Haztakurva!!!
Amúgy imádkozzatok, jön a válogatott vírus, hogy a tököm mennyire kivan ezzel. Enyhén változhatnak még a BL oddsok...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 19., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 19., péntek 20:17
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. március 12., péntek 17:11
Főleg hogy vannak előtte bőven, mert Olmo, Forsberg, Nkunku, évek óta a bundasban tolja és nem is rosszul.'shutterisland írta: ha lesz is, ki tudja milyen formaban.
ha vissza is ter a bajnoksag vegere, ki tudja mennyire fogja eroltetni nagelsmann a szezon legfontosabb meccsein ugy, hogy meg 1 percet sem jatszott a csapatban es hosszu kihagyas utan ter vissza.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 12., péntek 17:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 12., péntek 15:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 12., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 12., péntek 15:38
Covidos volt, sérülése van, műtét van kilátásban.kiserik írta:Remy-t kérdezd...Steve írta: Szoboszlairól hallott valaki, valamit?!
Korábbam azt hallottam februárban fog pályára lépni, majd azt, hogy március elején végre bemutatkozik..Most március közepe van.![]()
![]()
Nyilván az a legfontosabb, hogy teljesen rendben legyen és nem kell kapkodni, de mint szurkoló az ember már türelmetlenül várja a szereplését.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 12., péntek 13:16
Nem merem.kiserik írta:Remy-t kérdezd...Steve írta: Szoboszlairól hallott valaki, valamit?!
Korábbam azt hallottam februárban fog pályára lépni, majd azt, hogy március elején végre bemutatkozik..Most március közepe van.![]()
![]()
Nyilván az a legfontosabb, hogy teljesen rendben legyen és nem kell kapkodni, de mint szurkoló az ember már türelmetlenül várja a szereplését.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 11., csütörtök 23:48
amúgy újra legtöbbször kezdő Szalai a Mainzban_Bushido_ írta: Akármennyire is Szalaira volt építve eddig a támadójáték, el kéne kezdeni már őt is kivezetni a válogatottból. Tudom,hogy ő játszik a legmagasabb szinten (Bundesliga), de már nem épp kezdő. Másfelől meg max csak labdatartásra használható, mert gólt nem nagyon jó - Mainzba sincsen 1 gólja sem talán. Most végre csatárok is vannak, mások is akik jól teljesítenek,
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 23:32
Remy-t kérdezd...Steve írta: Szoboszlairól hallott valaki, valamit?!
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 11., csütörtök 22:39
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. március 11., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. március 11., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. március 11., csütörtök 13:59
Ezaz, királyság!El Sie7e írta: Varga Roland ott is van a válogatott bő keretében!![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 11., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 5., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 3., szerda 20:51
Alulértékelt játékos, aki tisztában van a saját tudásával és korlátaival. Én is szeretem a játékát, megalkuvást nem tűrő, megy előre. Nem túl valószínű, hogy kint lesz az EB-n, de azért szurkolok neki. Csereként nagy hasznára lehetne a válogatottnak, meg tudná kicsit újítani a játékot, ha arra van szükség.Tottinho írta: Varga Rolinak eléggé bejött az MTKba való igazolása. 9 meccsen, 7 gól, 4 gólpassz eddig. Remélem így folytatja tovább és bekerül a válogatottba és az EB keretbe is. Hétvégén a Fradi ellen Rossi is kint volt.
Küzd, hajt mindig. Az egyik kedvenc itthoni játékosom.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. március 3., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. február 26., péntek 21:13
Annyi sebből vérzik a mondandód, hogy kedvem sincs rá reflektálni._Bushido_ írta: Felcsútra idei bajnokságra jött egy brazil, egy Nunes 200e euróért, egy Baluta 700e euróért. de tavaly is rengeteg külföldit hoztak (hollandiából egy játékost, aki bevallotta,hogy felcsúton többet keres, mint hollandiában). Míg a Vidinél nincsen koncepció, sorra hozták a selejtet, míg az NB1 szinten jobbakat elengedték (pátkait nb2be, Milanov, Nikolov).
Vidiből sok játékos ment felcsútra kölcsönbe vagy végleg. (Szolnoki, Varga Józsi, Sándor Gyuri stb)
Papíron a FTC, Vidi a 2 legerősebb csapat az országban, de ez a tabellán már nem látszik, idén a vidinek már a 2.hely megszerzése is nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. február 26., péntek 20:41
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem