Sokkal jobb egy 25 euros szar, amit kidob egy hónap múlvaCsabi írta: főleg hogy ma már 50 euróért rendelsz magadnak telefont aliról vagy gearbestről. tudom, az drága.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 20., szombat 10:40
Sokkal jobb egy 25 euros szar, amit kidob egy hónap múlvaCsabi írta: főleg hogy ma már 50 euróért rendelsz magadnak telefont aliról vagy gearbestről. tudom, az drága.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. február 20., szombat 10:35
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. február 20., szombat 7:12
En is inkább ezen a vonalon maradnék.h3x0r írta: Ha ugyis csak telefonalasra kell, miert nem veszel inkabb par ezerert egy uj nyomogombos telefont?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 20., szombat 4:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. február 20., szombat 0:22
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 19., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. február 19., péntek 23:28
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. február 19., péntek 23:14
Alapfunkciókra kellene csak főleg. nem épp netezni.Sierra írta:Mire?_Bushido_ írta: 2.telefonnak nézegettem alanyokat.
megakadt a szemem egy iphone 4s-en.
8e pénzbe kerül.
Sose volt még ilyen telónk, úgyhogy picit félve állok előtte.
ár/érték arányban jó lehet ez így?
frissítések nem nagyon jönnek már rá értelemszerűen.
de célnak megfelel szerintem, ugye?!max telefonálni jó már csak egy 4s. Én 3,5 éve cseréltem le, de már akkor is lassúnak számított. Akksi meg kuka volt. Valszeg annak is kuka már.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 19., péntek 22:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 19., péntek 22:42
Mire?_Bushido_ írta: 2.telefonnak nézegettem alanyokat.
megakadt a szemem egy iphone 4s-en.
8e pénzbe kerül.
Sose volt még ilyen telónk, úgyhogy picit félve állok előtte.
ár/érték arányban jó lehet ez így?
frissítések nem nagyon jönnek már rá értelemszerűen.
de célnak megfelel szerintem, ugye?!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. február 19., péntek 22:34
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. február 19., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. február 19., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. február 19., péntek 9:29
Marky írta: Mivel a jovoben szinte biztosan eltunik az Inteles Mac, ezert szerintem most az M1-es Air es Pro a legjobb opcio ar/ertek aranyban, csak a virtualizacio nelkul most meg nem fed le minden munkaigenyt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. február 19., péntek 9:24
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. február 19., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. február 19., péntek 7:50
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 17., szerda 23:26
Én próbáltam, a Sennheiseremhez volt. Az elején kicsit fura volt.Zavart is. Aztán megtaláltam a megfelelő méretű cuccot és akkor jól ült. De egy idő után deformálódott a hanszivacs és baromira nem volt jó.Dupla D írta: Örülök.
Nekem is Airpods pro van mellette. En futásnál mindig félek, hogy kiesik a fülemből. Nekem ez az egyetlen hátránya ezeknek az agybadugósoknak. Télen sapkát ráhúzom, így ilyenkor nincs gond.
Olvastam memóriahabos bizbaszokról is a szilikon helyett. Ilyen valakinek van? Jobban bent tartja a fülben a fülhallgatót?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. február 17., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 17., szerda 20:41
Kaptam itt egy hónap ingyen Apple One-t, amiben benne van az Apple Music family is. Nekünk Spotify family van most.Dupla D írta:Itthon csak a Telekomnak van e-sime, Telenornak nincs. Annyit tudok csak, hogy Spotify appal nem lehet letölteni zenét a mobilra. Apple Music-kal lehet elvileg.Te használod az e-simet és esetleg van tapasztalatod a Spotify-al watch-on. Működik Neked?
A Telenornak gondja volt az e-sim szolgáltatásom aktiválásával,remélem nem ez zavar be.Ma lett először péntek óta aktiválva.
Amúgy én is elég régóta használom a Spotify-t, de mostanában gondolkodtam, hogy kipróbáljam az Apple Musicot. Ahogy láttam sokat fejlesztették, van lyrics is sok számnál és talán a zeneminőség is minimálisan jobb. Adok majd neki egy esélyt.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem