Igen, meg mellette még írtam szint adatokat is, ami egy másik fontos tényező ha az ember hegyeken/terepen fut. pláne ha ultrákat. szoktam azt is csinálni, meg más dolgokat is.Kercsó írta: no offence.Te írtad, hogy 24km-t futottál mindkét nap. így az említett pace irreális. de így már értem.
amúgy meg gratu.![]()
A max tempó adatot meg érdekességnek írtam, lejtmenetre. ez is lényeges(számomra), mert tudok belőle viszonyítani, pláne ha az egésznek a végén vagyok rá képes fizikailag.
A másik edzésemnek pedig az erős szakaszait írtam részletesebben, fel-le-sík határozta meg, hogy ezeken az erős részeken, milyen tempóvalpace ( perc:másodperc / km ) futottam és mennyi ideig, kb. írtam ezeket az adatokat is.
Nem, nem döntötem meg a világcsúcsot, ezren, de 50 en sem. nem is igen fogok, bár a húsomból adnék át a csúcstartóknak, lehet ők sem fickándoznának.
De mondjuk mikor elmegyek 110km re meg több ezres szintemelkedésre,( szándékozom többre is, ultra terep futás kapcsán ) nem is igen érdekel a csúcs.
Alább pedig edzéseket írtam le, amik komoly erőfeszítést igényeltek, és akkor finom voltam, nem volt egyik sem akkora poén, mint amennyire itt annak vesszük, de annyi bajom legyen az életben.
Egyébként meg köszönöm.