked. Én már rakom is össze a rendeléstziro4vr írta: Akkor én most veszek csirkemellet meg sört.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 4., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 4., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 4., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 4., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: shoota » 2021. március 4., csütörtök 11:36
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem