Épp most akartam beírni. Hatalmas karrier van mögötte, de talán 1 gyűrű benne maradt az elmúlt évek alapján.sebydani írta: Brees bejelentette, hogy befejezi.
2018-ban egy Saints - Pats SB kellett volna. Az sok szempontból is csúcsmeccs lett volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 14., vasárnap 22:17
Épp most akartam beírni. Hatalmas karrier van mögötte, de talán 1 gyűrű benne maradt az elmúlt évek alapján.sebydani írta: Brees bejelentette, hogy befejezi.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. március 14., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. március 14., vasárnap 12:14
Köszi!!, majd kipróbálom a krémeket, amiket írtál..Mickey írta:
De ha minden jól alakult, nem volt komolyabb a sérülés és már el is felejtetted, mióta a hsz-t írtad.
Sok sikert és kitartást, az jól jön mindig .
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 14., vasárnap 5:40
Én is Jitsuzom, csak én komplexben, nem csak kifejezetten Ne Wazaban ( földharcban ), és a harcművészet(meg sport Jitsu) mellett küzdősport is van.reeed_ati írta: Én ökör, vén fejjel brazil jitsura adtam a fejem, szépen jött is egy kellemes kis vállficam..![]()
Annyira talán nem komoly, viszont szeretném, hogy két hét alatt mindenképp helyrejöjjön..
Valaki nem tud erre valami csodaszert, ami felgyorsítja a gyógyulásomat?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 12., péntek 17:43
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. március 7., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. március 5., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 2., kedd 7:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 2., kedd 5:12
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 1., hétfő 23:01
Igen, meg mellette még írtam szint adatokat is, ami egy másik fontos tényező ha az ember hegyeken/terepen fut. pláne ha ultrákat. szoktam azt is csinálni, meg más dolgokat is.Kercsó írta: no offence.Te írtad, hogy 24km-t futottál mindkét nap. így az említett pace irreális. de így már értem.
amúgy meg gratu.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. március 1., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 1., hétfő 22:35
Nem is írtam egy szóval sem, sehol, hogy km ig tartottam.Kercsó írta:Realista24 írta:
Lejtőn lefelé gurult, vagy 100 méterre vonatkozott az idő![]()
gondolom az aktuális pace volt annyi. De azt egy km-n keresztül nem tartja az ember. de lényegtelen amúgy is. összbe nézik a tempót.
hiába futsz 3-as kilómétereket a táv negyedén, ha a többin meg 8-as a tempó.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. március 1., hétfő 22:06
Realista24 írta:Lejtőn lefelé gurult, vagy 100 méterre vonatkozott az időBencze írta:
Miert ne futhatna Mickey 20 masodperccel jobb idot a 99 ota ervenyes vilagrekordnal?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 1., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 1., hétfő 21:42
lehetsz a lelkes jobb labas balkozeppalyas, aki mindig elesik a labdaban es felevente lo egy golt egy szanalom tizibolSteve írta:Lehetek kiskifliKerlon írta:
Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenk![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 1., hétfő 21:31
Lehetek kiskifliKerlon írta:Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenkziro4vr írta:
Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 1., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 1., hétfő 21:28
Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenkziro4vr írta:Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.Kerlon írta: Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 1., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 1., hétfő 20:33
amit ugyebár semmi értelme kivetíteni pl egy km-re, mivel úgy sem bírja az átlagember a 200 méteres max tempóját 1 km-en keresztül fenntartaniMickey írta: : )
Ahogy írtam, adott ideig/távolságig tartottam ki a maximális tempót.
Ezt fejeztem ki perc / km -ben. Ahogy a Garmin órám, és az alkalmazás is teszi, meg a többi is.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem